Dolar
39.04
Euro
44.28
Altın
3,297.70
ETH/USDT
2,674.70
BTC/USDT
110,288.00
BIST 100
9,213.58
Gündem

Bolu'daki orman yangınının neden olduğu duman Eskişehir'e ulaştı

Bolu'nun Göynük ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın nedeniyle oluşan yoğun duman, Eskişehir'de gökyüzünü kapladı.

Yavuz Emrah Sever  | 15.08.2024 - Güncelleme : 15.08.2024
Bolu'daki orman yangınının neden olduğu duman Eskişehir'e ulaştı Fotoğraf: Yavuz Emrah Sever/AA

Eskişehir

Bekirfakılar köyü mevkisindeki ormanlık alanda çıkan ve söndürme çalışmaları sürdürülen yangının neden olduğu duman, Eskişehir kent merkezine ulaştı.

Geniş çaptaki duman tabakası, şehrin birçok noktasından görüldü. Duman nedeniyle gökyüzünün bir kısmında karartı oluştu.

Öte yandan, yangın söndürme çalışmalarında kullanılabilecek hava araçları için Eskişehir'de lojistik destek ve yakıt ikmali konusunda hazırlık yapıldığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın