Dolar
40.26
Euro
46.82
Altın
3,340.16
ETH/USDT
3,161.50
BTC/USDT
118,199.00
BIST 100
10,260.05
Ekonomi

Ferrero'ya yönelik rekabet soruşturması alınan taahhüt üzerine sonlandırıldı

Rekabet Kurulu, Ferrero Fındık İthalat İhracat ve Ticaret AŞ hakkında yürüttüğü soruşturmayı, alınan taahhüt üzerine sonlandırma kararı aldı.

Mert Davut  | 14.03.2024 - Güncelleme : 14.03.2024
Ferrero'ya yönelik rekabet soruşturması alınan taahhüt üzerine sonlandırıldı

Ankara

Konuya ilişkin Rekabet Kurumunun internet sitesinden bir duyuru yayımlandı.

Buna göre, Ferrero Fındık İthalat İhracat ve Ticaret AŞ hakkında yürütülen soruşturma, teşebbüs tarafından getirilen ve Kurul tarafından kabul edilen rekabetçi endişeleri gideren taahhütler üzerine sona erdirildi.

Kurul, Ferrero International SA ve iştiraklerinin fındık pazarında, üretimden itibaren, alım, kırım ve ihracat aşamasına kadar tüm seviyelerdeki eylemleriyle Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'u ihlal ettikleri iddiasına yönelik soruşturma açmıştı.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın