Dolar
41.83
Euro
48.37
Altın
4,139.92
ETH/USDT
3,976.40
BTC/USDT
111,656.00
BIST 100
10,487.62
Spor, Dünyadan Spor

Milli motosikletçi Bahattin Sofuoğlu, Hollanda'da 15. oldu

Milli motosikletçi Bahattin Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nın Hollanda ayağında ilk yarışı 15. sırada bitirdi.

Fatih Çakmak  | 23.04.2022 - Güncelleme : 24.04.2022
Milli motosikletçi Bahattin Sofuoğlu, Hollanda'da 15. oldu

Ankara

Ay-yıldızlı sporcu Bahattin Sofuoğlu, Hollanda'da 4,542 kilometre uzunluğa sahip TT Assen Pisti'nde MV Agusta Reparto Corse takımıyla mücadele etti.

Yarışın bitimine 5 tur kala yaşanan kaza nedeniyle kırmızı bayraklar kaldırıldı ve yarış durduruldu. Daha sonra ilan edilen sonuçlara göre Bahattin Sofuoğlu, 26. sıradan başladığı 18 turluk yarışı, 15. sırada tamamladı.

Yarışı Yamaha pilotu Dominique Aegerter birinci, diğer Yamaha pilotu Glenn van Straalen ikinci, Ducati pilotu Nicolo Bulega ise üçüncü sırada tamamladı.

Milli motosikletçi Kawasaki Puccetti pilotu Can Öncü ise yarışın başında yaşadığı kaza nedeniyle yarışa devam edemedi.

Milli motosikletçiler Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu, TSİ 13.30'da ikinci yarışta mücadele edecek.


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.