Dolar
32.47
Euro
34.70
Altın
2,336.05
ETH/USDT
3,118.10
BTC/USDT
63,577.00
BIST 100
9,915.62
Kurumsal Haberler, AA Yüz Yaşında

Kremlin Sözcüsü Peskov: AA'nın objektif haberlerine değer veriyoruz

Kremlin Sözcüsü Peskov, Anadolu Ajansının 100’üncü kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, "Ölçülü ve objektif haberlerinize değer veriyoruz. Dünya enformasyon piyasasında liderler arasında kalmaya devam etmenizi diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ali Cura  | 06.04.2020 - Güncelleme : 08.04.2020
Kremlin Sözcüsü Peskov: AA'nın objektif haberlerine değer veriyoruz Fotoğraf: Sefa Karacan/AA

Moskova

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Anadolu Ajansının (AA) 100’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla gönderdiği tebrik mesajında, tüm dünyada AA’nın, Rusya’nın dostu Türkiye’nin resmi sesi olarak bilindiğini belirterek "Geçen yüzyılda teknolojik gelişimde dev bir yol katettiniz ve şimdi en yüksek dünya enformasyon standartlarından taviz vermiyorsunuz." değerlendirmesinde bulundu.

AA’nın haber anlayışına verdikleri değere de değinen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Basın Sözcüsü Peskov, "Özellikle ülkemizi, yani Rusya Federasyonu’nu ilgilendiren, Rusya ile Türkiye arasındaki ortaklık ilişkileriyle ilgili ölçülü ve objektif haberlerinize değer veriyoruz. Dünya enformasyon piyasasında liderler arasında kalmaya devam etmenizi diliyorum." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın