Dolar
32.48
Euro
34.73
Altın
2,337.94
ETH/USDT
3,278.40
BTC/USDT
63,510.00
BIST 100
9,915.62
Politika

Anavatan Partisi, 31 Mart'taki seçimlerde Adana ve Mersin'de Cumhur İttifakı'nı destekleyecek

Anavatan Partisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, Adana'da Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kocaispir ile Mersin'de Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Soydan'a destek vereceğini duyurdu.

Fatma Sevinç Çetin  | 28.03.2024 - Güncelleme : 28.03.2024
Anavatan Partisi, 31 Mart'taki seçimlerde Adana ve Mersin'de Cumhur İttifakı'nı destekleyecek

Ankara

Anavatan Partisi Genel Sekreteri Baran Erdem Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, Anavatan Partisi Genel Başkan yardımcıları Semih Narlı ve Fatih Ünal'ın, Kocaispir ile görüştüğünü belirtti.

Kaya, görüşmenin ardından Adana'nın geçmiş dönemlerde yaşadığı kayıpların telafi edilmesi ve şehrin yeniden inşası için Kocaispir'in başkanlığına güven duyulduğunu ve seçimlerde destekleme kararı alındığını aktardı.

Mersin'de Cumhur İttifakı'nı destekleyecek

Anavatan Partisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Genel Başkan Yardımcısı Semih Narlı, Mersin ziyaretinde partisinin il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

Narlı, görüşmede Soydan'a destek kararını açıkladı.

"Bu tarihi birlikteliğin sadece Mersin'de değil, tüm Türkiye'de büyük bir sinerji yaratacağını" belirten Narlı, "Serdar Soydan'ın başkanlığında, Mersin'imizi çok daha güzel günlere taşıyacağımıza olan inancımız tamdır. Anavatan Partisi olarak, Mersin'de Serdar Soydan'ın kazanmasını sadece bir zafer değil, aynı zamanda Mersin'in tekrardan Akdeniz'in incisi haline geleceğine atılmış önemli bir adım olarak görüyoruz." ifadelerine yer verdi

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.