Dolar
38.56
Euro
43.64
Altın
3,254.14
ETH/USDT
1,842.70
BTC/USDT
96,992.00
BIST 100
9,078.43
Yayladağı'nda kadınlar Ramazan Bayramı için "halaka" kurabiyesi hazırlıyor
13.04.2023

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'ın Yayladağı ilçesinde kadınlar, Ramazan Bayramı'nda misafirlerine ikram ettikleri yöresel kurabiye çeşidi "halaka"ları hazırlamaya başladı. Nineleri ve annelerinden öğrendikleri yöresel tatla sofraları süslemeyi sürdüren Aşağıpulluyazı Mahallesi kadınları, un, kabartma tozu, maya, rezene, susam, çörek otu, zeytinyağı, şeker ve ceviz karışımından oluşan lezzeti imece usulü yapıyor. ( Sergen Sezgin - Anadolu Ajansı )

Yayladağı'nda kadınlar Ramazan Bayramı için "halaka" kurabiyesi hazırlıyor
Fotoğraf: Sergen Sezgin

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'ın Yayladağı ilçesinde kadınlar, Ramazan Bayramı'nda misafirlerine ikram ettikleri yöresel kurabiye çeşidi "halaka"ları hazırlamaya başladı. Nineleri ve annelerinden öğrendikleri yöresel tatla sofraları süslemeyi sürdüren Aşağıpulluyazı Mahallesi kadınları, un, kabartma tozu, maya, rezene, susam, çörek otu, zeytinyağı, şeker ve ceviz karışımından oluşan lezzeti imece usulü yapıyor. ( Sergen Sezgin - Anadolu Ajansı )

Yayladağı'nda kadınlar Ramazan Bayramı için "halaka" kurabiyesi hazırlıyor
Fotoğraf: Sergen Sezgin

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'ın Yayladağı ilçesinde kadınlar, Ramazan Bayramı'nda misafirlerine ikram ettikleri yöresel kurabiye çeşidi "halaka"ları hazırlamaya başladı. Nineleri ve annelerinden öğrendikleri yöresel tatla sofraları süslemeyi sürdüren Aşağıpulluyazı Mahallesi kadınları, un, kabartma tozu, maya, rezene, susam, çörek otu, zeytinyağı, şeker ve ceviz karışımından oluşan lezzeti imece usulü yapıyor. ( Sergen Sezgin - Anadolu Ajansı )

Yayladağı'nda kadınlar Ramazan Bayramı için "halaka" kurabiyesi hazırlıyor
Fotoğraf: Sergen Sezgin

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'ın Yayladağı ilçesinde kadınlar, Ramazan Bayramı'nda misafirlerine ikram ettikleri yöresel kurabiye çeşidi "halaka"ları hazırlamaya başladı. Nineleri ve annelerinden öğrendikleri yöresel tatla sofraları süslemeyi sürdüren Aşağıpulluyazı Mahallesi kadınları, un, kabartma tozu, maya, rezene, susam, çörek otu, zeytinyağı, şeker ve ceviz karışımından oluşan lezzeti imece usulü yapıyor. ( Sergen Sezgin - Anadolu Ajansı )

Yayladağı'nda kadınlar Ramazan Bayramı için "halaka" kurabiyesi hazırlıyor
Fotoğraf: Sergen Sezgin

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'ın Yayladağı ilçesinde kadınlar, Ramazan Bayramı'nda misafirlerine ikram ettikleri yöresel kurabiye çeşidi "halaka"ları hazırlamaya başladı. Nineleri ve annelerinden öğrendikleri yöresel tatla sofraları süslemeyi sürdüren Aşağıpulluyazı Mahallesi kadınları, un, kabartma tozu, maya, rezene, susam, çörek otu, zeytinyağı, şeker ve ceviz karışımından oluşan lezzeti imece usulü yapıyor. ( Sergen Sezgin - Anadolu Ajansı )

Yayladağı'nda kadınlar Ramazan Bayramı için "halaka" kurabiyesi hazırlıyor
Fotoğraf: Sergen Sezgin

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'ın Yayladağı ilçesinde kadınlar, Ramazan Bayramı'nda misafirlerine ikram ettikleri yöresel kurabiye çeşidi "halaka"ları hazırlamaya başladı. Nineleri ve annelerinden öğrendikleri yöresel tatla sofraları süslemeyi sürdüren Aşağıpulluyazı Mahallesi kadınları, un, kabartma tozu, maya, rezene, susam, çörek otu, zeytinyağı, şeker ve ceviz karışımından oluşan lezzeti imece usulü yapıyor. ( Sergen Sezgin - Anadolu Ajansı )

Yayladağı'nda kadınlar Ramazan Bayramı için "halaka" kurabiyesi hazırlıyor
Fotoğraf: Sergen Sezgin

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'ın Yayladağı ilçesinde kadınlar, Ramazan Bayramı'nda misafirlerine ikram ettikleri yöresel kurabiye çeşidi "halaka"ları hazırlamaya başladı. Nineleri ve annelerinden öğrendikleri yöresel tatla sofraları süslemeyi sürdüren Aşağıpulluyazı Mahallesi kadınları, un, kabartma tozu, maya, rezene, susam, çörek otu, zeytinyağı, şeker ve ceviz karışımından oluşan lezzeti imece usulü yapıyor. ( Sergen Sezgin - Anadolu Ajansı )

Yayladağı'nda kadınlar Ramazan Bayramı için "halaka" kurabiyesi hazırlıyor
Fotoğraf: Sergen Sezgin

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'ın Yayladağı ilçesinde kadınlar, Ramazan Bayramı'nda misafirlerine ikram ettikleri yöresel kurabiye çeşidi "halaka"ları hazırlamaya başladı. Nineleri ve annelerinden öğrendikleri yöresel tatla sofraları süslemeyi sürdüren Aşağıpulluyazı Mahallesi kadınları, un, kabartma tozu, maya, rezene, susam, çörek otu, zeytinyağı, şeker ve ceviz karışımından oluşan lezzeti imece usulü yapıyor. ( Sergen Sezgin - Anadolu Ajansı )

Yayladağı'nda kadınlar Ramazan Bayramı için "halaka" kurabiyesi hazırlıyor
Fotoğraf: Sergen Sezgin

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'ın Yayladağı ilçesinde kadınlar, Ramazan Bayramı'nda misafirlerine ikram ettikleri yöresel kurabiye çeşidi "halaka"ları hazırlamaya başladı. Nineleri ve annelerinden öğrendikleri yöresel tatla sofraları süslemeyi sürdüren Aşağıpulluyazı Mahallesi kadınları, un, kabartma tozu, maya, rezene, susam, çörek otu, zeytinyağı, şeker ve ceviz karışımından oluşan lezzeti imece usulü yapıyor. ( Sergen Sezgin - Anadolu Ajansı )

Yayladağı'nda kadınlar Ramazan Bayramı için "halaka" kurabiyesi hazırlıyor
Fotoğraf: Sergen Sezgin

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'ın Yayladağı ilçesinde kadınlar, Ramazan Bayramı'nda misafirlerine ikram ettikleri yöresel kurabiye çeşidi "halaka"ları hazırlamaya başladı. Nineleri ve annelerinden öğrendikleri yöresel tatla sofraları süslemeyi sürdüren Aşağıpulluyazı Mahallesi kadınları, un, kabartma tozu, maya, rezene, susam, çörek otu, zeytinyağı, şeker ve ceviz karışımından oluşan lezzeti imece usulü yapıyor. ( Sergen Sezgin - Anadolu Ajansı )

Yayladağı'nda kadınlar Ramazan Bayramı için "halaka" kurabiyesi hazırlıyor
Fotoğraf: Sergen Sezgin

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'ın Yayladağı ilçesinde kadınlar, Ramazan Bayramı'nda misafirlerine ikram ettikleri yöresel kurabiye çeşidi "halaka"ları hazırlamaya başladı. Nineleri ve annelerinden öğrendikleri yöresel tatla sofraları süslemeyi sürdüren Aşağıpulluyazı Mahallesi kadınları, un, kabartma tozu, maya, rezene, susam, çörek otu, zeytinyağı, şeker ve ceviz karışımından oluşan lezzeti imece usulü yapıyor. ( Sergen Sezgin - Anadolu Ajansı )

Yayladağı'nda kadınlar Ramazan Bayramı için "halaka" kurabiyesi hazırlıyor
Fotoğraf: Sergen Sezgin

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'ın Yayladağı ilçesinde kadınlar, Ramazan Bayramı'nda misafirlerine ikram ettikleri yöresel kurabiye çeşidi "halaka"ları hazırlamaya başladı. Nineleri ve annelerinden öğrendikleri yöresel tatla sofraları süslemeyi sürdüren Aşağıpulluyazı Mahallesi kadınları, un, kabartma tozu, maya, rezene, susam, çörek otu, zeytinyağı, şeker ve ceviz karışımından oluşan lezzeti imece usulü yapıyor. ( Sergen Sezgin - Anadolu Ajansı )

Yayladağı'nda kadınlar Ramazan Bayramı için "halaka" kurabiyesi hazırlıyor
Fotoğraf: Sergen Sezgin

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'ın Yayladağı ilçesinde kadınlar, Ramazan Bayramı'nda misafirlerine ikram ettikleri yöresel kurabiye çeşidi "halaka"ları hazırlamaya başladı. Nineleri ve annelerinden öğrendikleri yöresel tatla sofraları süslemeyi sürdüren Aşağıpulluyazı Mahallesi kadınları, un, kabartma tozu, maya, rezene, susam, çörek otu, zeytinyağı, şeker ve ceviz karışımından oluşan lezzeti imece usulü yapıyor. ( Sergen Sezgin - Anadolu Ajansı )

Yayladağı'nda kadınlar Ramazan Bayramı için "halaka" kurabiyesi hazırlıyor
Fotoğraf: Sergen Sezgin

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'ın Yayladağı ilçesinde kadınlar, Ramazan Bayramı'nda misafirlerine ikram ettikleri yöresel kurabiye çeşidi "halaka"ları hazırlamaya başladı. Nineleri ve annelerinden öğrendikleri yöresel tatla sofraları süslemeyi sürdüren Aşağıpulluyazı Mahallesi kadınları, un, kabartma tozu, maya, rezene, susam, çörek otu, zeytinyağı, şeker ve ceviz karışımından oluşan lezzeti imece usulü yapıyor. ( Sergen Sezgin - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler