Dolar
38.75
Euro
43.57
Altın
3,281.98
ETH/USDT
2,525.00
BTC/USDT
104,108.00
BIST 100
9,390.51
Yaban armutları geleneksel yöntemle yufka ekmek oluyor
19.11.2021

Toros Dağları'nda yetişen yaban armutları, eylül ve ekim aylarında toplanıyor. Yıkanıp tokmakla dövülen armutlar, yaklaşık 20 gün güneşte kurumaya bırakılıyor. Değirmende un olan yaban armutları, marifetli ellerde yufka ekmeğe dönüşerek sofralara geliyor. ( Ramazan Bilgili - Anadolu Ajansı )

Yaban armutları geleneksel yöntemle yufka ekmek oluyor
Fotoğraf: Ramazan Bilgili

Toros Dağları'nda yetişen yaban armutları, eylül ve ekim aylarında toplanıyor. Yıkanıp tokmakla dövülen armutlar, yaklaşık 20 gün güneşte kurumaya bırakılıyor. Değirmende un olan yaban armutları, marifetli ellerde yufka ekmeğe dönüşerek sofralara geliyor. ( Ramazan Bilgili - Anadolu Ajansı )

Yaban armutları geleneksel yöntemle yufka ekmek oluyor
Fotoğraf: Ramazan Bilgili

Toros Dağları'nda yetişen yaban armutları, eylül ve ekim aylarında toplanıyor. Yıkanıp tokmakla dövülen armutlar, yaklaşık 20 gün güneşte kurumaya bırakılıyor. Değirmende un olan yaban armutları, marifetli ellerde yufka ekmeğe dönüşerek sofralara geliyor. ( Ramazan Bilgili - Anadolu Ajansı )

Yaban armutları geleneksel yöntemle yufka ekmek oluyor
Fotoğraf: Ramazan Bilgili

Toros Dağları'nda yetişen yaban armutları, eylül ve ekim aylarında toplanıyor. Yıkanıp tokmakla dövülen armutlar, yaklaşık 20 gün güneşte kurumaya bırakılıyor. Değirmende un olan yaban armutları, marifetli ellerde yufka ekmeğe dönüşerek sofralara geliyor. ( Ramazan Bilgili - Anadolu Ajansı )

Yaban armutları geleneksel yöntemle yufka ekmek oluyor
Fotoğraf: Ramazan Bilgili

Toros Dağları'nda yetişen yaban armutları, eylül ve ekim aylarında toplanıyor. Yıkanıp tokmakla dövülen armutlar, yaklaşık 20 gün güneşte kurumaya bırakılıyor. Değirmende un olan yaban armutları, marifetli ellerde yufka ekmeğe dönüşerek sofralara geliyor. ( Ramazan Bilgili - Anadolu Ajansı )

Yaban armutları geleneksel yöntemle yufka ekmek oluyor
Fotoğraf: Ramazan Bilgili

Toros Dağları'nda yetişen yaban armutları, eylül ve ekim aylarında toplanıyor. Yıkanıp tokmakla dövülen armutlar, yaklaşık 20 gün güneşte kurumaya bırakılıyor. Değirmende un olan yaban armutları, marifetli ellerde yufka ekmeğe dönüşerek sofralara geliyor. ( Ramazan Bilgili - Anadolu Ajansı )

Yaban armutları geleneksel yöntemle yufka ekmek oluyor
Fotoğraf: Ramazan Bilgili

Toros Dağları'nda yetişen yaban armutları, eylül ve ekim aylarında toplanıyor. Yıkanıp tokmakla dövülen armutlar, yaklaşık 20 gün güneşte kurumaya bırakılıyor. Değirmende un olan yaban armutları, marifetli ellerde yufka ekmeğe dönüşerek sofralara geliyor. ( Ramazan Bilgili - Anadolu Ajansı )

Yaban armutları geleneksel yöntemle yufka ekmek oluyor
Fotoğraf: Ramazan Bilgili

Toros Dağları'nda yetişen yaban armutları, eylül ve ekim aylarında toplanıyor. Yıkanıp tokmakla dövülen armutlar, yaklaşık 20 gün güneşte kurumaya bırakılıyor. Değirmende un olan yaban armutları, marifetli ellerde yufka ekmeğe dönüşerek sofralara geliyor. ( Ramazan Bilgili - Anadolu Ajansı )

Yaban armutları geleneksel yöntemle yufka ekmek oluyor
Fotoğraf: Ramazan Bilgili

Toros Dağları'nda yetişen yaban armutları, eylül ve ekim aylarında toplanıyor. Yıkanıp tokmakla dövülen armutlar, yaklaşık 20 gün güneşte kurumaya bırakılıyor. Değirmende un olan yaban armutları, marifetli ellerde yufka ekmeğe dönüşerek sofralara geliyor. ( Ramazan Bilgili - Anadolu Ajansı )

Yaban armutları geleneksel yöntemle yufka ekmek oluyor
Fotoğraf: Ramazan Bilgili

Toros Dağları'nda yetişen yaban armutları, eylül ve ekim aylarında toplanıyor. Yıkanıp tokmakla dövülen armutlar, yaklaşık 20 gün güneşte kurumaya bırakılıyor. Değirmende un olan yaban armutları, marifetli ellerde yufka ekmeğe dönüşerek sofralara geliyor. ( Ramazan Bilgili - Anadolu Ajansı )

Yaban armutları geleneksel yöntemle yufka ekmek oluyor
Fotoğraf: Ramazan Bilgili

Toros Dağları'nda yetişen yaban armutları, eylül ve ekim aylarında toplanıyor. Yıkanıp tokmakla dövülen armutlar, yaklaşık 20 gün güneşte kurumaya bırakılıyor. Değirmende un olan yaban armutları, marifetli ellerde yufka ekmeğe dönüşerek sofralara geliyor. Konya'nın Orta Toroslardaki Hadim ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Meryem Sevinç, yaban armutlarını kurutarak elde ettiği unla yufka ekmek yapıyor. ( Ramazan Bilgili - Anadolu Ajansı )

Yaban armutları geleneksel yöntemle yufka ekmek oluyor
Fotoğraf: Ramazan Bilgili

Toros Dağları'nda yetişen yaban armutları, eylül ve ekim aylarında toplanıyor. Yıkanıp tokmakla dövülen armutlar, yaklaşık 20 gün güneşte kurumaya bırakılıyor. Değirmende un olan yaban armutları, marifetli ellerde yufka ekmeğe dönüşerek sofralara geliyor. ( Ramazan Bilgili - Anadolu Ajansı )

Yaban armutları geleneksel yöntemle yufka ekmek oluyor
Fotoğraf: Ramazan Bilgili

Toros Dağları'nda yetişen yaban armutları, eylül ve ekim aylarında toplanıyor. Yıkanıp tokmakla dövülen armutlar, yaklaşık 20 gün güneşte kurumaya bırakılıyor. Değirmende un olan yaban armutları, marifetli ellerde yufka ekmeğe dönüşerek sofralara geliyor. ( Ramazan Bilgili - Anadolu Ajansı )

Yaban armutları geleneksel yöntemle yufka ekmek oluyor
Fotoğraf: Ramazan Bilgili

Toros Dağları'nda yetişen yaban armutları, eylül ve ekim aylarında toplanıyor. Yıkanıp tokmakla dövülen armutlar, yaklaşık 20 gün güneşte kurumaya bırakılıyor. Değirmende un olan yaban armutları, marifetli ellerde yufka ekmeğe dönüşerek sofralara geliyor. Konya'nın Orta Toroslardaki Hadim ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Meryem Sevinç, yaban armutlarını kurutarak elde ettiği unla yufka ekmek yapıyor. ( Ramazan Bilgili - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler