Dolar
39.85
Euro
46.97
Altın
3,343.34
ETH/USDT
2,576.10
BTC/USDT
109,200.00
BIST 100
10,228.39
Saray mutfağının tatlısı "badem ezmesi" renklendi
25.04.2017

Osmanlı saray mutfağının vazgeçilmez damak tatlarından biri olan badem ezmesi, çeşitli meyvelerin minyatürü şeklinde renklendirilerek üretiliyor. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )

Saray mutfağının tatlısı "badem ezmesi" renklendi
Fotoğraf: Cihan Demirci

Osmanlı saray mutfağının vazgeçilmez damak tatlarından biri olan badem ezmesi, çeşitli meyvelerin minyatürü şeklinde renklendirilerek üretiliyor. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )

Saray mutfağının tatlısı "badem ezmesi" renklendi
Fotoğraf: Cihan Demirci

Osmanlı saray mutfağının vazgeçilmez damak tatlarından biri olan badem ezmesi, çeşitli meyvelerin minyatürü şeklinde renklendirilerek üretiliyor. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )

Saray mutfağının tatlısı "badem ezmesi" renklendi
Fotoğraf: Cihan Demirci

Osmanlı saray mutfağının vazgeçilmez damak tatlarından biri olan badem ezmesi, çeşitli meyvelerin minyatürü şeklinde renklendirilerek üretiliyor. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )

Saray mutfağının tatlısı "badem ezmesi" renklendi
Fotoğraf: Cihan Demirci

Osmanlı saray mutfağının vazgeçilmez damak tatlarından biri olan badem ezmesi, çeşitli meyvelerin minyatürü şeklinde renklendirilerek üretiliyor. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )

Saray mutfağının tatlısı "badem ezmesi" renklendi
Fotoğraf: Cihan Demirci

Osmanlı saray mutfağının vazgeçilmez damak tatlarından biri olan badem ezmesi, çeşitli meyvelerin minyatürü şeklinde renklendirilerek üretiliyor. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )

Saray mutfağının tatlısı "badem ezmesi" renklendi
Fotoğraf: Cihan Demirci

Osmanlı saray mutfağının vazgeçilmez damak tatlarından biri olan badem ezmesi, çeşitli meyvelerin minyatürü şeklinde renklendirilerek üretiliyor. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )

Saray mutfağının tatlısı "badem ezmesi" renklendi
Fotoğraf: Cihan Demirci

Osmanlı saray mutfağının vazgeçilmez damak tatlarından biri olan badem ezmesi, çeşitli meyvelerin minyatürü şeklinde renklendirilerek üretiliyor. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )

Saray mutfağının tatlısı "badem ezmesi" renklendi
Fotoğraf: Cihan Demirci

Osmanlı saray mutfağının vazgeçilmez damak tatlarından biri olan badem ezmesi, çeşitli meyvelerin minyatürü şeklinde renklendirilerek üretiliyor. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )

Saray mutfağının tatlısı "badem ezmesi" renklendi
Fotoğraf: Cihan Demirci

Osmanlı saray mutfağının vazgeçilmez damak tatlarından biri olan badem ezmesi, çeşitli meyvelerin minyatürü şeklinde renklendirilerek üretiliyor. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )

Saray mutfağının tatlısı "badem ezmesi" renklendi
Fotoğraf: Cihan Demirci

Osmanlı saray mutfağının vazgeçilmez damak tatlarından biri olan badem ezmesi, çeşitli meyvelerin minyatürü şeklinde renklendirilerek üretiliyor. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )

Saray mutfağının tatlısı "badem ezmesi" renklendi
Fotoğraf: Cihan Demirci

Osmanlı saray mutfağının vazgeçilmez damak tatlarından biri olan badem ezmesi, çeşitli meyvelerin minyatürü şeklinde renklendirilerek üretiliyor. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )

Saray mutfağının tatlısı "badem ezmesi" renklendi
Fotoğraf: Cihan Demirci

Osmanlı saray mutfağının vazgeçilmez damak tatlarından biri olan badem ezmesi, çeşitli meyvelerin minyatürü şeklinde renklendirilerek üretiliyor. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )

Saray mutfağının tatlısı "badem ezmesi" renklendi
Fotoğraf: Cihan Demirci

Osmanlı saray mutfağının vazgeçilmez damak tatlarından biri olan badem ezmesi, çeşitli meyvelerin minyatürü şeklinde renklendirilerek üretiliyor. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )

Saray mutfağının tatlısı "badem ezmesi" renklendi
Fotoğraf: Cihan Demirci

Osmanlı saray mutfağının vazgeçilmez damak tatlarından biri olan badem ezmesi, çeşitli meyvelerin minyatürü şeklinde renklendirilerek üretiliyor. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )

Saray mutfağının tatlısı "badem ezmesi" renklendi
Fotoğraf: Cihan Demirci

Osmanlı saray mutfağının vazgeçilmez damak tatlarından biri olan badem ezmesi, çeşitli meyvelerin minyatürü şeklinde renklendirilerek üretiliyor. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )

Saray mutfağının tatlısı "badem ezmesi" renklendi
Fotoğraf: Cihan Demirci

Osmanlı saray mutfağının vazgeçilmez damak tatlarından biri olan badem ezmesi, çeşitli meyvelerin minyatürü şeklinde renklendirilerek üretiliyor. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )

Saray mutfağının tatlısı "badem ezmesi" renklendi
Fotoğraf: Cihan Demirci

Osmanlı saray mutfağının vazgeçilmez damak tatlarından biri olan badem ezmesi, çeşitli meyvelerin minyatürü şeklinde renklendirilerek üretiliyor. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler