Dolar
39.18
Euro
44.88
Altın
3,381.19
ETH/USDT
2,616.30
BTC/USDT
106,248.00
BIST 100
9,008.87
"Kebap kenti"nde günde 6 ton et, ev ve iş yerlerinde tüketiliyor
18.12.2020

Coğrafi işaret tescilli kebabıyla ünlü Adana'da, yiyecek ve içecek sektöründeki işletmelerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sadece paket servis ve gel-al sistemiyle çalışmasından dolayı, günde yaklaşık 6 ton kebap ev ve iş yerlerinde tüketiliyor. ( Ozan Efeoğlu - Anadolu Ajansı )

"Kebap kenti"nde günde 6 ton et, ev ve iş yerlerinde tüketiliyor
Fotoğraf: Ozan Efeoğlu

Coğrafi işaret tescilli kebabıyla ünlü Adana'da, yiyecek ve içecek sektöründeki işletmelerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sadece paket servis ve gel-al sistemiyle çalışmasından dolayı, günde yaklaşık 6 ton kebap ev ve iş yerlerinde tüketiliyor. ( Ozan Efeoğlu - Anadolu Ajansı )

"Kebap kenti"nde günde 6 ton et, ev ve iş yerlerinde tüketiliyor
Fotoğraf: Ozan Efeoğlu

Coğrafi işaret tescilli kebabıyla ünlü Adana'da, yiyecek ve içecek sektöründeki işletmelerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sadece paket servis ve gel-al sistemiyle çalışmasından dolayı, günde yaklaşık 6 ton kebap ev ve iş yerlerinde tüketiliyor. ( Ozan Efeoğlu - Anadolu Ajansı )

"Kebap kenti"nde günde 6 ton et, ev ve iş yerlerinde tüketiliyor
Fotoğraf: Ozan Efeoğlu

Coğrafi işaret tescilli kebabıyla ünlü Adana'da, yiyecek ve içecek sektöründeki işletmelerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sadece paket servis ve gel-al sistemiyle çalışmasından dolayı, günde yaklaşık 6 ton kebap ev ve iş yerlerinde tüketiliyor. ( Ozan Efeoğlu - Anadolu Ajansı )

"Kebap kenti"nde günde 6 ton et, ev ve iş yerlerinde tüketiliyor
Fotoğraf: Ozan Efeoğlu

Coğrafi işaret tescilli kebabıyla ünlü Adana'da, yiyecek ve içecek sektöründeki işletmelerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sadece paket servis ve gel-al sistemiyle çalışmasından dolayı, günde yaklaşık 6 ton kebap ev ve iş yerlerinde tüketiliyor. ( Ozan Efeoğlu - Anadolu Ajansı )

"Kebap kenti"nde günde 6 ton et, ev ve iş yerlerinde tüketiliyor
Fotoğraf: Ozan Efeoğlu

Coğrafi işaret tescilli kebabıyla ünlü Adana'da, yiyecek ve içecek sektöründeki işletmelerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sadece paket servis ve gel-al sistemiyle çalışmasından dolayı, günde yaklaşık 6 ton kebap ev ve iş yerlerinde tüketiliyor. ( Ozan Efeoğlu - Anadolu Ajansı )

"Kebap kenti"nde günde 6 ton et, ev ve iş yerlerinde tüketiliyor
Fotoğraf: Ozan Efeoğlu

Coğrafi işaret tescilli kebabıyla ünlü Adana'da, yiyecek ve içecek sektöründeki işletmelerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sadece paket servis ve gel-al sistemiyle çalışmasından dolayı, günde yaklaşık 6 ton kebap ev ve iş yerlerinde tüketiliyor. ( Ozan Efeoğlu - Anadolu Ajansı )

"Kebap kenti"nde günde 6 ton et, ev ve iş yerlerinde tüketiliyor
Fotoğraf: Ozan Efeoğlu

Coğrafi işaret tescilli kebabıyla ünlü Adana'da, yiyecek ve içecek sektöründeki işletmelerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sadece paket servis ve gel-al sistemiyle çalışmasından dolayı, günde yaklaşık 6 ton kebap ev ve iş yerlerinde tüketiliyor. ( Ozan Efeoğlu - Anadolu Ajansı )

"Kebap kenti"nde günde 6 ton et, ev ve iş yerlerinde tüketiliyor
Fotoğraf: Ozan Efeoğlu

Coğrafi işaret tescilli kebabıyla ünlü Adana'da, yiyecek ve içecek sektöründeki işletmelerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sadece paket servis ve gel-al sistemiyle çalışmasından dolayı, günde yaklaşık 6 ton kebap ev ve iş yerlerinde tüketiliyor. ( Ozan Efeoğlu - Anadolu Ajansı )

"Kebap kenti"nde günde 6 ton et, ev ve iş yerlerinde tüketiliyor
Fotoğraf: Ozan Efeoğlu

Coğrafi işaret tescilli kebabıyla ünlü Adana'da, yiyecek ve içecek sektöründeki işletmelerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sadece paket servis ve gel-al sistemiyle çalışmasından dolayı, günde yaklaşık 6 ton kebap ev ve iş yerlerinde tüketiliyor. ( Ozan Efeoğlu - Anadolu Ajansı )

"Kebap kenti"nde günde 6 ton et, ev ve iş yerlerinde tüketiliyor
Fotoğraf: Ozan Efeoğlu

Coğrafi işaret tescilli kebabıyla ünlü Adana'da, yiyecek ve içecek sektöründeki işletmelerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sadece paket servis ve gel-al sistemiyle çalışmasından dolayı, günde yaklaşık 6 ton kebap ev ve iş yerlerinde tüketiliyor. ( Ozan Efeoğlu - Anadolu Ajansı )

"Kebap kenti"nde günde 6 ton et, ev ve iş yerlerinde tüketiliyor
Fotoğraf: Ozan Efeoğlu

Coğrafi işaret tescilli kebabıyla ünlü Adana'da, yiyecek ve içecek sektöründeki işletmelerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sadece paket servis ve gel-al sistemiyle çalışmasından dolayı, günde yaklaşık 6 ton kebap ev ve iş yerlerinde tüketiliyor. ( Ozan Efeoğlu - Anadolu Ajansı )

"Kebap kenti"nde günde 6 ton et, ev ve iş yerlerinde tüketiliyor
Fotoğraf: Ozan Efeoğlu

Coğrafi işaret tescilli kebabıyla ünlü Adana'da, yiyecek ve içecek sektöründeki işletmelerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sadece paket servis ve gel-al sistemiyle çalışmasından dolayı, günde yaklaşık 6 ton kebap ev ve iş yerlerinde tüketiliyor. ( Ozan Efeoğlu - Anadolu Ajansı )

"Kebap kenti"nde günde 6 ton et, ev ve iş yerlerinde tüketiliyor
Fotoğraf: Ozan Efeoğlu

Coğrafi işaret tescilli kebabıyla ünlü Adana'da, yiyecek ve içecek sektöründeki işletmelerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sadece paket servis ve gel-al sistemiyle çalışmasından dolayı, günde yaklaşık 6 ton kebap ev ve iş yerlerinde tüketiliyor. ( Ozan Efeoğlu - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler