Gaziantepli ustanın "minder tatlısı" tescillendi
09.01.2020

UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te, "minder tatlısı" adını verdiği tatlı ile müşterilerin beğenisini toplayan Kenan Süzerer, tasarım tescil belgesi aldı. Gaziantepli 35 yaşındaki Kenan Süzerer, yöreye özgü oturma minderlerinden esinlenerek "minder tatlısı" olarak isimlendirdiği tatlının beğenilmesi üzerine üretime başladı. Süzerer, halka tatlısı hamurundan elde ettiği lezzeti, minder şeklini vererek kızarttıktan sonra iki kat arasına kaymak ve muz bıraktıktan sonra üzerini fıstıkla kaplayıp servis ediyor. ( Muhammet Tarhan - Anadolu Ajansı )

Gaziantepli ustanın "minder tatlısı" tescillendi
Fotoğraf: Muhammet Tarhan

UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te, "minder tatlısı" adını verdiği tatlı ile müşterilerin beğenisini toplayan Kenan Süzerer, tasarım tescil belgesi aldı. Gaziantepli 35 yaşındaki Kenan Süzerer, yöreye özgü oturma minderlerinden esinlenerek "minder tatlısı" olarak isimlendirdiği tatlının beğenilmesi üzerine üretime başladı. Süzerer, halka tatlısı hamurundan elde ettiği lezzeti, minder şeklini vererek kızarttıktan sonra iki kat arasına kaymak ve muz bıraktıktan sonra üzerini fıstıkla kaplayıp servis ediyor. ( Muhammet Tarhan - Anadolu Ajansı )

Gaziantepli ustanın "minder tatlısı" tescillendi
Fotoğraf: Muhammet Tarhan

UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te, "minder tatlısı" adını verdiği tatlı ile müşterilerin beğenisini toplayan Kenan Süzerer, tasarım tescil belgesi aldı. Gaziantepli 35 yaşındaki Kenan Süzerer, yöreye özgü oturma minderlerinden esinlenerek "minder tatlısı" olarak isimlendirdiği tatlının beğenilmesi üzerine üretime başladı. Süzerer, halka tatlısı hamurundan elde ettiği lezzeti, minder şeklini vererek kızarttıktan sonra iki kat arasına kaymak ve muz bıraktıktan sonra üzerini fıstıkla kaplayıp servis ediyor. ( Muhammet Tarhan - Anadolu Ajansı )

Gaziantepli ustanın "minder tatlısı" tescillendi
Fotoğraf: Muhammet Tarhan

UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te, "minder tatlısı" adını verdiği tatlı ile müşterilerin beğenisini toplayan Kenan Süzerer, tasarım tescil belgesi aldı. Gaziantepli 35 yaşındaki Kenan Süzerer, yöreye özgü oturma minderlerinden esinlenerek "minder tatlısı" olarak isimlendirdiği tatlının beğenilmesi üzerine üretime başladı. Süzerer, halka tatlısı hamurundan elde ettiği lezzeti, minder şeklini vererek kızarttıktan sonra iki kat arasına kaymak ve muz bıraktıktan sonra üzerini fıstıkla kaplayıp servis ediyor. ( Muhammet Tarhan - Anadolu Ajansı )

Gaziantepli ustanın "minder tatlısı" tescillendi
Fotoğraf: Muhammet Tarhan

UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te, "minder tatlısı" adını verdiği tatlı ile müşterilerin beğenisini toplayan Kenan Süzerer, tasarım tescil belgesi aldı. Gaziantepli 35 yaşındaki Kenan Süzerer, yöreye özgü oturma minderlerinden esinlenerek "minder tatlısı" olarak isimlendirdiği tatlının beğenilmesi üzerine üretime başladı. Süzerer, halka tatlısı hamurundan elde ettiği lezzeti, minder şeklini vererek kızarttıktan sonra iki kat arasına kaymak ve muz bıraktıktan sonra üzerini fıstıkla kaplayıp servis ediyor. ( Muhammet Tarhan - Anadolu Ajansı )

Gaziantepli ustanın "minder tatlısı" tescillendi
Fotoğraf: Muhammet Tarhan

UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te, "minder tatlısı" adını verdiği tatlı ile müşterilerin beğenisini toplayan Kenan Süzerer, tasarım tescil belgesi aldı. Gaziantepli 35 yaşındaki Kenan Süzerer, yöreye özgü oturma minderlerinden esinlenerek "minder tatlısı" olarak isimlendirdiği tatlının beğenilmesi üzerine üretime başladı. Süzerer, halka tatlısı hamurundan elde ettiği lezzeti, minder şeklini vererek kızarttıktan sonra iki kat arasına kaymak ve muz bıraktıktan sonra üzerini fıstıkla kaplayıp servis ediyor. ( Muhammet Tarhan - Anadolu Ajansı )

Gaziantepli ustanın "minder tatlısı" tescillendi
Fotoğraf: Muhammet Tarhan

UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te, "minder tatlısı" adını verdiği tatlı ile müşterilerin beğenisini toplayan Kenan Süzerer, tasarım tescil belgesi aldı. Gaziantepli 35 yaşındaki Kenan Süzerer, yöreye özgü oturma minderlerinden esinlenerek "minder tatlısı" olarak isimlendirdiği tatlının beğenilmesi üzerine üretime başladı. Süzerer, halka tatlısı hamurundan elde ettiği lezzeti, minder şeklini vererek kızarttıktan sonra iki kat arasına kaymak ve muz bıraktıktan sonra üzerini fıstıkla kaplayıp servis ediyor. ( Muhammet Tarhan - Anadolu Ajansı )

Gaziantepli ustanın "minder tatlısı" tescillendi
Fotoğraf: Muhammet Tarhan

UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te, "minder tatlısı" adını verdiği tatlı ile müşterilerin beğenisini toplayan Kenan Süzerer, tasarım tescil belgesi aldı. Gaziantepli 35 yaşındaki Kenan Süzerer, yöreye özgü oturma minderlerinden esinlenerek "minder tatlısı" olarak isimlendirdiği tatlının beğenilmesi üzerine üretime başladı. Süzerer, halka tatlısı hamurundan elde ettiği lezzeti, minder şeklini vererek kızarttıktan sonra iki kat arasına kaymak ve muz bıraktıktan sonra üzerini fıstıkla kaplayıp servis ediyor. ( Muhammet Tarhan - Anadolu Ajansı )

Gaziantepli ustanın "minder tatlısı" tescillendi
Fotoğraf: Muhammet Tarhan

UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te, "minder tatlısı" adını verdiği tatlı ile müşterilerin beğenisini toplayan Kenan Süzerer, tasarım tescil belgesi aldı. Gaziantepli 35 yaşındaki Kenan Süzerer, yöreye özgü oturma minderlerinden esinlenerek "minder tatlısı" olarak isimlendirdiği tatlının beğenilmesi üzerine üretime başladı. Süzerer, halka tatlısı hamurundan elde ettiği lezzeti, minder şeklini vererek kızarttıktan sonra iki kat arasına kaymak ve muz bıraktıktan sonra üzerini fıstıkla kaplayıp servis ediyor. ( Muhammet Tarhan - Anadolu Ajansı )

Gaziantepli ustanın "minder tatlısı" tescillendi
Fotoğraf: Muhammet Tarhan

UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te, "minder tatlısı" adını verdiği tatlı ile müşterilerin beğenisini toplayan Kenan Süzerer, tasarım tescil belgesi aldı. Gaziantepli 35 yaşındaki Kenan Süzerer, yöreye özgü oturma minderlerinden esinlenerek "minder tatlısı" olarak isimlendirdiği tatlının beğenilmesi üzerine üretime başladı. Süzerer, halka tatlısı hamurundan elde ettiği lezzeti, minder şeklini vererek kızarttıktan sonra iki kat arasına kaymak ve muz bıraktıktan sonra üzerini fıstıkla kaplayıp servis ediyor. ( Muhammet Tarhan - Anadolu Ajansı )

Gaziantepli ustanın "minder tatlısı" tescillendi
Fotoğraf: Muhammet Tarhan

UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te, "minder tatlısı" adını verdiği tatlı ile müşterilerin beğenisini toplayan Kenan Süzerer, tasarım tescil belgesi aldı. Gaziantepli 35 yaşındaki Kenan Süzerer, yöreye özgü oturma minderlerinden esinlenerek "minder tatlısı" olarak isimlendirdiği tatlının beğenilmesi üzerine üretime başladı. Süzerer, halka tatlısı hamurundan elde ettiği lezzeti, minder şeklini vererek kızarttıktan sonra iki kat arasına kaymak ve muz bıraktıktan sonra üzerini fıstıkla kaplayıp servis ediyor. ( Muhammet Tarhan - Anadolu Ajansı )

Gaziantepli ustanın "minder tatlısı" tescillendi
Fotoğraf: Muhammet Tarhan

UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te, "minder tatlısı" adını verdiği tatlı ile müşterilerin beğenisini toplayan Kenan Süzerer, tasarım tescil belgesi aldı. Gaziantepli 35 yaşındaki Kenan Süzerer, yöreye özgü oturma minderlerinden esinlenerek "minder tatlısı" olarak isimlendirdiği tatlının beğenilmesi üzerine üretime başladı. Süzerer, halka tatlısı hamurundan elde ettiği lezzeti, minder şeklini vererek kızarttıktan sonra iki kat arasına kaymak ve muz bıraktıktan sonra üzerini fıstıkla kaplayıp servis ediyor. ( Muhammet Tarhan - Anadolu Ajansı )

Gaziantepli ustanın "minder tatlısı" tescillendi
Fotoğraf: Muhammet Tarhan

UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te, "minder tatlısı" adını verdiği tatlı ile müşterilerin beğenisini toplayan Kenan Süzerer, tasarım tescil belgesi aldı. Gaziantepli 35 yaşındaki Kenan Süzerer, yöreye özgü oturma minderlerinden esinlenerek "minder tatlısı" olarak isimlendirdiği tatlının beğenilmesi üzerine üretime başladı. Süzerer, halka tatlısı hamurundan elde ettiği lezzeti, minder şeklini vererek kızarttıktan sonra iki kat arasına kaymak ve muz bıraktıktan sonra üzerini fıstıkla kaplayıp servis ediyor. ( Muhammet Tarhan - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler