
Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 20 yıl öncesine kadar "fakir kebabı" olarak nitelendirilen ciğer kebabı, yöre halkının ve ziyaretçilerin gözde lezzetine dönüştü. Daha gün aydınlanmadan mangal ateşini közleyen ustalar, gece yarısına kadar müşterilerine günlük yaklaşık 15 ton ciğeri kebap olarak servis ediyor. ( Hasan Namlı - Anadolu Ajansı )