
Şanlıurfa'da, doğada sadece nisanda yetişen keme bitkisinin etle karışımıyla ortaya çıkan lezzet "Keme Kebabı", yılın sadece bir ayında tüketilebiliyor. Lezzet olarak bazı vatandaşların "ete bile değişmeyiz" dediği keme kebabının özel müşterisi bulunuyor. Ortalama 20 liradan başlayan kebabın fiyatı ise kemenin ete karıştırılma oranına göre değişiyor. Beraberindeki közlenmiş biber ve kuru soğanla servis edilen kebap, hem görünüşü hem de tadıyla iştah kabartıyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa'da, doğada sadece nisanda yetişen keme bitkisinin etle karışımıyla ortaya çıkan lezzet "Keme Kebabı", yılın sadece bir ayında tüketilebiliyor. Lezzet olarak bazı vatandaşların "ete bile değişmeyiz" dediği keme kebabının özel müşterisi bulunuyor. Ortalama 20 liradan başlayan kebabın fiyatı ise kemenin ete karıştırılma oranına göre değişiyor. Beraberindeki közlenmiş biber ve kuru soğanla servis edilen kebap, hem görünüşü hem de tadıyla iştah kabartıyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa'da, doğada sadece nisanda yetişen keme bitkisinin etle karışımıyla ortaya çıkan lezzet "Keme Kebabı", yılın sadece bir ayında tüketilebiliyor. Lezzet olarak bazı vatandaşların "ete bile değişmeyiz" dediği keme kebabının özel müşterisi bulunuyor. Ortalama 20 liradan başlayan kebabın fiyatı ise kemenin ete karıştırılma oranına göre değişiyor. Beraberindeki közlenmiş biber ve kuru soğanla servis edilen kebap, hem görünüşü hem de tadıyla iştah kabartıyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa'da, doğada sadece nisanda yetişen keme bitkisinin etle karışımıyla ortaya çıkan lezzet "Keme Kebabı", yılın sadece bir ayında tüketilebiliyor. Lezzet olarak bazı vatandaşların "ete bile değişmeyiz" dediği keme kebabının özel müşterisi bulunuyor. Ortalama 20 liradan başlayan kebabın fiyatı ise kemenin ete karıştırılma oranına göre değişiyor. Beraberindeki közlenmiş biber ve kuru soğanla servis edilen kebap, hem görünüşü hem de tadıyla iştah kabartıyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa'da, doğada sadece nisanda yetişen keme bitkisinin etle karışımıyla ortaya çıkan lezzet "Keme Kebabı", yılın sadece bir ayında tüketilebiliyor. Lezzet olarak bazı vatandaşların "ete bile değişmeyiz" dediği keme kebabının özel müşterisi bulunuyor. Ortalama 20 liradan başlayan kebabın fiyatı ise kemenin ete karıştırılma oranına göre değişiyor. Beraberindeki közlenmiş biber ve kuru soğanla servis edilen kebap, hem görünüşü hem de tadıyla iştah kabartıyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa'da, doğada sadece nisanda yetişen keme bitkisinin etle karışımıyla ortaya çıkan lezzet "Keme Kebabı", yılın sadece bir ayında tüketilebiliyor. Lezzet olarak bazı vatandaşların "ete bile değişmeyiz" dediği keme kebabının özel müşterisi bulunuyor. Ortalama 20 liradan başlayan kebabın fiyatı ise kemenin ete karıştırılma oranına göre değişiyor. Beraberindeki közlenmiş biber ve kuru soğanla servis edilen kebap, hem görünüşü hem de tadıyla iştah kabartıyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa'da, doğada sadece nisanda yetişen keme bitkisinin etle karışımıyla ortaya çıkan lezzet "Keme Kebabı", yılın sadece bir ayında tüketilebiliyor. Lezzet olarak bazı vatandaşların "ete bile değişmeyiz" dediği keme kebabının özel müşterisi bulunuyor. Ortalama 20 liradan başlayan kebabın fiyatı ise kemenin ete karıştırılma oranına göre değişiyor. Beraberindeki közlenmiş biber ve kuru soğanla servis edilen kebap, hem görünüşü hem de tadıyla iştah kabartıyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa'da, doğada sadece nisanda yetişen keme bitkisinin etle karışımıyla ortaya çıkan lezzet "Keme Kebabı", yılın sadece bir ayında tüketilebiliyor. Lezzet olarak bazı vatandaşların "ete bile değişmeyiz" dediği keme kebabının özel müşterisi bulunuyor. Ortalama 20 liradan başlayan kebabın fiyatı ise kemenin ete karıştırılma oranına göre değişiyor. Beraberindeki közlenmiş biber ve kuru soğanla servis edilen kebap, hem görünüşü hem de tadıyla iştah kabartıyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa'da, doğada sadece nisanda yetişen keme bitkisinin etle karışımıyla ortaya çıkan lezzet "Keme Kebabı", yılın sadece bir ayında tüketilebiliyor. Lezzet olarak bazı vatandaşların "ete bile değişmeyiz" dediği keme kebabının özel müşterisi bulunuyor. Ortalama 20 liradan başlayan kebabın fiyatı ise kemenin ete karıştırılma oranına göre değişiyor. Beraberindeki közlenmiş biber ve kuru soğanla servis edilen kebap, hem görünüşü hem de tadıyla iştah kabartıyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa'da, doğada sadece nisanda yetişen keme bitkisinin etle karışımıyla ortaya çıkan lezzet "Keme Kebabı", yılın sadece bir ayında tüketilebiliyor. Lezzet olarak bazı vatandaşların "ete bile değişmeyiz" dediği keme kebabının özel müşterisi bulunuyor. Ortalama 20 liradan başlayan kebabın fiyatı ise kemenin ete karıştırılma oranına göre değişiyor. Beraberindeki közlenmiş biber ve kuru soğanla servis edilen kebap, hem görünüşü hem de tadıyla iştah kabartıyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa'da, doğada sadece nisanda yetişen keme bitkisinin etle karışımıyla ortaya çıkan lezzet "Keme Kebabı", yılın sadece bir ayında tüketilebiliyor. Lezzet olarak bazı vatandaşların "ete bile değişmeyiz" dediği keme kebabının özel müşterisi bulunuyor. Ortalama 20 liradan başlayan kebabın fiyatı ise kemenin ete karıştırılma oranına göre değişiyor. Beraberindeki közlenmiş biber ve kuru soğanla servis edilen kebap, hem görünüşü hem de tadıyla iştah kabartıyor. Kebap ustası Mehmet Kaya (fotoğrafta) AA muhabirine açıklamada bulundu. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa'da, doğada sadece nisanda yetişen keme bitkisinin etle karışımıyla ortaya çıkan lezzet "Keme Kebabı", yılın sadece bir ayında tüketilebiliyor. Lezzet olarak bazı vatandaşların "ete bile değişmeyiz" dediği keme kebabının özel müşterisi bulunuyor. Ortalama 20 liradan başlayan kebabın fiyatı ise kemenin ete karıştırılma oranına göre değişiyor. Beraberindeki közlenmiş biber ve kuru soğanla servis edilen kebap, hem görünüşü hem de tadıyla iştah kabartıyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa'da, doğada sadece nisanda yetişen keme bitkisinin etle karışımıyla ortaya çıkan lezzet "Keme Kebabı", yılın sadece bir ayında tüketilebiliyor. Lezzet olarak bazı vatandaşların "ete bile değişmeyiz" dediği keme kebabının özel müşterisi bulunuyor. Ortalama 20 liradan başlayan kebabın fiyatı ise kemenin ete karıştırılma oranına göre değişiyor. Beraberindeki közlenmiş biber ve kuru soğanla servis edilen kebap, hem görünüşü hem de tadıyla iştah kabartıyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa'da, doğada sadece nisanda yetişen keme bitkisinin etle karışımıyla ortaya çıkan lezzet "Keme Kebabı", yılın sadece bir ayında tüketilebiliyor. Lezzet olarak bazı vatandaşların "ete bile değişmeyiz" dediği keme kebabının özel müşterisi bulunuyor. Ortalama 20 liradan başlayan kebabın fiyatı ise kemenin ete karıştırılma oranına göre değişiyor. Beraberindeki közlenmiş biber ve kuru soğanla servis edilen kebap, hem görünüşü hem de tadıyla iştah kabartıyor. Kebabın yapıldığı ve yer altında yetişen keme bitkisi patatese benziyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa'da, doğada sadece nisanda yetişen keme bitkisinin etle karışımıyla ortaya çıkan lezzet "Keme Kebabı", yılın sadece bir ayında tüketilebiliyor. Lezzet olarak bazı vatandaşların "ete bile değişmeyiz" dediği keme kebabının özel müşterisi bulunuyor. Ortalama 20 liradan başlayan kebabın fiyatı ise kemenin ete karıştırılma oranına göre değişiyor. Beraberindeki közlenmiş biber ve kuru soğanla servis edilen kebap, hem görünüşü hem de tadıyla iştah kabartıyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )