Kurumsal Haberler, Yılın Fotoğrafları 2021

Mustafa Demirci, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Müzisyen, şair ve yazar Mustafa Demirci, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Ahmet Esad Şani  | 31.12.2021 - Güncelleme : 31.12.2021
Mustafa Demirci, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Istanbul

Müzisyen, şair ve yazar Mustafa Demirci, Anadolu Ajansının (AA) foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek, "Haber", "Yaşam" ve "Spor" kategorilerinde en beğendikleri kareleri seçti.

Yılın Fotoğrafları 2021    

Demirci, ''Haber'' kategorisinde seçtiği Ali Jadallah'ın "Annenin feryadı" fotoğrafına ilişkin, "Bu fotoğraf mazlum bir annenin acı dolu dünyasını hikaye etmişçesine etkileyici." ifadesini kullandı.


Annenin feryadı

''Yaşam'' kategorisinde Muhammed Said'in "İdlib'deki kamplarda zorlu yaşam" fotoğrafı için oy kullanan Demirci, "Yeni yılda iyi bir çadıra sahip olmayı dileyen mülteci çocukların dramını fotoğraflarla yansıtan AA'yı tebrik ediyorum." değerlendirmesini yaptı.


İdlib’deki kamplarda zorlu yaşam

Demirci, ''Spor'' kategorisinde Ali Atmaca'nın "Şampiyon Mete Gazoz" fotoğrafını oylayarak, "Ata sporumuz okçuluk dalında gösterdiği başarı ile Mete Gazoz'un göğsümüzü kabartan görüntüsü başucu levhamız olmalı." dedi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.