6. SANSEV İstanbul Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali başladı
Sanatçılar ve Sanatseverler Kültür ve Dayanışma Derneği (SANSEV) tarafından düzenlenen festivalin açılış töreni, Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

İSTANBUL
Sanatçılar ve Sanatseverler Kültür ve Dayanışma Derneği (SANSEV) tarafından Maltepe Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen festivalin açılış töreni, Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Festivalde sahne alan ilk koro, Maltepe Belediyesi Çocuk Korosu oldu. Yaşları 8-14 arasında değişen çocuklardan oluşan koro, piyano eşliğinde 5 şarkı seslendirdi.
Türkiye'nin 21 şehrinden 3 bin 821 koro üyesinin yer aldığı festivalde, minik, çocuk, genç, yetişkin ve karma kategorilerinde 104 koro sahne alacak.
Muhabir: Alptekin Soykan-Ünal Gündoğdu
Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.