Dolar
42.09
Euro
48.37
Altın
3,932.04
ETH/USDT
3,236.40
BTC/USDT
101,000.00
BIST 100
10,914.10
Gündem

Bolu Dağı'nda sis ve yağmur etkili oluyor

D-100 kara yolunun Bolu Dağı Düzce kesiminde sis ve yağmur ulaşımı olumsuz etkiliyor.

Murat Ataseven  | 21.03.2021 - Güncelleme : 21.03.2021
Bolu Dağı'nda sis ve yağmur etkili oluyor Fotoğraf: Murat Ataseven/AA

Düzce

Sabah saatlerinde etkisini artıran sis nedeniyle D-100 kara yolunun Bakacak, Karanlıkdere ve Taşaltı mevkilerinde görüş mesafesi yer yer 25 metreye düştü.

Bolu Dağı'nın her iki yönünü kullanan sürücüler, sis ve bölgede devam eden yağmur nedeniyle yolda yavaş ilerliyor.

Trafik ekipleri, sürücüleri aşırı hızdan kaçınmaları, takip mesafesini korumaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyarıyor.

Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü 41. Şube Şefliğine bağlı Bolu Dağı Bakımevi İstasyonu'ndaki karla mücadele araçları da olası yağışa karşı teyakkuz halinde bekliyor.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.