Dolar
40.24
Euro
46.81
Altın
3,340.21
ETH/USDT
3,149.50
BTC/USDT
118,185.00
BIST 100
10,225.48
Spor, Futbol, Dünyadan Spor

FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda Inter, Monterrey ile 1-1 berabere kaldı

FIFA Kulüpler Dünya Kupası E Grubu'nda Inter, Monterrey ile 1-1 berabere kalırken Mamelodi Sundowns ise Ulsan'ı 1-0 mağlup etti.

Fatih Erel  | 18.06.2025 - Güncelleme : 18.06.2025
FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda Inter, Monterrey ile 1-1 berabere kaldı Fotoğraf: Jose Hernandez/AA

İstanbul

ABD'deki FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda E Grubu'nda Monterrey-Inter ve Ulsan-Mamelodi Sundowns maçları oynandı.

📲 Artık haberler size gelsin
AA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.

🔹 Gündemdeki gelişmeler, özel haber, analiz, fotoğraf ve videolar için Anadolu Ajansı
🔹 Anlık gelişmeler için AA Canlı

E Grubu maçında İtalyan temsilcisi Inter karşısında Meksika ekibi Monterrey, 25. dakikada Sergio Ramos'un golüyle 1-0 öne geçerken Inter, 42. dakikada Lautaro Martinez'in golüyle eşitliği yakaladı ve maç da 1-1 sona erdi.

Inter'de milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, sakatlığı nedeniyle maçta süre almadı.

F Grubu'nda Güney Afrika ekibi Mamelodi Sundowns ise Güney Kore temsilcisi Ulsan'ı 1-0 mağlup etti. Maçın tek golünü 36. dakikada Rayners kaydetti.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın