TOFAŞ, tedarikçilerini ödüllendirdi
TOFAŞ, ''Birlikte Başarıyoruz'' vurgusu ile toplam 22 tedarikçisine 3 farklı kategoride ödül verdi.

Yapılan açıklamaya göre, 2006 yılından bu yana aralıksız olarak gerçekleştirilen ödül töreni kapsamında, TOFAŞ'ın iş ortaklarının gösterdikleri farklı yaklaşım ve katkıların ''Kalite ve Performans'', ''Teknik Öneri'' ve ''İşbirliği Geliştirme'' kategorilerinde değerlendirildi.
''Kalite ve Performans Ödülü'' kategorisinde, tedarikçilerin sistem, proses ve ürün kalitesi, teslimat ve yeni projelerdeki göstermiş oldukları performanslar dikkate alınarak direkt malzeme, endirekt malzeme, hizmet ve yedek parça tedarikçileri kendi kategorilerinde ödüllendirildi.
''Teknik Öneri Ödülü'' için yapılan değerlendirmede, tedarikçilerin teknik maliyet azaltma ve kalite iyileştirme alanlarında verdiği öneri performansları göz önünde bulundurulurken, ''İşbirliği Geliştirme Ödülü'' kategorisi kapsamında gerek yeni projeler gerek mevcut üretimde Tofaş ile yakın işbirliği içinde bulunan tedarikçilere ödül verildi.
TOFAŞ ile tedarikçileri arasındaki olumlu iş ortaklığı yaklaşımının güçlendirilerek ileriye taşınmasını sağlayan ödüller kapsamında, Farba Otomotiv, Farplas, Matay, Orven, Şahinkul Makina, Tekersan, TI Otomotiv ve Zatel ''Direkt Malzeme Kalite ve Performans Ödülü'' layık görüldü.
BOSCH Sanayii ve Valeo ''Yedek Parça Performans Ödülü''nün sahipleri olurken, ''Endirekt Malzeme ve Hizmet Performans Ödülü''ne Gürsoy Me Par ve Omsan, ''Teknik Öneri Ödülü''ne ise Güngör Otomobil, Pimsa Adler, TKG Otomotiv ve Yazaki layık görüldü.
''İşbirliği Geliştirme Ödülü''nün sahipleri ise Bayrak Plastik, Canel Otomotiv, CMS, Ermetal, Profil Sanayi ile Y.P.S oldu.
Muhabir: Mücahid Eker
Yayıncı: Ali Bayaslan