Dolar
32.53
Euro
34.89
Altın
2,334.27
ETH/USDT
3,153.80
BTC/USDT
64,595.00
BIST 100
9,716.77
Politika, seçim 2015, arşiv

'Yürüyüşümüz Türkiye'nin istiklal ve istikbal yürüyüşüdür'

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Refah ve mutluluksa aradığınız, bizimle yürüyün. Yürüyüşümüz Türkiye'nin istiklal ve istikbal yürüyüşüdür" dedi.

21.05.2015 - Güncelleme : 21.05.2015
'Yürüyüşümüz Türkiye'nin istiklal ve istikbal yürüyüşüdür'

ESKİŞEHİR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisi tarafından Odunpazarı Meydanı'nda düzenlenen mitingde, Eskişehir'in Yunus'un yurdu, Eskişehir'in sevdanın, barışın ve sadakatin şehri olduğunu belirtti.

Seçmenlere birlikte yürüme çağrısında bulunan Bahçeli, "Gelin kötülüğü defedelim, iyilikte doğalım. Gelin birlikte yürüyelim, güçlü Türkiye'ye ulaşalım. Ayrılıkta hayır yoktur. Bölünmede gelecek yoktur. Kavgada dirlik yoktur" dedi.

Türkiye'de hanelerde hüzün olduğunu savunan Bahçeli, şöyle konuştu:

"Çünkü işsizlik vardır. Çünkü ağır borç vardır. Çünkü sefalet hüküm sürmektedir. Çünkü gelir dağılımındaki adalet fecaat boyuttadır. Bir yanda tren hızlanırken, diğer yanda ekonomik refahınız yavaşlamaktadır. Bir yanda caddeler gelişip, Eskişehir örnek bir kent olurken, diğer yanda yokluk, muhtaçlık içten içe derinleşmektedir. Eskişehir'in bir görünen, bir de görünmeyen yüzü vardır. Görünen yüzünde her şey iyidir. Her şey yolundadır. Görünmeyen yüzünde ise ekmek dilim dilim azalmaktadır."

"Milliyetçi Hareket, bin yıllık kardeşliğimizin teminatıdır"

Bahçeli, Eskişehir'in tuzağa düşmeyeceğini, oyuna gelmeyeceğini belirtti.

Milliyetçi Hareket'in, kucaklaşma, uzlaşma, beraberlik, istikrar ve huzurun adresi olduğunu vurgulayan Bahçeli, "Milliyetçi Hareket, devletle millet kaynaşmasının, milli değerlerimizin ve bin yıllık kardeşliğimizin teminatıdır" diye konuştu.

MHP'nin vatandaşın yanında olduğuna dikkati çeken Bahçeli, "Refah ve mutluluksa aradığınız, iş ve aşsa istediğiniz bizimle yürüyün. Yürüyüşümüz, korkaklara karşı cesurların yürüyüşüdür. Yürüyüşümüz, ahlaksızlığa karşı namusluların yürüyüşüdür. Yürüyüşümüz Türkiye'nin istiklal ve istikbal yürüyüşüdür" dedi.

Muhabir: Deniz Açık-Sinan Balcıkoca

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın