Dolar
32.48
Euro
34.73
Altın
2,337.94
ETH/USDT
3,108.10
BTC/USDT
63,029.00
BIST 100
9,915.62
Kurumsal Haberler, arşiv

İşte ayın en iyileri

AA'nın haziran ayı fotoğraf ve video haber oylaması sonuçlandı.

06.07.2015 - Güncelleme : 06.07.2015
İşte ayın en iyileri

ANKARA

Anadolu Ajansı'nın web sitelerinden Türkçe ve İngilizce dillerinde yapılan ve binlerce kişinin katıldığı oylamada, haber kategorisinde 20, yaşam kategorisinde 20 ve spor kategorisinde 13 fotoğraf arasından "Ayın Fotoğrafı" ile 5 video arasından "Ayın Videosu" seçildi.

Haber kategorisi birincisi

Batı Şeria'da gösteriye müdahale - Nablus kentindeki Kafr Kaddum köyünde İsrail Devleti tarafından arazilerin kamulaştırılması, Filistinliler tarafından protesto edildi. İsrail güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği müdahaleye göstericiler, taş atarak karşılık verdi. (Ahmed Talat)


 

Yaşam kategorisi birincisi

Abana’da Günbatımı - Kastamonu'nun Karadeniz sahilindeki ilçesi Abana'da günbatımında güzel görüntüler ortaya çıkıyor. Bir vatandaş, gün batımında köpeğiyle gezinti yaptı. (Semih Yüksel)


 

Spor kategorisi birincisi

Askeri Lise Öğrencileri Kampı - Askeri lise öğrencileri, İzmir'in Urla ilçesindeki Menteş bölgesindeki yıl sonu kampı süresince Kara Harp Okulu'nda alacakları askeri eğitime temel oluşturacak şekilde fiziksel gelişim, dayanıklılık, mücadele azmi ve motivasyonlarını artıracak, ekip ruhunu geliştirecek, fiziksel yeteneklerini artırıcı eğitimlerden geçiriliyor. (Emin Mengüarslan)


 

Ormanda kaybolan çocuk 6 gün sonra bulundu - Tokat'ın Erbaa ilçesinde 6 gün önce odun toplamak için ailesiyle gittiği ormanda kaybolan 6 yaşındaki Mustafa Can Yaşar, jandarma ekiplerince bir kaya oyuğunda bulundu. (Erol Yıldız)

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın