Dolar
41.24
Euro
48.32
Altın
3,586.69
ETH/USDT
4,300.70
BTC/USDT
110,829.00
BIST 100
10,729.49
Gündem

Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy'den Baykar tesisine ziyaret

Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy, Baykar Milli SİHA Sistemleri Üretim ve Ar-Ge tesisini ziyaret etti.

Handan Güneş  | 08.08.2019 - Güncelleme : 09.08.2019
Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy'den Baykar tesisine ziyaret

İstanbul

Baykar Savunma'nın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy'nin Baykar Milli SİHA Sistemleri Üretim ve Ar-Ge tesisini ziyaret ettiği bildirildi. 

Paylaşımda, Zelenskiy'ye, Baykar tarafından Türkiye ve Ukrayna arasındaki birbirini tamamlayıcı teknolojik iş birliklerinin anlatıldığı bilgisi verildi.

Baykar Teknik Müdürü (CTO) ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'ın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda da tesisi, Zelenskiy'nin yanı sıra Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'in de ziyaret ettiği kaydedildi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın