Dolar
40.65
Euro
47.11
Altın
3,363.37
ETH/USDT
3,519.90
BTC/USDT
114,023.00
BIST 100
10,746.98
Gündem

Isınmak için okuldan eve kaçak boru çeken okul müdürü açığa alındı

Kocaeli'de çalıştığı okulda ısınmak için kullanılan yakıtı, boruyla evine bağladığı iddia edilen müdür açığa alındı.

14.01.2016 - Güncelleme : 15.01.2016
Isınmak için okuldan eve kaçak boru çeken okul müdürü açığa alındı

Kocaeli

KOCAELİ

Kocaeli'de çalıştığı okulda ısınmak için kullanılan yakıtı, boruyla evine bağladığı iddia edilen müdürün açığa alındığı bildirildi.

İzmit Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, yerel ve ulusal basında Akmeşe İlkokulu Müdürü A.G. hakkında çıkan haberlerle ilgili 13 Ocak Çarşamba günü akşam saatlerinde inceleme yapıldığı belirtildi.

İnceleme sonucuna göre, ilkokuldan lojmana kalorifer hattı çekildiğinin görüldüğü ve bu durumun tutanak altına alındığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Teknik ekip ile sistem kapatılmış ve mühürlenmiş, bugün sabah da adı geçen okul müdürü A.G. hakkında Kaymakamlığımızca başlatılan soruşturma gereği, okul müdürü A.G. açığa alınmıştır. Soruşturma sonuçlandığında adı geçen okul müdürü hakkında kanuni işlemler yapılacaktır."

Dün, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından A.G. hakkında okulda öğrencilerin ısınması için kullanılan fuel oil yakıtı, kaldığı eve borularla çektiği yönünde şikayetler gelmesi üzerine soruşturma başlatılmıştı.

Muhabir: Şengül Oymak

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın