Dolar
39.96
Euro
47.03
Altın
3,312.05
ETH/USDT
2,576.10
BTC/USDT
109,200.00
BIST 100
10,275.75
Gündem

Cezaevlerindeki kadınlar için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel açık görüş

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün imzasıyla izin verilen açık görüşten 9 binin üzerinde kadın hükümlü ve tutuklu faydalanacak.

Kemal Karadağ  | 06.03.2020 - Güncelleme : 06.03.2020
Cezaevlerindeki kadınlar için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel açık görüş

Ankara

Kapalı cezaevlerinde kalan kadın hükümlü ve tutuklular, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ailesiyle açık görüş yapabilecek.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün imzasıyla Cumhuriyet Başsavcılıklarına, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde cezaevlerindeki kadın hükümlü ve tutukluların, aileleri ve birinci derecedeki akrabalarıyla açık görüş yapabilmelerine ilişkin yazı gönderildi.

Bu kapsamda, cezaevlerindeki 9 binin üzerindeki kadın hükümlü ve tutuklu, açık görüşten faydalanarak ailesi ve yakınlarıyla görüşebilecek.

Açık görüş, 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.