Dolar
32.48
Euro
34.73
Altın
2,338.00
ETH/USDT
3,307.00
BTC/USDT
63,605.00
BIST 100
9,915.62
Spor, Futbol

Trabzonspor Kulübü Başkanı Usta: Burak Yılmaz Çin'e gitti, yüzde 25 de oradan kazandırdı

Trabzonspor Başkanı Usta, Burak Yılmaz'ın Çin'e transferi hakkında, "Trabzonspor'dan Galatasaray'a transferinde kulübe para kazandırdı. Şimdi de Çin'e gitti, yüzde 25 de oradan kazandırdı" dedi.

19.02.2016 - Güncelleme : 19.02.2016
Trabzonspor Kulübü Başkanı Usta: Burak Yılmaz Çin'e gitti, yüzde 25 de oradan kazandırdı

SAMSUN

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Burak Yılmaz'ın Çin'e transferiyle ilgili, "Trabzonspor'dan Galatasaray'a transferinde kulübe para kazandırdı. Bize kazandırarak gitti ve kazandırmaya devam ediyor. Şimdi de Çin'e gitti, yüzde 25 de oradan kazandırdı" dedi.

Usta, Samsun Valisi İbrahim Şahin'i makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Usta'ya, Burak Yılmaz'ın Çin'e transferiyle ilgili kişisel sosyal medya hesabından attığı mesaj hatırlatıldı.

Burak'ın Trabzonspor ve Türkiye için önemli bir oyuncu olduğunu belirten Usta, şu ifadeleri kullandı:

"Trabzonspor'da çok önemli işlere imza attı. Trabzonspor'dan Galatasaray'a transferinde kulübe para kazandırdı. Bize kazandırarak gitti ve kazandırmaya devam ediyor. Şimdi de Çin'e gitti, yüzde 25 de oradan kazandırdı. Verdiği emekler için kendisine çok teşekkür ederim. Burak, çok geç olmadan Türkiye'ye dönecektir, ona kapılarımız yine açık. Onun gibi oyuncular Türkiye için çok önemli, biz onunla karşılıklı kazandık."

Başkan Usta, Samsunspor'u ziyaret etmek amacıyla kente geldiklerine bildirdi. Karadeniz'de, Trabzon, Giresun, Ordu ve Samsun'un kardeş şehirler olduğunu vurgulayan Usta, şöyle konuştu:

"Birbirinden ayrımı olmayan, her biri bizim için aynı olan şehirler. Aynı bölgede olmamız dolayısıyla sporun da dostluk olduğunu hatırlarsak, dostluk içinde bulunmalıyız. Biz Samsun'a gelmek için özel bir neden aramıyoruz. Biz Samsunluyuz, Artvinliyiz, Giresunluyuz. Samsun da bizim, Trabzon da... Onun için burası bizim evimiz. Trabzon da sizlerin evidir. O yüzden çok ekstra nedenle Samsun'da değiliz. Sık sık geldiğimiz bir şehir. Sayın valimizi de ziyaret etmek istedik."

Muhabir: Serhat Yıldız

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın