Dolar
40.75
Euro
47.51
Altın
3,388.02
ETH/USDT
4,259.60
BTC/USDT
119,165.00
BIST 100
10,972.63
Yeşil Bodrum mandalinası yiyecek ve içeceklere tat veriyor
17.08.2022

Kış aylarında sofralarda tadı, kokusu ve aromasıyla damaklarda eşsiz bir tat bırakan coğrafi işaretli Bodrum mandalinası, yazın da yeşil halde toplanarak içecekler, dondurma ve lokum başta olmak üzere birçok üründe kullanılıyor. Yeşil mandalina, ilçedeki kafe ve restoranlarda özellikle içeceklerin içerisinde kullanılmak üzere çiftçiler tarafından hasat ediliyor. ( Ali Ballı - Anadolu Ajansı )

Yeşil Bodrum mandalinası yiyecek ve içeceklere tat veriyor
Fotoğraf: Ali Ballı

Kış aylarında sofralarda tadı, kokusu ve aromasıyla damaklarda eşsiz bir tat bırakan coğrafi işaretli Bodrum mandalinası, yazın da yeşil halde toplanarak içecekler, dondurma ve lokum başta olmak üzere birçok üründe kullanılıyor. Bodrum Belediyesine ait bazı kafelerde de yeşil mandalina özellikle meşrubatların içerisinde, Türk kahvesinin yanında ve kahvaltılık zeytinlerin üzerinde servis edilmeye başlandı. ( Ali Ballı - Anadolu Ajansı )

Yeşil Bodrum mandalinası yiyecek ve içeceklere tat veriyor
Fotoğraf: Ali Ballı

Kış aylarında sofralarda tadı, kokusu ve aromasıyla damaklarda eşsiz bir tat bırakan coğrafi işaretli Bodrum mandalinası, yazın da yeşil halde toplanarak içecekler, dondurma ve lokum başta olmak üzere birçok üründe kullanılıyor. Bodrum Belediyesine ait bazı kafelerde de yeşil mandalina özellikle meşrubatların içerisinde, Türk kahvesinin yanında ve kahvaltılık zeytinlerin üzerinde servis edilmeye başlandı. ( Ali Ballı - Anadolu Ajansı )

Yeşil Bodrum mandalinası yiyecek ve içeceklere tat veriyor
Fotoğraf: Ali Ballı

Kış aylarında sofralarda tadı, kokusu ve aromasıyla damaklarda eşsiz bir tat bırakan coğrafi işaretli Bodrum mandalinası, yazın da yeşil halde toplanarak içecekler, dondurma ve lokum başta olmak üzere birçok üründe kullanılıyor. Bodrum Belediyesine ait bazı kafelerde de yeşil mandalina özellikle meşrubatların içerisinde, Türk kahvesinin yanında ve kahvaltılık zeytinlerin üzerinde servis edilmeye başlandı. ( Ali Ballı - Anadolu Ajansı )

Yeşil Bodrum mandalinası yiyecek ve içeceklere tat veriyor
Fotoğraf: Ali Ballı

Kış aylarında sofralarda tadı, kokusu ve aromasıyla damaklarda eşsiz bir tat bırakan coğrafi işaretli Bodrum mandalinası, yazın da yeşil halde toplanarak içecekler, dondurma ve lokum başta olmak üzere birçok üründe kullanılıyor. Bodrum Belediyesine ait bazı kafelerde de yeşil mandalina özellikle meşrubatların içerisinde, Türk kahvesinin yanında ve kahvaltılık zeytinlerin üzerinde servis edilmeye başlandı. ( Ali Ballı - Anadolu Ajansı )

Yeşil Bodrum mandalinası yiyecek ve içeceklere tat veriyor
Fotoğraf: Ali Ballı

Kış aylarında sofralarda tadı, kokusu ve aromasıyla damaklarda eşsiz bir tat bırakan coğrafi işaretli Bodrum mandalinası, yazın da yeşil halde toplanarak içecekler, dondurma ve lokum başta olmak üzere birçok üründe kullanılıyor. Bodrum Belediyesine ait bazı kafelerde de yeşil mandalina özellikle meşrubatların içerisinde, Türk kahvesinin yanında ve kahvaltılık zeytinlerin üzerinde servis edilmeye başlandı. ( Ali Ballı - Anadolu Ajansı )

Yeşil Bodrum mandalinası yiyecek ve içeceklere tat veriyor
Fotoğraf: Ali Ballı

Kış aylarında sofralarda tadı, kokusu ve aromasıyla damaklarda eşsiz bir tat bırakan coğrafi işaretli Bodrum mandalinası, yazın da yeşil halde toplanarak içecekler, dondurma ve lokum başta olmak üzere birçok üründe kullanılıyor. Yeşil mandalina, ilçedeki kafe ve restoranlarda özellikle içeceklerin içerisinde kullanılmak üzere çiftçiler tarafından hasat ediliyor. ( Ali Ballı - Anadolu Ajansı )

Yeşil Bodrum mandalinası yiyecek ve içeceklere tat veriyor
Fotoğraf: Ali Ballı

Kış aylarında sofralarda tadı, kokusu ve aromasıyla damaklarda eşsiz bir tat bırakan coğrafi işaretli Bodrum mandalinası, yazın da yeşil halde toplanarak içecekler, dondurma ve lokum başta olmak üzere birçok üründe kullanılıyor. Yeşil mandalina, ilçedeki kafe ve restoranlarda özellikle içeceklerin içerisinde kullanılmak üzere çiftçiler tarafından hasat ediliyor. ( Ali Ballı - Anadolu Ajansı )

Yeşil Bodrum mandalinası yiyecek ve içeceklere tat veriyor
Fotoğraf: Ali Ballı

Kış aylarında sofralarda tadı, kokusu ve aromasıyla damaklarda eşsiz bir tat bırakan coğrafi işaretli Bodrum mandalinası, yazın da yeşil halde toplanarak içecekler, dondurma ve lokum başta olmak üzere birçok üründe kullanılıyor. Yeşil mandalina, ilçedeki kafe ve restoranlarda özellikle içeceklerin içerisinde kullanılmak üzere çiftçiler tarafından hasat ediliyor. ( Ali Ballı - Anadolu Ajansı )

Yeşil Bodrum mandalinası yiyecek ve içeceklere tat veriyor
Fotoğraf: Ali Ballı

Kış aylarında sofralarda tadı, kokusu ve aromasıyla damaklarda eşsiz bir tat bırakan coğrafi işaretli Bodrum mandalinası, yazın da yeşil halde toplanarak içecekler, dondurma ve lokum başta olmak üzere birçok üründe kullanılıyor. Yeşil mandalina, ilçedeki kafe ve restoranlarda özellikle içeceklerin içerisinde kullanılmak üzere çiftçiler tarafından hasat ediliyor. ( Ali Ballı - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler