Yarım asırdır susamı taş değirmende tahine dönüştürüyor
21.09.2018

Konya'nın Bozkır ilçesinde yarım asırdır taş değirmende çektiği susamı odun ateşinde kavurarak, geleneksel "Bozkır tahini" lezzetini tüketiciyle buluşturan Osman Kalay, babasının kurduğu iş yerinde üretimi sürdürüyor. ( Yakup Çetin - Anadolu Ajansı )

Yarım asırdır susamı taş değirmende tahine dönüştürüyor
Fotoğraf: Yakup Çetin

Konya'nın Bozkır ilçesinde yarım asırdır taş değirmende çektiği susamı odun ateşinde kavurarak, geleneksel "Bozkır tahini" lezzetini tüketiciyle buluşturan Osman Kalay, babasının kurduğu iş yerinde üretimi sürdürüyor. ( Yakup Çetin - Anadolu Ajansı )

Yarım asırdır susamı taş değirmende tahine dönüştürüyor
Fotoğraf: Yakup Çetin

Konya'nın Bozkır ilçesinde yarım asırdır taş değirmende çektiği susamı odun ateşinde kavurarak, geleneksel "Bozkır tahini" lezzetini tüketiciyle buluşturan Osman Kalay, babasının kurduğu iş yerinde üretimi sürdürüyor. ( Yakup Çetin - Anadolu Ajansı )

Yarım asırdır susamı taş değirmende tahine dönüştürüyor
Fotoğraf: Yakup Çetin

Konya'nın Bozkır ilçesinde yarım asırdır taş değirmende çektiği susamı odun ateşinde kavurarak, geleneksel "Bozkır tahini" lezzetini tüketiciyle buluşturan Osman Kalay, babasının kurduğu iş yerinde üretimi sürdürüyor. ( Yakup Çetin - Anadolu Ajansı )

Yarım asırdır susamı taş değirmende tahine dönüştürüyor
Fotoğraf: Yakup Çetin

Konya'nın Bozkır ilçesinde yarım asırdır taş değirmende çektiği susamı odun ateşinde kavurarak, geleneksel "Bozkır tahini" lezzetini tüketiciyle buluşturan Osman Kalay, babasının kurduğu iş yerinde üretimi sürdürüyor. ( Yakup Çetin - Anadolu Ajansı )

Yarım asırdır susamı taş değirmende tahine dönüştürüyor
Fotoğraf: Yakup Çetin

Konya'nın Bozkır ilçesinde yarım asırdır taş değirmende çektiği susamı odun ateşinde kavurarak, geleneksel "Bozkır tahini" lezzetini tüketiciyle buluşturan Osman Kalay, babasının kurduğu iş yerinde üretimi sürdürüyor. ( Yakup Çetin - Anadolu Ajansı )

Yarım asırdır susamı taş değirmende tahine dönüştürüyor
Fotoğraf: Yakup Çetin

Konya'nın Bozkır ilçesinde yarım asırdır taş değirmende çektiği susamı odun ateşinde kavurarak, geleneksel "Bozkır tahini" lezzetini tüketiciyle buluşturan Osman Kalay, babasının kurduğu iş yerinde üretimi sürdürüyor. ( Yakup Çetin - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler