Konya'nın Bozkır ilçesinde yarım asırdır taş değirmende çektiği susamı odun ateşinde kavurarak, geleneksel "Bozkır tahini" lezzetini tüketiciyle buluşturan Osman Kalay, babasının kurduğu iş yerinde üretimi sürdürüyor. ( Yakup Çetin - Anadolu Ajansı )
Konya'nın Bozkır ilçesinde yarım asırdır taş değirmende çektiği susamı odun ateşinde kavurarak, geleneksel "Bozkır tahini" lezzetini tüketiciyle buluşturan Osman Kalay, babasının kurduğu iş yerinde üretimi sürdürüyor. ( Yakup Çetin - Anadolu Ajansı )
Konya'nın Bozkır ilçesinde yarım asırdır taş değirmende çektiği susamı odun ateşinde kavurarak, geleneksel "Bozkır tahini" lezzetini tüketiciyle buluşturan Osman Kalay, babasının kurduğu iş yerinde üretimi sürdürüyor. ( Yakup Çetin - Anadolu Ajansı )
Konya'nın Bozkır ilçesinde yarım asırdır taş değirmende çektiği susamı odun ateşinde kavurarak, geleneksel "Bozkır tahini" lezzetini tüketiciyle buluşturan Osman Kalay, babasının kurduğu iş yerinde üretimi sürdürüyor. ( Yakup Çetin - Anadolu Ajansı )
Konya'nın Bozkır ilçesinde yarım asırdır taş değirmende çektiği susamı odun ateşinde kavurarak, geleneksel "Bozkır tahini" lezzetini tüketiciyle buluşturan Osman Kalay, babasının kurduğu iş yerinde üretimi sürdürüyor. ( Yakup Çetin - Anadolu Ajansı )
Konya'nın Bozkır ilçesinde yarım asırdır taş değirmende çektiği susamı odun ateşinde kavurarak, geleneksel "Bozkır tahini" lezzetini tüketiciyle buluşturan Osman Kalay, babasının kurduğu iş yerinde üretimi sürdürüyor. ( Yakup Çetin - Anadolu Ajansı )
Konya'nın Bozkır ilçesinde yarım asırdır taş değirmende çektiği susamı odun ateşinde kavurarak, geleneksel "Bozkır tahini" lezzetini tüketiciyle buluşturan Osman Kalay, babasının kurduğu iş yerinde üretimi sürdürüyor. ( Yakup Çetin - Anadolu Ajansı )