
İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. İranlıları, Türkiye’nin damak lezzetleriyle buluşturan Tahran'daki Türk lokantası, yerli ve yabancı misafirlerin ilgisini çekiyor. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. İranlıları, Türkiye’nin damak lezzetleriyle buluşturan Tahran'daki Türk lokantası, yerli ve yabancı misafirlerin ilgisini çekiyor. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. İranlıları, Türkiye’nin damak lezzetleriyle buluşturan Tahran'daki Türk lokantası, yerli ve yabancı misafirlerin ilgisini çekiyor. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. İranlıları, Türkiye’nin damak lezzetleriyle buluşturan Tahran'daki Türk lokantası, yerli ve yabancı misafirlerin ilgisini çekiyor. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. İranlıları, Türkiye’nin damak lezzetleriyle buluşturan Tahran'daki Türk lokantası, yerli ve yabancı misafirlerin ilgisini çekiyor. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. İranlıları, Türkiye’nin damak lezzetleriyle buluşturan Tahran'daki Türk lokantası, yerli ve yabancı misafirlerin ilgisini çekiyor. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. İranlıları, Türkiye’nin damak lezzetleriyle buluşturan Tahran'daki Türk lokantası, yerli ve yabancı misafirlerin ilgisini çekiyor. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )