Dolar
39.41
Euro
45.50
Altın
3,433.40
ETH/USDT
2,520.60
BTC/USDT
105,155.00
BIST 100
9,311.88
Türk iskenderi ve dönerine Tahran'da rağbet artıyor
27.12.2018

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. İranlıları, Türkiye’nin damak lezzetleriyle buluşturan Tahran'daki Türk lokantası, yerli ve yabancı misafirlerin ilgisini çekiyor. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

Türk iskenderi ve dönerine Tahran'da rağbet artıyor
Fotoğraf: Fatemeh Bahrami

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. İranlıları, Türkiye’nin damak lezzetleriyle buluşturan Tahran'daki Türk lokantası, yerli ve yabancı misafirlerin ilgisini çekiyor. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

Türk iskenderi ve dönerine Tahran'da rağbet artıyor
Fotoğraf: Fatemeh Bahrami

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. İranlıları, Türkiye’nin damak lezzetleriyle buluşturan Tahran'daki Türk lokantası, yerli ve yabancı misafirlerin ilgisini çekiyor. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

Türk iskenderi ve dönerine Tahran'da rağbet artıyor
Fotoğraf: Fatemeh Bahrami

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. İranlıları, Türkiye’nin damak lezzetleriyle buluşturan Tahran'daki Türk lokantası, yerli ve yabancı misafirlerin ilgisini çekiyor. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

Türk iskenderi ve dönerine Tahran'da rağbet artıyor
Fotoğraf: Fatemeh Bahrami

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. İranlıları, Türkiye’nin damak lezzetleriyle buluşturan Tahran'daki Türk lokantası, yerli ve yabancı misafirlerin ilgisini çekiyor. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

Türk iskenderi ve dönerine Tahran'da rağbet artıyor
Fotoğraf: Fatemeh Bahrami

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

Türk iskenderi ve dönerine Tahran'da rağbet artıyor
Fotoğraf: Fatemeh Bahrami

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. İranlıları, Türkiye’nin damak lezzetleriyle buluşturan Tahran'daki Türk lokantası, yerli ve yabancı misafirlerin ilgisini çekiyor. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

Türk iskenderi ve dönerine Tahran'da rağbet artıyor
Fotoğraf: Fatemeh Bahrami

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. İranlıları, Türkiye’nin damak lezzetleriyle buluşturan Tahran'daki Türk lokantası, yerli ve yabancı misafirlerin ilgisini çekiyor. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

Türk iskenderi ve dönerine Tahran'da rağbet artıyor
Fotoğraf: Fatemeh Bahrami

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

Türk iskenderi ve dönerine Tahran'da rağbet artıyor
Fotoğraf: Fatemeh Bahrami

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

Türk iskenderi ve dönerine Tahran'da rağbet artıyor
Fotoğraf: Fatemeh Bahrami

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

Türk iskenderi ve dönerine Tahran'da rağbet artıyor
Fotoğraf: Fatemeh Bahrami

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

Türk iskenderi ve dönerine Tahran'da rağbet artıyor
Fotoğraf: Fatemeh Bahrami

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

Türk iskenderi ve dönerine Tahran'da rağbet artıyor
Fotoğraf: Fatemeh Bahrami

İranlıların, Türk yemeklerine olan ilgisi günden güne artıyor. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin muhtelif kentlerinde son zamanlarda, "Türk döneri, Türk pidesi, Türk baklavası ve Tük kebabı" adıyla açılan işletmelerde artış yaşandı. ( Fatemeh Bahrami - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler