Euro
9.46
Dolar
7.97
BIST 100
1,190.63
Altın
1,901.82
Trabzon SUMAE'da çaça balığı proteini, cips yapımında kullanıldı

Trabzon SUMAE'da çaça balığı proteini, cips yapımında kullanıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğüne (TAGEM) bağlı Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü (SUMAE) tarafından çaça balığından üretilen balık protein hidrolizatı, cips yapımında kullanıldı. ( Duygu Avunduk - Anadolu Ajansı )

Trabzon SUMAE'da çaça balığı proteini, cips yapımında kullanıldı Fotoğraf: Duygu Avunduk

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğüne (TAGEM) bağlı Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü (SUMAE) tarafından çaça balığından üretilen balık protein hidrolizatı, cips yapımında kullanıldı. ( Duygu Avunduk - Anadolu Ajansı )

Trabzon SUMAE'da çaça balığı proteini, cips yapımında kullanıldı Fotoğraf: Duygu Avunduk

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğüne (TAGEM) bağlı Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü (SUMAE) tarafından çaça balığından üretilen balık protein hidrolizatı, cips yapımında kullanıldı. ( Duygu Avunduk - Anadolu Ajansı )

Trabzon SUMAE'da çaça balığı proteini, cips yapımında kullanıldı Fotoğraf: Duygu Avunduk

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğüne (TAGEM) bağlı Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü (SUMAE) tarafından çaça balığından üretilen balık protein hidrolizatı, cips yapımında kullanıldı. Projede, gıda mühendisi Dr. Gülsüm Balçık Mısır (solda) ve su ürünleri mühendisi Dr. Büket Buşra Dağtekin (sağda) birlikte görev aldı. ( Duygu Avunduk - Anadolu Ajansı )

Trabzon SUMAE'da çaça balığı proteini, cips yapımında kullanıldı Fotoğraf: Duygu Avunduk

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğüne (TAGEM) bağlı Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü (SUMAE) tarafından çaça balığından üretilen balık protein hidrolizatı, cips yapımında kullanıldı. ( Duygu Avunduk - Anadolu Ajansı )

Trabzon SUMAE'da çaça balığı proteini, cips yapımında kullanıldı Fotoğraf: Duygu Avunduk

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğüne (TAGEM) bağlı Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü (SUMAE) tarafından çaça balığından üretilen balık protein hidrolizatı, cips yapımında kullanıldı. ( Duygu Avunduk - Anadolu Ajansı )

Trabzon SUMAE'da çaça balığı proteini, cips yapımında kullanıldı Fotoğraf: Duygu Avunduk

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğüne (TAGEM) bağlı Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü (SUMAE) tarafından çaça balığından üretilen balık protein hidrolizatı, cips yapımında kullanıldı. ( Duygu Avunduk - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler