Dolar
32.57
Euro
34.96
Altın
2,316.40
ETH/USDT
3,134.00
BTC/USDT
64,288.00
BIST 100
9,722.09
Pakistanlılar ramazan sofralarında geleneksel sokak yiyeceklerini tercih ediyor
02.05.2021

Pakistan'da halk ramazan sofralarında, baharatlı yemekleri ve atıştırmalıklarıyla ünlü ülkenin kendine has sokak yiyeceklerini tercih ediyor. Ramazanın yarısının geride bırakıldığı ülkede vatandaşların iftariyeliklerinde en çok tercih ettiği yiyecekler arasında bir çeşit börek türü olan "samosa", sebzelerin kızartılarak hazırlandığı "pakora", "celebi" tatlısı ve "ruh afza (gül suyu)" içeceği bulunuyor. Başkent İslamabad ve başkente sınırı bulunan Ravalpindi şehrinde sokak satıcıları ve restoranlar, iftara birkaç saat kala bu yiyecekleri hazırlamaya başlıyor. Halk da evlerine sıcak samosa, pakora ve celebi tatlısı götürebilmek için iftara yakın vakitlerde satıcıların önünde kuyruklar oluşturuyor. ( Muhammed Semih Uğurlu - Anadolu Ajansı )

Pakistanlılar ramazan sofralarında geleneksel sokak yiyeceklerini tercih ediyor
Fotoğraf: Muhammed Semih Uğurlu

Pakistan'da halk ramazan sofralarında, baharatlı yemekleri ve atıştırmalıklarıyla ünlü ülkenin kendine has sokak yiyeceklerini tercih ediyor. Ramazanın yarısının geride bırakıldığı ülkede vatandaşların iftariyeliklerinde en çok tercih ettiği yiyecekler arasında bir çeşit börek türü olan "samosa", sebzelerin kızartılarak hazırlandığı "pakora", "celebi" tatlısı ve "ruh afza (gül suyu)" içeceği bulunuyor. Başkent İslamabad ve başkente sınırı bulunan Ravalpindi şehrinde sokak satıcıları ve restoranlar, iftara birkaç saat kala bu yiyecekleri hazırlamaya başlıyor. Halk da evlerine sıcak samosa, pakora ve celebi tatlısı götürebilmek için iftara yakın vakitlerde satıcıların önünde kuyruklar oluşturuyor. ( Muhammed Semih Uğurlu - Anadolu Ajansı )

Pakistanlılar ramazan sofralarında geleneksel sokak yiyeceklerini tercih ediyor
Fotoğraf: Muhammed Semih Uğurlu

Pakistan'da halk ramazan sofralarında, baharatlı yemekleri ve atıştırmalıklarıyla ünlü ülkenin kendine has sokak yiyeceklerini tercih ediyor. Ramazanın yarısının geride bırakıldığı ülkede vatandaşların iftariyeliklerinde en çok tercih ettiği yiyecekler arasında bir çeşit börek türü olan "samosa", sebzelerin kızartılarak hazırlandığı "pakora", "celebi" tatlısı ve "ruh afza (gül suyu)" içeceği bulunuyor. Başkent İslamabad ve başkente sınırı bulunan Ravalpindi şehrinde sokak satıcıları ve restoranlar, iftara birkaç saat kala bu yiyecekleri hazırlamaya başlıyor. Halk da evlerine sıcak samosa, pakora ve celebi tatlısı götürebilmek için iftara yakın vakitlerde satıcıların önünde kuyruklar oluşturuyor. ( Muhammed Semih Uğurlu - Anadolu Ajansı )

Pakistanlılar ramazan sofralarında geleneksel sokak yiyeceklerini tercih ediyor
Fotoğraf: Muhammed Semih Uğurlu

Pakistan'da halk ramazan sofralarında, baharatlı yemekleri ve atıştırmalıklarıyla ünlü ülkenin kendine has sokak yiyeceklerini tercih ediyor. Ramazanın yarısının geride bırakıldığı ülkede vatandaşların iftariyeliklerinde en çok tercih ettiği yiyecekler arasında bir çeşit börek türü olan "samosa", sebzelerin kızartılarak hazırlandığı "pakora", "celebi" tatlısı ve "ruh afza (gül suyu)" içeceği bulunuyor. Başkent İslamabad ve başkente sınırı bulunan Ravalpindi şehrinde sokak satıcıları ve restoranlar, iftara birkaç saat kala bu yiyecekleri hazırlamaya başlıyor. Halk da evlerine sıcak samosa, pakora ve celebi tatlısı götürebilmek için iftara yakın vakitlerde satıcıların önünde kuyruklar oluşturuyor. ( Muhammed Semih Uğurlu - Anadolu Ajansı )

Pakistanlılar ramazan sofralarında geleneksel sokak yiyeceklerini tercih ediyor
Fotoğraf: Muhammed Semih Uğurlu

Pakistan'da halk ramazan sofralarında, baharatlı yemekleri ve atıştırmalıklarıyla ünlü ülkenin kendine has sokak yiyeceklerini tercih ediyor. Ramazanın yarısının geride bırakıldığı ülkede vatandaşların iftariyeliklerinde en çok tercih ettiği yiyecekler arasında bir çeşit börek türü olan "samosa", sebzelerin kızartılarak hazırlandığı "pakora", "celebi" tatlısı ve "ruh afza (gül suyu)" içeceği bulunuyor. Başkent İslamabad ve başkente sınırı bulunan Ravalpindi şehrinde sokak satıcıları ve restoranlar, iftara birkaç saat kala bu yiyecekleri hazırlamaya başlıyor. Halk da evlerine sıcak samosa, pakora ve celebi tatlısı götürebilmek için iftara yakın vakitlerde satıcıların önünde kuyruklar oluşturuyor. ( Muhammed Semih Uğurlu - Anadolu Ajansı )

Pakistanlılar ramazan sofralarında geleneksel sokak yiyeceklerini tercih ediyor
Fotoğraf: Muhammed Semih Uğurlu

Pakistan'da halk ramazan sofralarında, baharatlı yemekleri ve atıştırmalıklarıyla ünlü ülkenin kendine has sokak yiyeceklerini tercih ediyor. Ramazanın yarısının geride bırakıldığı ülkede vatandaşların iftariyeliklerinde en çok tercih ettiği yiyecekler arasında bir çeşit börek türü olan "samosa", sebzelerin kızartılarak hazırlandığı "pakora", "celebi" tatlısı ve "ruh afza (gül suyu)" içeceği bulunuyor. Başkent İslamabad ve başkente sınırı bulunan Ravalpindi şehrinde sokak satıcıları ve restoranlar, iftara birkaç saat kala bu yiyecekleri hazırlamaya başlıyor. Halk da evlerine sıcak samosa, pakora ve celebi tatlısı götürebilmek için iftara yakın vakitlerde satıcıların önünde kuyruklar oluşturuyor. ( Muhammed Semih Uğurlu - Anadolu Ajansı )

Pakistanlılar ramazan sofralarında geleneksel sokak yiyeceklerini tercih ediyor
Fotoğraf: Muhammed Semih Uğurlu

Pakistan'da halk ramazan sofralarında, baharatlı yemekleri ve atıştırmalıklarıyla ünlü ülkenin kendine has sokak yiyeceklerini tercih ediyor. Ramazanın yarısının geride bırakıldığı ülkede vatandaşların iftariyeliklerinde en çok tercih ettiği yiyecekler arasında bir çeşit börek türü olan "samosa", sebzelerin kızartılarak hazırlandığı "pakora", "celebi" tatlısı ve "ruh afza (gül suyu)" içeceği bulunuyor. Başkent İslamabad ve başkente sınırı bulunan Ravalpindi şehrinde sokak satıcıları ve restoranlar, iftara birkaç saat kala bu yiyecekleri hazırlamaya başlıyor. Halk da evlerine sıcak samosa, pakora ve celebi tatlısı götürebilmek için iftara yakın vakitlerde satıcıların önünde kuyruklar oluşturuyor. ( Muhammed Semih Uğurlu - Anadolu Ajansı )

Pakistanlılar ramazan sofralarında geleneksel sokak yiyeceklerini tercih ediyor
Fotoğraf: Muhammed Semih Uğurlu

Pakistan'da halk ramazan sofralarında, baharatlı yemekleri ve atıştırmalıklarıyla ünlü ülkenin kendine has sokak yiyeceklerini tercih ediyor. Ramazanın yarısının geride bırakıldığı ülkede vatandaşların iftariyeliklerinde en çok tercih ettiği yiyecekler arasında bir çeşit börek türü olan "samosa", sebzelerin kızartılarak hazırlandığı "pakora", "celebi" tatlısı ve "ruh afza (gül suyu)" içeceği bulunuyor. Başkent İslamabad ve başkente sınırı bulunan Ravalpindi şehrinde sokak satıcıları ve restoranlar, iftara birkaç saat kala bu yiyecekleri hazırlamaya başlıyor. Halk da evlerine sıcak samosa, pakora ve celebi tatlısı götürebilmek için iftara yakın vakitlerde satıcıların önünde kuyruklar oluşturuyor. ( Muhammed Semih Uğurlu - Anadolu Ajansı )

Pakistanlılar ramazan sofralarında geleneksel sokak yiyeceklerini tercih ediyor
Fotoğraf: Muhammed Semih Uğurlu

Pakistan'da halk ramazan sofralarında, baharatlı yemekleri ve atıştırmalıklarıyla ünlü ülkenin kendine has sokak yiyeceklerini tercih ediyor. Ramazanın yarısının geride bırakıldığı ülkede vatandaşların iftariyeliklerinde en çok tercih ettiği yiyecekler arasında bir çeşit börek türü olan "samosa", sebzelerin kızartılarak hazırlandığı "pakora", "celebi" tatlısı ve "ruh afza (gül suyu)" içeceği bulunuyor. Başkent İslamabad ve başkente sınırı bulunan Ravalpindi şehrinde sokak satıcıları ve restoranlar, iftara birkaç saat kala bu yiyecekleri hazırlamaya başlıyor. Halk da evlerine sıcak samosa, pakora ve celebi tatlısı götürebilmek için iftara yakın vakitlerde satıcıların önünde kuyruklar oluşturuyor. ( Muhammed Semih Uğurlu - Anadolu Ajansı )

Pakistanlılar ramazan sofralarında geleneksel sokak yiyeceklerini tercih ediyor
Fotoğraf: Muhammed Semih Uğurlu

Pakistan'da halk ramazan sofralarında, baharatlı yemekleri ve atıştırmalıklarıyla ünlü ülkenin kendine has sokak yiyeceklerini tercih ediyor. Ramazanın yarısının geride bırakıldığı ülkede vatandaşların iftariyeliklerinde en çok tercih ettiği yiyecekler arasında bir çeşit börek türü olan "samosa", sebzelerin kızartılarak hazırlandığı "pakora", "celebi" tatlısı ve "ruh afza (gül suyu)" içeceği bulunuyor. Başkent İslamabad ve başkente sınırı bulunan Ravalpindi şehrinde sokak satıcıları ve restoranlar, iftara birkaç saat kala bu yiyecekleri hazırlamaya başlıyor. Halk da evlerine sıcak samosa, pakora ve celebi tatlısı götürebilmek için iftara yakın vakitlerde satıcıların önünde kuyruklar oluşturuyor. ( Muhammed Semih Uğurlu - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler