
Osmanlı mutfağında yemeklerde sıkça kullanılan meyveler günümüzde artık yemeklerden ayrı tüketilirken Samsunlu aşçı Enis Özdoğan, unutulan bu lezzetleri yaşatıyor. Özdoğan, mutfağında kavun ve ayva dolmasından kuru erikli et yahniye, yenidünyalı köfteden kuru kayısı, kuru üzüm, incir ve bademin kullanıldığı ballı mahmudiyeye kadar Osmanlı mutfağında yapılan, unutmaya yüz tutmuş pek çok lezzeti müşterilerine sunuyor. ( Fatih Mehmet Kürkçü - Anadolu Ajansı )

Osmanlı mutfağında yemeklerde sıkça kullanılan meyveler günümüzde artık yemeklerden ayrı tüketilirken Samsunlu aşçı Enis Özdoğan, unutulan bu lezzetleri yaşatıyor. Özdoğan, mutfağında kavun ve ayva dolmasından kuru erikli et yahniye, yenidünyalı köfteden kuru kayısı, kuru üzüm, incir ve bademin kullanıldığı ballı mahmudiyeye kadar Osmanlı mutfağında yapılan, unutmaya yüz tutmuş pek çok lezzeti müşterilerine sunuyor. ( Fatih Mehmet Kürkçü - Anadolu Ajansı )

Osmanlı mutfağında yemeklerde sıkça kullanılan meyveler günümüzde artık yemeklerden ayrı tüketilirken Samsunlu aşçı Enis Özdoğan, unutulan bu lezzetleri yaşatıyor. Özdoğan, mutfağında kavun ve ayva dolmasından kuru erikli et yahniye, yenidünyalı köfteden kuru kayısı, kuru üzüm, incir ve bademin kullanıldığı ballı mahmudiyeye kadar Osmanlı mutfağında yapılan, unutmaya yüz tutmuş pek çok lezzeti müşterilerine sunuyor. ( Fatih Mehmet Kürkçü - Anadolu Ajansı )

Osmanlı mutfağında yemeklerde sıkça kullanılan meyveler günümüzde artık yemeklerden ayrı tüketilirken Samsunlu aşçı Enis Özdoğan, unutulan bu lezzetleri yaşatıyor. Özdoğan, yenidünyalı köfte yapıyor. ( Fatih Mehmet Kürkçü - Anadolu Ajansı )

Osmanlı mutfağında yemeklerde sıkça kullanılan meyveler günümüzde artık yemeklerden ayrı tüketilirken Samsunlu aşçı Enis Özdoğan, unutulan bu lezzetleri yaşatıyor. Özdoğan, yenidünyalı köfte yapıyor. ( Fatih Mehmet Kürkçü - Anadolu Ajansı )

Osmanlı mutfağında yemeklerde sıkça kullanılan meyveler günümüzde artık yemeklerden ayrı tüketilirken Samsunlu aşçı Enis Özdoğan, unutulan bu lezzetleri yaşatıyor. Özdoğan, mutfağında kavun ve ayva dolmasından kuru erikli et yahniye, yenidünyalı köfteden kuru kayısı, kuru üzüm, incir ve bademin kullanıldığı ballı mahmudiyeye kadar Osmanlı mutfağında yapılan, unutmaya yüz tutmuş pek çok lezzeti müşterilerine sunuyor. ( Fatih Mehmet Kürkçü - Anadolu Ajansı )

Osmanlı mutfağında yemeklerde sıkça kullanılan meyveler günümüzde artık yemeklerden ayrı tüketilirken Samsunlu aşçı Enis Özdoğan, unutulan bu lezzetleri yaşatıyor. Özdoğan, mutfağında kavun ve ayva dolmasından kuru erikli et yahniye, yenidünyalı köfteden kuru kayısı, kuru üzüm, incir ve bademin kullanıldığı ballı mahmudiyeye kadar Osmanlı mutfağında yapılan, unutmaya yüz tutmuş pek çok lezzeti müşterilerine sunuyor. ( Fatih Mehmet Kürkçü - Anadolu Ajansı )

Osmanlı mutfağında yemeklerde sıkça kullanılan meyveler günümüzde artık yemeklerden ayrı tüketilirken Samsunlu aşçı Enis Özdoğan, unutulan bu lezzetleri yaşatıyor. Özdoğan, yenidünyalı köfte yapıyor. ( Fatih Mehmet Kürkçü - Anadolu Ajansı )

Osmanlı mutfağında yemeklerde sıkça kullanılan meyveler günümüzde artık yemeklerden ayrı tüketilirken Samsunlu aşçı Enis Özdoğan, unutulan bu lezzetleri yaşatıyor. Özdoğan, yemeklerinde taze meyveleri kullanıyor. ( Fatih Mehmet Kürkçü - Anadolu Ajansı )

Osmanlı mutfağında yemeklerde sıkça kullanılan meyveler günümüzde artık yemeklerden ayrı tüketilirken Samsunlu aşçı Enis Özdoğan, unutulan bu lezzetleri yaşatıyor. ( Fatih Mehmet Kürkçü - Anadolu Ajansı )