
Yemek ve salatalara ayrı bir tat veren nar ekşisi, Çukurova yöresinde kadınların "kınalı elleri"nde binbir zahmetle hazırlanıyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Yemek ve salatalara ayrı bir tat veren nar ekşisi, Çukurova yöresinde kadınların "kınalı elleri"nde binbir zahmetle hazırlanıyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Yemek ve salatalara ayrı bir tat veren nar ekşisi, Çukurova yöresinde kadınların "kınalı elleri"nde binbir zahmetle hazırlanıyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Yemek ve salatalara ayrı bir tat veren nar ekşisi, Çukurova yöresinde kadınların "kınalı elleri"nde binbir zahmetle hazırlanıyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Yemek ve salatalara ayrı bir tat veren nar ekşisi, Çukurova yöresinde kadınların "kınalı elleri"nde binbir zahmetle hazırlanıyor. Sert ve yüksek bir yere konulan çuvaldaki nar taneleri ezilerek suyu çıkarılıyor. Elde edilen nar suyu süzüldükten sonra bakır kazanlarda koyulaşıncaya kadar iyice kaynatılıyor. Nar suyu daha sonra soğutularak şişelere konuluyor ve satışa hazır hale geliyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Yemek ve salatalara ayrı bir tat veren nar ekşisi, Çukurova yöresinde kadınların "kınalı elleri"nde binbir zahmetle hazırlanıyor. Sert ve yüksek bir yere konulan çuvaldaki nar taneleri ezilerek suyu çıkarılıyor. Elde edilen nar suyu süzüldükten sonra bakır kazanlarda koyulaşıncaya kadar iyice kaynatılıyor. Nar suyu daha sonra soğutularak şişelere konuluyor ve satışa hazır hale geliyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Yemek ve salatalara ayrı bir tat veren nar ekşisi, Çukurova yöresinde kadınların "kınalı elleri"nde binbir zahmetle hazırlanıyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Yemek ve salatalara ayrı bir tat veren nar ekşisi, Çukurova yöresinde kadınların "kınalı elleri"nde binbir zahmetle hazırlanıyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Yemek ve salatalara ayrı bir tat veren nar ekşisi, Çukurova yöresinde kadınların "kınalı elleri"nde binbir zahmetle hazırlanıyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Yemek ve salatalara ayrı bir tat veren nar ekşisi, Çukurova yöresinde kadınların "kınalı elleri"nde binbir zahmetle hazırlanıyor. Sert ve yüksek bir yere konulan çuvaldaki nar taneleri ezilerek suyu çıkarılıyor. Elde edilen nar suyu süzüldükten sonra bakır kazanlarda koyulaşıncaya kadar iyice kaynatılıyor. Nar suyu daha sonra soğutularak şişelere konuluyor ve satışa hazır hale geliyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Yemek ve salatalara ayrı bir tat veren nar ekşisi, Çukurova yöresinde kadınların "kınalı elleri"nde binbir zahmetle hazırlanıyor. Sert ve yüksek bir yere konulan çuvaldaki nar taneleri ezilerek suyu çıkarılıyor. Elde edilen nar suyu süzüldükten sonra bakır kazanlarda koyulaşıncaya kadar iyice kaynatılıyor. Nar suyu daha sonra soğutularak şişelere konuluyor ve satışa hazır hale geliyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Yemek ve salatalara ayrı bir tat veren nar ekşisi, Çukurova yöresinde kadınların "kınalı elleri"nde binbir zahmetle hazırlanıyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Yemek ve salatalara ayrı bir tat veren nar ekşisi, Çukurova yöresinde kadınların "kınalı elleri"nde binbir zahmetle hazırlanıyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Yemek ve salatalara ayrı bir tat veren nar ekşisi, Çukurova yöresinde kadınların "kınalı elleri"nde binbir zahmetle hazırlanıyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )