Dolar
41.16
Euro
48.08
Altın
3,550.12
ETH/USDT
4,371.80
BTC/USDT
110,438.00
BIST 100
10,828.93
Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
06.05.2024

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

Mısır'da bahar bayramın vazgeçilmez lezzeti: Tütsülenmiş Ringa balığı
Fotoğraf: Fareed Kotb

Mısır’ın Port Said kentinde bulunan bir balık fabrikasındaki çalışanlar, bahar bayramı olarak bilinen ve tarihi eski Firavun dönemine kadar uzanan Sham el-Nessim Bayramı sofralarının vazgeçilmezi "Ringa" balıklarını tuzlayarak ve raflara asıp tütsüleyerek hazırlık yaptı. 6 Mayıs günü kutlanacak Sham el-Nessim bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. ( Fareed Kotb - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler