Dolar
39.17
Euro
44.94
Altın
3,380.76
ETH/USDT
2,638.10
BTC/USDT
105,245.00
BIST 100
9,474.96
"Kadınların elinde lezzete dönüşen köy ekmeği"
02.10.2016

Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

"Kadınların elinde lezzete dönüşen köy ekmeği"
Fotoğraf: Özgün Tiran

Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. Kırklareli'nin Çağlayık köyünde yaşayan Ergül Özeklioğlu,sabahın ilk ışıklarında başladığı 'köy ekmeği' yapımını güneşin batışında tamamlayarak ailesinin 15 günlük ekmek ihtiyacını karşılıyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

"Kadınların elinde lezzete dönüşen köy ekmeği"
Fotoğraf: Özgün Tiran

Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

"Kadınların elinde lezzete dönüşen köy ekmeği"
Fotoğraf: Özgün Tiran

Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. Kırklareli'nin Çağlayık köyünde yaşayan Ergül Özeklioğlu,sabahın ilk ışıklarında başladığı 'köy ekmeği' yapımını güneşin batışında tamamlayarak ailesinin 15 günlük ekmek ihtiyacını karşılıyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

"Kadınların elinde lezzete dönüşen köy ekmeği"
Fotoğraf: Özgün Tiran

Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. Kırklareli'nin Çağlayık köyünde yaşayan Ergül Özeklioğlu,sabahın ilk ışıklarında başladığı 'köy ekmeği' yapımını güneşin batışında tamamlayarak ailesinin 15 günlük ekmek ihtiyacını karşılıyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

"Kadınların elinde lezzete dönüşen köy ekmeği"
Fotoğraf: Özgün Tiran

Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. Kırklareli'nin Çağlayık köyünde yaşayan Ergül Özeklioğlu,sabahın ilk ışıklarında başladığı 'köy ekmeği' yapımını güneşin batışında tamamlayarak ailesinin 15 günlük ekmek ihtiyacını karşılıyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

"Kadınların elinde lezzete dönüşen köy ekmeği"
Fotoğraf: Özgün Tiran

Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. Çömlekte pişirilen kuru fasulyede, köy ekmeğinin yanında vazgeçilmesi güç yemeklerden biri olarak yer alıyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

"Kadınların elinde lezzete dönüşen köy ekmeği"
Fotoğraf: Özgün Tiran

Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

"Kadınların elinde lezzete dönüşen köy ekmeği"
Fotoğraf: Özgün Tiran

Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. Çömlekte pişirilen kuru fasulyede, köy ekmeğinin yanında vazgeçilmesi güç yemeklerden biri olarak yer alıyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

"Kadınların elinde lezzete dönüşen köy ekmeği"
Fotoğraf: Özgün Tiran

Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. Kırklareli'nin Çağlayık köyünde yaşayan Ergül Özeklioğlu, sabahın ilk ışıklarında başladığı 'köy ekmeği' yapımını güneşin batışında tamamlayarak ailesinin 15 günlük ekmek ihtiyacını karşılıyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

"Kadınların elinde lezzete dönüşen köy ekmeği"
Fotoğraf: Özgün Tiran

Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

"Kadınların elinde lezzete dönüşen köy ekmeği"
Fotoğraf: Özgün Tiran

Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. Kırklareli'nin Çağlayık köyünde yaşayan Ergül Özeklioğlu,sabahın ilk ışıklarında başladığı 'köy ekmeği' yapımını güneşin batışında tamamlayarak ailesinin 15 günlük ekmek ihtiyacını karşılıyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler