
Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. Kırklareli'nin Çağlayık köyünde yaşayan Ergül Özeklioğlu,sabahın ilk ışıklarında başladığı 'köy ekmeği' yapımını güneşin batışında tamamlayarak ailesinin 15 günlük ekmek ihtiyacını karşılıyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. Kırklareli'nin Çağlayık köyünde yaşayan Ergül Özeklioğlu,sabahın ilk ışıklarında başladığı 'köy ekmeği' yapımını güneşin batışında tamamlayarak ailesinin 15 günlük ekmek ihtiyacını karşılıyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. Kırklareli'nin Çağlayık köyünde yaşayan Ergül Özeklioğlu,sabahın ilk ışıklarında başladığı 'köy ekmeği' yapımını güneşin batışında tamamlayarak ailesinin 15 günlük ekmek ihtiyacını karşılıyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. Kırklareli'nin Çağlayık köyünde yaşayan Ergül Özeklioğlu,sabahın ilk ışıklarında başladığı 'köy ekmeği' yapımını güneşin batışında tamamlayarak ailesinin 15 günlük ekmek ihtiyacını karşılıyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. Çömlekte pişirilen kuru fasulyede, köy ekmeğinin yanında vazgeçilmesi güç yemeklerden biri olarak yer alıyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. Çömlekte pişirilen kuru fasulyede, köy ekmeğinin yanında vazgeçilmesi güç yemeklerden biri olarak yer alıyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. Kırklareli'nin Çağlayık köyünde yaşayan Ergül Özeklioğlu, sabahın ilk ışıklarında başladığı 'köy ekmeği' yapımını güneşin batışında tamamlayarak ailesinin 15 günlük ekmek ihtiyacını karşılıyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kokusuyla "tok acıktıran" diye de tasvir edilen, insanoğlunun bilinen en eski, en temel ve önemli gıda maddelerinden biri olan "köy ekmeği", un ve mayanın ateşle bütünleşmesi sonrası bin bir emekle ortaya çıkarak lezzetle tüketiliyor. Kırklareli'nin Çağlayık köyünde yaşayan Ergül Özeklioğlu,sabahın ilk ışıklarında başladığı 'köy ekmeği' yapımını güneşin batışında tamamlayarak ailesinin 15 günlük ekmek ihtiyacını karşılıyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )