
Yaban hayatı açısından önemli bir alan olan Ağrı'daki Balık Gölü ve çevresini, Afrika ile Rusya arasında göçen kuşlar ilkbahar ve sonbahar aylarında mola vermek için kullanıyor. Bazı türlerin de üreme alanı olarak kullandığı gölde, akademisyen ve gönüllülerce sürdürülen çalışmalarda bugüne kadar 110 kuş türünün yaşadığı belirlendi. ( Hüseyin Yıldız - Anadolu Ajansı )

Yaban hayatı açısından önemli bir alan olan Ağrı'daki Balık Gölü ve çevresini, Afrika ile Rusya arasında göçen kuşlar ilkbahar ve sonbahar aylarında mola vermek için kullanıyor. Bazı türlerin de üreme alanı olarak kullandığı gölde, akademisyen ve gönüllülerce sürdürülen çalışmalarda bugüne kadar 110 kuş türünün yaşadığı belirlendi. Fotoğrafta, Keten kuşu görülüyor. ( Hüseyin Yıldız - Anadolu Ajansı )

Yaban hayatı açısından önemli bir alan olan Ağrı'daki Balık Gölü ve çevresini, Afrika ile Rusya arasında göçen kuşlar ilkbahar ve sonbahar aylarında mola vermek için kullanıyor. Bazı türlerin de üreme alanı olarak kullandığı gölde, akademisyen ve gönüllülerce sürdürülen çalışmalarda bugüne kadar 110 kuş türünün yaşadığı belirlendi. Fotoğrafta, Kara kulaklı kuyrukkakan görülüyor. ( Hüseyin Yıldız - Anadolu Ajansı )

Yaban hayatı açısından önemli bir alan olan Ağrı'daki Balık Gölü ve çevresini, Afrika ile Rusya arasında göçen kuşlar ilkbahar ve sonbahar aylarında mola vermek için kullanıyor. Bazı türlerin de üreme alanı olarak kullandığı gölde, akademisyen ve gönüllülerce sürdürülen çalışmalarda bugüne kadar 110 kuş türünün yaşadığı belirlendi. Fotoğrafta, Bahri görülüyor. ( Hüseyin Yıldız - Anadolu Ajansı )

Yaban hayatı açısından önemli bir alan olan Ağrı'daki Balık Gölü ve çevresini, Afrika ile Rusya arasında göçen kuşlar ilkbahar ve sonbahar aylarında mola vermek için kullanıyor. Bazı türlerin de üreme alanı olarak kullandığı gölde, akademisyen ve gönüllülerce sürdürülen çalışmalarda bugüne kadar 110 kuş türünün yaşadığı belirlendi. Fotoğrafta, Kızıl sırtlı örümcek kuşu görülüyor. ( Hüseyin Yıldız - Anadolu Ajansı )

Yaban hayatı açısından önemli bir alan olan Ağrı'daki Balık Gölü ve çevresini, Afrika ile Rusya arasında göçen kuşlar ilkbahar ve sonbahar aylarında mola vermek için kullanıyor. Bazı türlerin de üreme alanı olarak kullandığı gölde, akademisyen ve gönüllülerce sürdürülen çalışmalarda bugüne kadar 110 kuş türünün yaşadığı belirlendi. Fotoğrafta, Elmabaş patka görülüyor. ( Hüseyin Yıldız - Anadolu Ajansı )

Yaban hayatı açısından önemli bir alan olan Ağrı'daki Balık Gölü ve çevresini, Afrika ile Rusya arasında göçen kuşlar ilkbahar ve sonbahar aylarında mola vermek için kullanıyor. Bazı türlerin de üreme alanı olarak kullandığı gölde, akademisyen ve gönüllülerce sürdürülen çalışmalarda bugüne kadar 110 kuş türünün yaşadığı belirlendi. Fotoğrafta, Sarı kuyruksallayan görülüyor. ( Hüseyin Yıldız - Anadolu Ajansı )

Yaban hayatı açısından önemli bir alan olan Ağrı'daki Balık Gölü ve çevresini, Afrika ile Rusya arasında göçen kuşlar ilkbahar ve sonbahar aylarında mola vermek için kullanıyor. Bazı türlerin de üreme alanı olarak kullandığı gölde, akademisyen ve gönüllülerce sürdürülen çalışmalarda bugüne kadar 110 kuş türünün yaşadığı belirlendi. Fotoğrafta, Sığırcık görülüyor. ( Hüseyin Yıldız - Anadolu Ajansı )

Yaban hayatı açısından önemli bir alan olan Ağrı'daki Balık Gölü ve çevresini, Afrika ile Rusya arasında göçen kuşlar ilkbahar ve sonbahar aylarında mola vermek için kullanıyor. Bazı türlerin de üreme alanı olarak kullandığı gölde, akademisyen ve gönüllülerce sürdürülen çalışmalarda bugüne kadar 110 kuş türünün yaşadığı belirlendi. Fotoğrafta, Kız kuşu görülüyor. ( Hüseyin Yıldız - Anadolu Ajansı )

Yaban hayatı açısından önemli bir alan olan Ağrı'daki Balık Gölü ve çevresini, Afrika ile Rusya arasında göçen kuşlar ilkbahar ve sonbahar aylarında mola vermek için kullanıyor. Bazı türlerin de üreme alanı olarak kullandığı gölde, akademisyen ve gönüllülerce sürdürülen çalışmalarda bugüne kadar 110 kuş türünün yaşadığı belirlendi. Fotoğrafta, Kızılbacak görülüyor. ( Hüseyin Yıldız - Anadolu Ajansı )