
Kırklareli'nin Istranca Dağları'nın eteklerinde doğal kaynak suyu ile yetiştirilen şeker pancarı, geleneksel yöntemlerle saatlerce kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor. Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde şeker pancarından imece usulü üretilen pekmez, Türkiye'nin çeşitli illerinde satışa sunuluyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin Istranca Dağları'nın eteklerinde doğal kaynak suyu ile yetiştirilen şeker pancarı, geleneksel yöntemlerle saatlerce kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor. Pekmez üreticisi Remziye Benzer, AA muhabirine açıklamada bulundu. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin Istranca Dağları'nın eteklerinde doğal kaynak suyu ile yetiştirilen şeker pancarı, geleneksel yöntemlerle saatlerce kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor. Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde şeker pancarından imece usulü üretilen pekmez, Türkiye'nin çeşitli illerinde satışa sunuluyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin Istranca Dağları'nın eteklerinde doğal kaynak suyu ile yetiştirilen şeker pancarı, geleneksel yöntemlerle saatlerce kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor. Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde şeker pancarından imece usulü üretilen pekmez, Türkiye'nin çeşitli illerinde satışa sunuluyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin Istranca Dağları'nın eteklerinde doğal kaynak suyu ile yetiştirilen şeker pancarı, geleneksel yöntemlerle saatlerce kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor. Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde şeker pancarından imece usulü üretilen pekmez, Türkiye'nin çeşitli illerinde satışa sunuluyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin Istranca Dağları'nın eteklerinde doğal kaynak suyu ile yetiştirilen şeker pancarı, geleneksel yöntemlerle saatlerce kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor. Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde şeker pancarından imece usulü üretilen pekmez, Türkiye'nin çeşitli illerinde satışa sunuluyor. Pancarın şırası, "bumba" adı verilen büyük kazanlarda kaynatıldıktan sonra 50 litrelik kazanlarda 15 saat odun ateşinde kalarak pekmez haline getiriliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin Istranca Dağları'nın eteklerinde doğal kaynak suyu ile yetiştirilen şeker pancarı, geleneksel yöntemlerle saatlerce kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor. Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde şeker pancarından imece usulü üretilen pekmez, Türkiye'nin çeşitli illerinde satışa sunuluyor. Pancarın şırası, "bumba" adı verilen büyük kazanlarda kaynatıldıktan sonra 50 litrelik kazanlarda 15 saat odun ateşinde kalarak pekmez haline getiriliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin Istranca Dağları'nın eteklerinde doğal kaynak suyu ile yetiştirilen şeker pancarı, geleneksel yöntemlerle saatlerce kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor. Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde şeker pancarından imece usulü üretilen pekmez, Türkiye'nin çeşitli illerinde satışa sunuluyor. Pancarın şırası, "bumba" adı verilen büyük kazanlarda kaynatıldıktan sonra 50 litrelik kazanlarda 15 saat odun ateşinde kalarak pekmez haline getiriliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin Istranca Dağları'nın eteklerinde doğal kaynak suyu ile yetiştirilen şeker pancarı, geleneksel yöntemlerle saatlerce kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor. Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde şeker pancarından imece usulü üretilen pekmez, Türkiye'nin çeşitli illerinde satışa sunuluyor. Pancarın şırası, "bumba" adı verilen büyük kazanlarda kaynatıldıktan sonra 50 litrelik kazanlarda 15 saat odun ateşinde kalarak pekmez haline getiriliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin Istranca Dağları'nın eteklerinde doğal kaynak suyu ile yetiştirilen şeker pancarı, geleneksel yöntemlerle saatlerce kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor. Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde şeker pancarından imece usulü üretilen pekmez, Türkiye'nin çeşitli illerinde satışa sunuluyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin Istranca Dağları'nın eteklerinde doğal kaynak suyu ile yetiştirilen şeker pancarı, geleneksel yöntemlerle saatlerce kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor. Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde şeker pancarından imece usulü üretilen pekmez, Türkiye'nin çeşitli illerinde satışa sunuluyor. Pancarın şırası, "bumba" adı verilen büyük kazanlarda kaynatıldıktan sonra 50 litrelik kazanlarda 15 saat odun ateşinde kalarak pekmez haline getiriliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin Istranca Dağları'nın eteklerinde doğal kaynak suyu ile yetiştirilen şeker pancarı, geleneksel yöntemlerle saatlerce kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor. Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde şeker pancarından imece usulü üretilen pekmez, Türkiye'nin çeşitli illerinde satışa sunuluyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin Istranca Dağları'nın eteklerinde doğal kaynak suyu ile yetiştirilen şeker pancarı, geleneksel yöntemlerle saatlerce kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor. Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde şeker pancarından imece usulü üretilen pekmez, Türkiye'nin çeşitli illerinde satışa sunuluyor. Pancarın şırası, "bumba" adı verilen büyük kazanlarda kaynatıldıktan sonra 50 litrelik kazanlarda 15 saat odun ateşinde kalarak pekmez haline getiriliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin Istranca Dağları'nın eteklerinde doğal kaynak suyu ile yetiştirilen şeker pancarı, geleneksel yöntemlerle saatlerce kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor. Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde şeker pancarından imece usulü üretilen pekmez, Türkiye'nin çeşitli illerinde satışa sunuluyor. Pancarın şırası, "bumba" adı verilen büyük kazanlarda kaynatıldıktan sonra 50 litrelik kazanlarda 15 saat odun ateşinde kalarak pekmez haline getiriliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin Istranca Dağları'nın eteklerinde doğal kaynak suyu ile yetiştirilen şeker pancarı, geleneksel yöntemlerle saatlerce kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor. Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde şeker pancarından imece usulü üretilen pekmez, Türkiye'nin çeşitli illerinde satışa sunuluyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin Istranca Dağları'nın eteklerinde doğal kaynak suyu ile yetiştirilen şeker pancarı, geleneksel yöntemlerle saatlerce kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor. Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde şeker pancarından imece usulü üretilen pekmez, Türkiye'nin çeşitli illerinde satışa sunuluyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin Istranca Dağları'nın eteklerinde doğal kaynak suyu ile yetiştirilen şeker pancarı, geleneksel yöntemlerle saatlerce kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor. Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde şeker pancarından imece usulü üretilen pekmez, Türkiye'nin çeşitli illerinde satışa sunuluyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin Istranca Dağları'nın eteklerinde doğal kaynak suyu ile yetiştirilen şeker pancarı, geleneksel yöntemlerle saatlerce kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor. Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde şeker pancarından imece usulü üretilen pekmez, Türkiye'nin çeşitli illerinde satışa sunuluyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin Istranca Dağları'nın eteklerinde doğal kaynak suyu ile yetiştirilen şeker pancarı, geleneksel yöntemlerle saatlerce kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor. Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde şeker pancarından imece usulü üretilen pekmez, Türkiye'nin çeşitli illerinde satışa sunuluyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin Istranca Dağları'nın eteklerinde doğal kaynak suyu ile yetiştirilen şeker pancarı, geleneksel yöntemlerle saatlerce kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor. Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde şeker pancarından imece usulü üretilen pekmez, Türkiye'nin çeşitli illerinde satışa sunuluyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin Istranca Dağları'nın eteklerinde doğal kaynak suyu ile yetiştirilen şeker pancarı, geleneksel yöntemlerle saatlerce kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor. Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde şeker pancarından imece usulü üretilen pekmez, Türkiye'nin çeşitli illerinde satışa sunuluyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin Istranca Dağları'nın eteklerinde doğal kaynak suyu ile yetiştirilen şeker pancarı, geleneksel yöntemlerle saatlerce kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor. Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde şeker pancarından imece usulü üretilen pekmez, Türkiye'nin çeşitli illerinde satışa sunuluyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin Istranca Dağları'nın eteklerinde doğal kaynak suyu ile yetiştirilen şeker pancarı, geleneksel yöntemlerle saatlerce kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor. Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde şeker pancarından imece usulü üretilen pekmez, Türkiye'nin çeşitli illerinde satışa sunuluyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )
Öne çıkanlar
En Yeniler

Japonya Altes Prensesi Akiko Mikasa, "Arkeolojinin Altın Çağı" sergisini ve Anıtkabir'i ziyaret etti

Vietnam’ın Khanh Hai kasabasındaki balıkçı köyünde bölgenin en büyük deniz ürünleri pazarı kuruluyor