Dolar
41.24
Euro
48.32
Altın
3,586.69
ETH/USDT
4,295.90
BTC/USDT
110,700.00
BIST 100
10,729.49
Kemah tuzu üreticileri bunaltıcı sıcaklarda mesai yapıyor
21.07.2023

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Kemah tuzu üreticileri bunaltıcı sıcaklarda mesai yapıyor
Fotoğraf: Özgür İlhan

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Kemah tuzu üreticileri bunaltıcı sıcaklarda mesai yapıyor
Fotoğraf: Özgür İlhan

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Kemah tuzu üreticileri bunaltıcı sıcaklarda mesai yapıyor
Fotoğraf: Özgür İlhan

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Kemah tuzu üreticileri bunaltıcı sıcaklarda mesai yapıyor
Fotoğraf: Özgür İlhan

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Kemah tuzu üreticileri bunaltıcı sıcaklarda mesai yapıyor
Fotoğraf: Özgür İlhan

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Kemah tuzu üreticileri bunaltıcı sıcaklarda mesai yapıyor
Fotoğraf: Özgür İlhan

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Kemah tuzu üreticileri bunaltıcı sıcaklarda mesai yapıyor
Fotoğraf: Özgür İlhan

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Kemah tuzu üreticileri bunaltıcı sıcaklarda mesai yapıyor
Fotoğraf: Özgür İlhan

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Kemah tuzu üreticileri bunaltıcı sıcaklarda mesai yapıyor
Fotoğraf: Özgür İlhan

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Kemah tuzu üreticileri bunaltıcı sıcaklarda mesai yapıyor
Fotoğraf: Özgür İlhan

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Kemah tuzu üreticileri bunaltıcı sıcaklarda mesai yapıyor
Fotoğraf: Özgür İlhan

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Kemah tuzu üreticileri bunaltıcı sıcaklarda mesai yapıyor
Fotoğraf: Özgür İlhan

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Kemah tuzu üreticileri bunaltıcı sıcaklarda mesai yapıyor
Fotoğraf: Özgür İlhan

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Kemah tuzu üreticileri bunaltıcı sıcaklarda mesai yapıyor
Fotoğraf: Özgür İlhan

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler