
Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )

Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür köyündeki tesiste tescilli tuz üreten işçiler, kavurucu güneş altında saatlerce mesai yapıyor. İlçe dağlarından çıkan tuzlu su, doğal kristalizasyon (katı ve sıvının birbirinden ayrılması) yöntemleri ile asırlık tesiste işleniyor. "Kemah Doğal Kaynak Tuzu" adıyla iki yıl önce coğrafi işaret alan ve sezonda 2 bin ton üretilen tuz, yurt içi ve dışına pazarlanıyor. ( Özgür İlhan - Anadolu Ajansı )