Dolar
39.54
Euro
45.47
Altın
3,373.52
ETH/USDT
2,516.40
BTC/USDT
104,976.00
BIST 100
9,196.13
Kayısının başkentinde hasat devam ediyor
10.08.2023

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve "dünya kayısı başkenti" olarak anılan Malatya'da kayısı hasadı devam ediyor. Çoğunlukla taze olarak tüketilen Malatya kayısısı, aynı zamanda kükürtleme, gün kurusu ve çir şeklinde kurutularak da tüketiliyor. Kurutmalık olarak kullanılacak kayısılar çırpma yöntemiyle hasat edilirken sofralık olarak taze tüketilecek kayısılar ise raf ömrünün daha uzun olmasını sağlamak için tek tek elle toplanıyor. Hasat zamanı çeşitli işlemlerden geçen kayısılar için farklı illerden çok sayıda işçi kente geliyor. ( Bayram Ayhan - Anadolu Ajansı )

Kayısının başkentinde hasat devam ediyor
Fotoğraf: Bayram Ayhan

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve "dünya kayısı başkenti" olarak anılan Malatya'da kayısı hasadı devam ediyor. Çoğunlukla taze olarak tüketilen Malatya kayısısı, aynı zamanda kükürtleme, gün kurusu ve çir şeklinde kurutularak da tüketiliyor. Kurutmalık olarak kullanılacak kayısılar çırpma yöntemiyle hasat edilirken sofralık olarak taze tüketilecek kayısılar ise raf ömrünün daha uzun olmasını sağlamak için tek tek elle toplanıyor. Hasat zamanı çeşitli işlemlerden geçen kayısılar için farklı illerden çok sayıda işçi kente geliyor. ( Bayram Ayhan - Anadolu Ajansı )

Kayısının başkentinde hasat devam ediyor
Fotoğraf: Bayram Ayhan

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve "dünya kayısı başkenti" olarak anılan Malatya'da kayısı hasadı devam ediyor. Çoğunlukla taze olarak tüketilen Malatya kayısısı, aynı zamanda kükürtleme, gün kurusu ve çir şeklinde kurutularak da tüketiliyor. Kurutmalık olarak kullanılacak kayısılar çırpma yöntemiyle hasat edilirken sofralık olarak taze tüketilecek kayısılar ise raf ömrünün daha uzun olmasını sağlamak için tek tek elle toplanıyor. Hasat zamanı çeşitli işlemlerden geçen kayısılar için farklı illerden çok sayıda işçi kente geliyor. ( Bayram Ayhan - Anadolu Ajansı )

Kayısının başkentinde hasat devam ediyor
Fotoğraf: Bayram Ayhan

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve "dünya kayısı başkenti" olarak anılan Malatya'da kayısı hasadı devam ediyor. Çoğunlukla taze olarak tüketilen Malatya kayısısı, aynı zamanda kükürtleme, gün kurusu ve çir şeklinde kurutularak da tüketiliyor. Kurutmalık olarak kullanılacak kayısılar çırpma yöntemiyle hasat edilirken sofralık olarak taze tüketilecek kayısılar ise raf ömrünün daha uzun olmasını sağlamak için tek tek elle toplanıyor. Hasat zamanı çeşitli işlemlerden geçen kayısılar için farklı illerden çok sayıda işçi kente geliyor. ( Bayram Ayhan - Anadolu Ajansı )

Kayısının başkentinde hasat devam ediyor
Fotoğraf: Bayram Ayhan

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve "dünya kayısı başkenti" olarak anılan Malatya'da kayısı hasadı devam ediyor. Çoğunlukla taze olarak tüketilen Malatya kayısısı, aynı zamanda kükürtleme, gün kurusu ve çir şeklinde kurutularak da tüketiliyor. Kurutmalık olarak kullanılacak kayısılar çırpma yöntemiyle hasat edilirken sofralık olarak taze tüketilecek kayısılar ise raf ömrünün daha uzun olmasını sağlamak için tek tek elle toplanıyor. Hasat zamanı çeşitli işlemlerden geçen kayısılar için farklı illerden çok sayıda işçi kente geliyor. ( Bayram Ayhan - Anadolu Ajansı )

Kayısının başkentinde hasat devam ediyor
Fotoğraf: Bayram Ayhan

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve "dünya kayısı başkenti" olarak anılan Malatya'da kayısı hasadı devam ediyor. Çoğunlukla taze olarak tüketilen Malatya kayısısı, aynı zamanda kükürtleme, gün kurusu ve çir şeklinde kurutularak da tüketiliyor. Kurutmalık olarak kullanılacak kayısılar çırpma yöntemiyle hasat edilirken sofralık olarak taze tüketilecek kayısılar ise raf ömrünün daha uzun olmasını sağlamak için tek tek elle toplanıyor. Hasat zamanı çeşitli işlemlerden geçen kayısılar için farklı illerden çok sayıda işçi kente geliyor. ( Bayram Ayhan - Anadolu Ajansı )

Kayısının başkentinde hasat devam ediyor
Fotoğraf: Bayram Ayhan

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve "dünya kayısı başkenti" olarak anılan Malatya'da kayısı hasadı devam ediyor. Çoğunlukla taze olarak tüketilen Malatya kayısısı, aynı zamanda kükürtleme, gün kurusu ve çir şeklinde kurutularak da tüketiliyor. Kurutmalık olarak kullanılacak kayısılar çırpma yöntemiyle hasat edilirken sofralık olarak taze tüketilecek kayısılar ise raf ömrünün daha uzun olmasını sağlamak için tek tek elle toplanıyor. Hasat zamanı çeşitli işlemlerden geçen kayısılar için farklı illerden çok sayıda işçi kente geliyor. ( Bayram Ayhan - Anadolu Ajansı )

Kayısının başkentinde hasat devam ediyor
Fotoğraf: Bayram Ayhan

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve "dünya kayısı başkenti" olarak anılan Malatya'da kayısı hasadı devam ediyor. Çoğunlukla taze olarak tüketilen Malatya kayısısı, aynı zamanda kükürtleme, gün kurusu ve çir şeklinde kurutularak da tüketiliyor. Kurutmalık olarak kullanılacak kayısılar çırpma yöntemiyle hasat edilirken sofralık olarak taze tüketilecek kayısılar ise raf ömrünün daha uzun olmasını sağlamak için tek tek elle toplanıyor. Hasat zamanı çeşitli işlemlerden geçen kayısılar için farklı illerden çok sayıda işçi kente geliyor. ( Bayram Ayhan - Anadolu Ajansı )

Kayısının başkentinde hasat devam ediyor
Fotoğraf: Bayram Ayhan

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve "dünya kayısı başkenti" olarak anılan Malatya'da kayısı hasadı devam ediyor. Çoğunlukla taze olarak tüketilen Malatya kayısısı, aynı zamanda kükürtleme, gün kurusu ve çir şeklinde kurutularak da tüketiliyor. Kurutmalık olarak kullanılacak kayısılar çırpma yöntemiyle hasat edilirken sofralık olarak taze tüketilecek kayısılar ise raf ömrünün daha uzun olmasını sağlamak için tek tek elle toplanıyor. Hasat zamanı çeşitli işlemlerden geçen kayısılar için farklı illerden çok sayıda işçi kente geliyor. ( Bayram Ayhan - Anadolu Ajansı )

Kayısının başkentinde hasat devam ediyor
Fotoğraf: Bayram Ayhan

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve "dünya kayısı başkenti" olarak anılan Malatya'da kayısı hasadı devam ediyor. Çoğunlukla taze olarak tüketilen Malatya kayısısı, aynı zamanda kükürtleme, gün kurusu ve çir şeklinde kurutularak da tüketiliyor. Kurutmalık olarak kullanılacak kayısılar çırpma yöntemiyle hasat edilirken sofralık olarak taze tüketilecek kayısılar ise raf ömrünün daha uzun olmasını sağlamak için tek tek elle toplanıyor. Hasat zamanı çeşitli işlemlerden geçen kayısılar için farklı illerden çok sayıda işçi kente geliyor. ( Bayram Ayhan - Anadolu Ajansı )

Kayısının başkentinde hasat devam ediyor
Fotoğraf: Bayram Ayhan

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve "dünya kayısı başkenti" olarak anılan Malatya'da kayısı hasadı devam ediyor. Çoğunlukla taze olarak tüketilen Malatya kayısısı, aynı zamanda kükürtleme, gün kurusu ve çir şeklinde kurutularak da tüketiliyor. Kurutmalık olarak kullanılacak kayısılar çırpma yöntemiyle hasat edilirken sofralık olarak taze tüketilecek kayısılar ise raf ömrünün daha uzun olmasını sağlamak için tek tek elle toplanıyor. Hasat zamanı çeşitli işlemlerden geçen kayısılar için farklı illerden çok sayıda işçi kente geliyor. ( Bayram Ayhan - Anadolu Ajansı )

Kayısının başkentinde hasat devam ediyor
Fotoğraf: Bayram Ayhan

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve "dünya kayısı başkenti" olarak anılan Malatya'da kayısı hasadı devam ediyor. Çoğunlukla taze olarak tüketilen Malatya kayısısı, aynı zamanda kükürtleme, gün kurusu ve çir şeklinde kurutularak da tüketiliyor. Kurutmalık olarak kullanılacak kayısılar çırpma yöntemiyle hasat edilirken sofralık olarak taze tüketilecek kayısılar ise raf ömrünün daha uzun olmasını sağlamak için tek tek elle toplanıyor. Hasat zamanı çeşitli işlemlerden geçen kayısılar için farklı illerden çok sayıda işçi kente geliyor. ( Bayram Ayhan - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler