Dolar
32.48
Euro
34.73
Altın
2,337.94
ETH/USDT
3,162.00
BTC/USDT
62,854.00
BIST 100
9,915.62
Kapadokya'da "sakura" çiçekleri lezzete dönüşüyor
05.05.2023

Japon kültüründe önemli bir yer tutan sakura çiçekleri, usta şeflerin ellerinde reçel, şerbet, hengel ve bitki çayına dönüştürülüyor. Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyündeki 156 sakura ağaçlarının (kiraz çiçeği) baharın heyecanını yansıtan pembe çiçekleri, bölgede hem turistlerin gezi yollarını renklendiriyor hem de işçiler tarafından toplanıp kazanlarda kaynatılarak reçel yapılıyor ve otelin mutfağında farklı ürünlere dönüştürülüyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Kapadokya'da "sakura" çiçekleri lezzete dönüşüyor
Fotoğraf: Behçet Alkan

Japon kültüründe önemli bir yer tutan sakura çiçekleri, usta şeflerin ellerinde reçel, şerbet, hengel ve bitki çayına dönüştürülüyor. Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyündeki 156 sakura ağaçlarının (kiraz çiçeği) baharın heyecanını yansıtan pembe çiçekleri, bölgede hem turistlerin gezi yollarını renklendiriyor hem de işçiler tarafından toplanıp kazanlarda kaynatılarak reçel yapılıyor ve otelin mutfağında farklı ürünlere dönüştürülüyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Kapadokya'da "sakura" çiçekleri lezzete dönüşüyor
Fotoğraf: Behçet Alkan

Japon kültüründe önemli bir yer tutan sakura çiçekleri, usta şeflerin ellerinde reçel, şerbet, hengel ve bitki çayına dönüştürülüyor. Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyündeki 156 sakura ağaçlarının (kiraz çiçeği) baharın heyecanını yansıtan pembe çiçekleri, bölgede hem turistlerin gezi yollarını renklendiriyor hem de işçiler tarafından toplanıp kazanlarda kaynatılarak reçel yapılıyor ve otelin mutfağında farklı ürünlere dönüştürülüyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Kapadokya'da "sakura" çiçekleri lezzete dönüşüyor
Fotoğraf: Behçet Alkan

Japon kültüründe önemli bir yer tutan sakura çiçekleri, usta şeflerin ellerinde reçel, şerbet, hengel ve bitki çayına dönüştürülüyor. Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyündeki 156 sakura ağaçlarının (kiraz çiçeği) baharın heyecanını yansıtan pembe çiçekleri, bölgede hem turistlerin gezi yollarını renklendiriyor hem de işçiler tarafından toplanıp kazanlarda kaynatılarak reçel yapılıyor ve otelin mutfağında farklı ürünlere dönüştürülüyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Kapadokya'da "sakura" çiçekleri lezzete dönüşüyor
Fotoğraf: Behçet Alkan

Japon kültüründe önemli bir yer tutan sakura çiçekleri, usta şeflerin ellerinde reçel, şerbet, hengel ve bitki çayına dönüştürülüyor. Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyündeki 156 sakura ağaçlarının (kiraz çiçeği) baharın heyecanını yansıtan pembe çiçekleri, bölgede hem turistlerin gezi yollarını renklendiriyor hem de işçiler tarafından toplanıp kazanlarda kaynatılarak reçel yapılıyor ve otelin mutfağında farklı ürünlere dönüştürülüyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Kapadokya'da "sakura" çiçekleri lezzete dönüşüyor
Fotoğraf: Behçet Alkan

Japon kültüründe önemli bir yer tutan sakura çiçekleri, usta şeflerin ellerinde reçel, şerbet, hengel ve bitki çayına dönüştürülüyor. Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyündeki 156 sakura ağaçlarının (kiraz çiçeği) baharın heyecanını yansıtan pembe çiçekleri, bölgede hem turistlerin gezi yollarını renklendiriyor hem de işçiler tarafından toplanıp kazanlarda kaynatılarak reçel yapılıyor ve otelin mutfağında farklı ürünlere dönüştürülüyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Kapadokya'da "sakura" çiçekleri lezzete dönüşüyor
Fotoğraf: Behçet Alkan

Japon kültüründe önemli bir yer tutan sakura çiçekleri, usta şeflerin ellerinde reçel, şerbet, hengel ve bitki çayına dönüştürülüyor. Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyündeki 156 sakura ağaçlarının (kiraz çiçeği) baharın heyecanını yansıtan pembe çiçekleri, bölgede hem turistlerin gezi yollarını renklendiriyor hem de işçiler tarafından toplanıp kazanlarda kaynatılarak reçel yapılıyor ve otelin mutfağında farklı ürünlere dönüştürülüyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Kapadokya'da "sakura" çiçekleri lezzete dönüşüyor
Fotoğraf: Behçet Alkan

Japon kültüründe önemli bir yer tutan sakura çiçekleri, usta şeflerin ellerinde reçel, şerbet, hengel ve bitki çayına dönüştürülüyor. Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyündeki 156 sakura ağaçlarının (kiraz çiçeği) baharın heyecanını yansıtan pembe çiçekleri, bölgede hem turistlerin gezi yollarını renklendiriyor hem de işçiler tarafından toplanıp kazanlarda kaynatılarak reçel yapılıyor ve otelin mutfağında farklı ürünlere dönüştürülüyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Kapadokya'da "sakura" çiçekleri lezzete dönüşüyor
Fotoğraf: Behçet Alkan

Japon kültüründe önemli bir yer tutan sakura çiçekleri, usta şeflerin ellerinde reçel, şerbet, hengel ve bitki çayına dönüştürülüyor. Kapadokya'da bir otelin bahçesinde, pembe çiçekleriyle baharın heyecanının yansıtan sakura ağaçları, bölgeye gelen turistlerin gezi yollarına renk katıyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Kapadokya'da "sakura" çiçekleri lezzete dönüşüyor
Fotoğraf: Behçet Alkan

Japon kültüründe önemli bir yer tutan sakura çiçekleri, usta şeflerin ellerinde reçel, şerbet, hengel ve bitki çayına dönüştürülüyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Kapadokya'da "sakura" çiçekleri lezzete dönüşüyor
Fotoğraf: Behçet Alkan

Japon kültüründe önemli bir yer tutan sakura çiçekleri, usta şeflerin ellerinde reçel, şerbet, hengel ve bitki çayına dönüştürülüyor. Kapadokya'da bir otelin bahçesinde, pembe çiçekleriyle baharın heyecanının yansıtan sakura ağaçları, bölgeye gelen turistlerin gezi yollarına renk katıyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler