
126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. ( KIMIMASA MAYAMA/EPA/POOL - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene, Butan Kralı Jigme Khesar Namgyel Wangchuckve Kraliçe Jetsun Pema da katıldı. ( Carl Court/Getty Images/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da katıldı. ( Carl Court/Getty Images/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. ( REUTERS/Issei Kato/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ve eşi Elke Budenbender de katıldı. ( Carl Court/Getty Images/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene, Güney Kore Başbakanı Lee Nak-yon da katıldı. ( AP Photo/Koji Sasahara/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene, Lüksemburg Dükü Henri de katıldı. ( AP Photo/Koji Sasahara/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene, Japonya Başbakanı Şinzo Abe de katıldı. ( REUTERS/Issei Kato/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene, Japon İmparatoriçesi Masako da katıldı. ( REUTERS/Issei Kato/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene, Japon İmparatoriçesi Masako da katıldı. ( REUTERS/Issei Kato/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene, Japon Prensesleri Kako ve Mako da katıldı. ( REUTERS/Issei Kato/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte (solda) de katıldı. ( Carl Court/Getty Images/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene Hong Kong Özel İdari Bölge Baş Yöneticisi Carrie Lam (sağda) de katıldı. ( Carl Court/Getty Images/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene Galler Prensi Charles (solda) da katıldı. ( AP Photo/Koji Sasahara/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene Galler Prensi Charles (ortada) da katıldı. ( AP Photo/Koji Sasahara/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene İsveç Kralı Carl 16. Gustaf (önde solda) ile Kraliçe Silvia (önde sağda) da katıldı. ( AP Photo/Koji Sasahara/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene İsveç Kralı Carl 16. Gustaf (solda) ile Kraliçe Silvia (sol 2) da katıldı. ( AP Photo/Koji Sasahara/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene Kamboçya Kralı Norodom Sihamoni (önde) de katıldı. ( AP Photo/Koji Sasahara/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro (ortada) da katıldı. ( AP Photo/Koji Sasahara/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene Hollanda Kralı Willem Alexander (sol 2) ile Hollanda Kraliçesi Maxima (solda) da katıldı. ( AP Photo/Koji Sasahara/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene Hindistan Cumhurbaşkanı Ram Nath Kovind (sol 2) de katıldı. ( AP Photo/Koji Sasahara/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene Fransa eski cumhurbaşkanlarından Nicolas Sarkozy (ortada) de katıldı. ( AP Photo/Koji Sasahara/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene Avusturya Cumhurbaşkanı Alexander Van der Bellen (sağda) de katıldı. ( AP Photo/Koji Sasahara/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene Myanmar Hükümet Başdanışmanı Ang San Su Çi (ortada) da katıldı. ( AP Photo/Koji Sasahara/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene Norveç Veliaht Prensi Haakon (sağda) da katıldı. ( AP Photo/Koji Sasahara/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene Çin Devlet Başkan Yardımcısı Vang Çişan (önde) da katıldı. ( AP Photo/Koji Sasahara/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene Japonya Başbakanı Şinzo Abe (ortada solda) ve eşi Akie Abe (ortada sağda) de katıldı. ( AP Photo/Koji Sasahara/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene ABD Ulaştırma Bakanı, Elaine Chao (önde) da katıldı. ( AP Photo/Koji Sasahara/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene ABD Ulaştırma Bakanı, Elaine Chao (önde) da katıldı. ( AP Photo/Koji Sasahara/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene Vatikan Kardinali, Francesco Monterisi (fotoğrafta) de katıldı. ( AP Photo/Koji Sasahara/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene Prenses Kiko (sağda) da katıldı. ( Reuters/Issei Kato/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito (fotoğrafta) başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. ( Reuters/Issei Kato/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito (ortada) başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. ( Kazuhiro NOGI / POOL / AFP - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito (ortada) başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. ( Kazuhiro NOGI / POOL / AFP - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito (solda) başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Japon İmparatoriçesi Masako (sol 2) da resmen Miçoodai tahtına çıktı. Törene, Japonya Başbakanı Şinzo Abe (sağda) de katıldı. ( Kazuhiro NOGI / POOL / AFP - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito (solda) başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Japon İmparatoriçesi Masako (sol 2) da resmen Miçoodai tahtına çıktı. Törene, Japonya Başbakanı Şinzo Abe (sağda) de katıldı. ( Kazuhiro NOGI / POOL / AFP - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito (solda) başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Japon İmparatoriçesi Masako (sol 2) da resmen Miçoodai tahtına çıktı. Törene, Japonya Başbakanı Şinzo Abe (sağda) de katıldı. ( Kazuhiro NOGI / POOL / AFP - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Japon İmparatoriçesi Masako (fotoğrafta) da resmen Miçoodai tahtına çıktı. ( Reuters/Issei Kato/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Japon İmparatoriçesi Masako (fotoğrafta) da resmen Miçoodai tahtına çıktı. ( Reuters/Issei Kato/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito (fotoğrafta) başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. ( Reuters/Issei Kato/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito (fotoğrafta) başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. ( Reuters/Issei Kato/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito (ortada) başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. ( Reuters/Issei Kato/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito (arkada) başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene, Japonya Başbakanı Şinzo Abe (önde) de katıldı. ( Reuters/Issei Kato/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito (arkada) başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene, Japonya Başbakanı Şinzo Abe (önde) de katıldı. ( Reuters/Issei Kato/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito (arkada) başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene, Japonya Başbakanı Şinzo Abe (önde) de katıldı. ( Reuters/Issei Kato/Pool - Anadolu Ajansı )

126. Japon İmparatoru Naruhito (arkada) başkent Tokyo’da İmparatorluk Sarayı'nda düzenlenen geleneksel bir törenle ülkede "kasımpatı" adı verilen imparatorluk tahtı ”Takamikura"ya çıktı. Törene, Japonya Başbakanı Şinzo Abe (önde) de katıldı. ( Reuters/Issei Kato/Pool - Anadolu Ajansı )