
İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. Lokanta, gün doğmadan açılıyor. 33 yıldır lokantada aşçılık yapan Muammer Yün'ün yaktığı kuzine fırınında 40 çeşit yemek pişiriliyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. Lokanta, gün doğmadan açılıyor. 33 yıldır lokantada aşçılık yapan Muammer Yün'ün yaktığı kuzine fırınında 40 çeşit yemek pişiriliyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. Lokanta, gün doğmadan açılıyor. 33 yıldır lokantada aşçılık yapan Muammer Yün'ün yaktığı kuzine fırınında 40 çeşit yemek pişiriliyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. Lokanta, gün doğmadan açılıyor. 33 yıldır lokantada aşçılık yapan Muammer Yün'ün yaktığı kuzine fırınında 40 çeşit yemek pişiriliyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. Lokanta, gün doğmadan açılıyor. 33 yıldır lokantada aşçılık yapan Muammer Yün'ün yaktığı kuzine fırınında 40 çeşit yemek pişiriliyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. Lokanta, gün doğmadan açılıyor. 33 yıldır lokantada aşçılık yapan Muammer Yün'ün yaktığı kuzine fırınında 40 çeşit yemek pişiriliyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. Lokanta, gün doğmadan açılıyor. 33 yıldır lokantada aşçılık yapan Muammer Yün'ün yaktığı kuzine fırınında 40 çeşit yemek pişiriliyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. Lokanta, gün doğmadan açılıyor. 33 yıldır lokantada aşçılık yapan Muammer Yün'ün yaktığı kuzine fırınında 40 çeşit yemek pişiriliyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. Lokanta, gün doğmadan açılıyor. 33 yıldır lokantada aşçılık yapan Muammer Yün'ün yaktığı kuzine fırınında 40 çeşit yemek pişiriliyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. Lokanta, gün doğmadan açılıyor. 33 yıldır lokantada aşçılık yapan Muammer Yün'ün yaktığı kuzine fırınında 40 çeşit yemek pişiriliyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. Lokanta, gün doğmadan açılıyor. 33 yıldır lokantada aşçılık yapan Muammer Yün'ün yaktığı kuzine fırınında 40 çeşit yemek pişiriliyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )