Dolar
39.29
Euro
44.83
Altın
3,307.48
ETH/USDT
2,686.10
BTC/USDT
109,369.00
BIST 100
9,486.56
İzmir'de 68 yıllık esnaf lokantasında yemekler kuzinede pişiyor
16.06.2023

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. Lokanta, gün doğmadan açılıyor. 33 yıldır lokantada aşçılık yapan Muammer Yün'ün yaktığı kuzine fırınında 40 çeşit yemek pişiriliyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'de 68 yıllık esnaf lokantasında yemekler kuzinede pişiyor
Fotoğraf: Lokman İlhan

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'de 68 yıllık esnaf lokantasında yemekler kuzinede pişiyor
Fotoğraf: Lokman İlhan

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. Lokanta, gün doğmadan açılıyor. 33 yıldır lokantada aşçılık yapan Muammer Yün'ün yaktığı kuzine fırınında 40 çeşit yemek pişiriliyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'de 68 yıllık esnaf lokantasında yemekler kuzinede pişiyor
Fotoğraf: Lokman İlhan

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. Lokanta, gün doğmadan açılıyor. 33 yıldır lokantada aşçılık yapan Muammer Yün'ün yaktığı kuzine fırınında 40 çeşit yemek pişiriliyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'de 68 yıllık esnaf lokantasında yemekler kuzinede pişiyor
Fotoğraf: Lokman İlhan

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. Lokanta, gün doğmadan açılıyor. 33 yıldır lokantada aşçılık yapan Muammer Yün'ün yaktığı kuzine fırınında 40 çeşit yemek pişiriliyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'de 68 yıllık esnaf lokantasında yemekler kuzinede pişiyor
Fotoğraf: Lokman İlhan

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. Lokanta, gün doğmadan açılıyor. 33 yıldır lokantada aşçılık yapan Muammer Yün'ün yaktığı kuzine fırınında 40 çeşit yemek pişiriliyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'de 68 yıllık esnaf lokantasında yemekler kuzinede pişiyor
Fotoğraf: Lokman İlhan

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. Lokanta, gün doğmadan açılıyor. 33 yıldır lokantada aşçılık yapan Muammer Yün'ün yaktığı kuzine fırınında 40 çeşit yemek pişiriliyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'de 68 yıllık esnaf lokantasında yemekler kuzinede pişiyor
Fotoğraf: Lokman İlhan

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. Lokanta, gün doğmadan açılıyor. 33 yıldır lokantada aşçılık yapan Muammer Yün'ün yaktığı kuzine fırınında 40 çeşit yemek pişiriliyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'de 68 yıllık esnaf lokantasında yemekler kuzinede pişiyor
Fotoğraf: Lokman İlhan

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. Lokanta, gün doğmadan açılıyor. 33 yıldır lokantada aşçılık yapan Muammer Yün'ün yaktığı kuzine fırınında 40 çeşit yemek pişiriliyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'de 68 yıllık esnaf lokantasında yemekler kuzinede pişiyor
Fotoğraf: Lokman İlhan

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. Lokanta, gün doğmadan açılıyor. 33 yıldır lokantada aşçılık yapan Muammer Yün'ün yaktığı kuzine fırınında 40 çeşit yemek pişiriliyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'de 68 yıllık esnaf lokantasında yemekler kuzinede pişiyor
Fotoğraf: Lokman İlhan

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. Lokanta, gün doğmadan açılıyor. 33 yıldır lokantada aşçılık yapan Muammer Yün'ün yaktığı kuzine fırınında 40 çeşit yemek pişiriliyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'de 68 yıllık esnaf lokantasında yemekler kuzinede pişiyor
Fotoğraf: Lokman İlhan

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'de 68 yıllık esnaf lokantasında yemekler kuzinede pişiyor
Fotoğraf: Lokman İlhan

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. Lokanta, gün doğmadan açılıyor. 33 yıldır lokantada aşçılık yapan Muammer Yün'ün yaktığı kuzine fırınında 40 çeşit yemek pişiriliyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

İzmir'de 68 yıllık esnaf lokantasında yemekler kuzinede pişiyor
Fotoğraf: Lokman İlhan

İzmir'in Konak ilçesindeki Elektronikçiler Çarşısı'nda yer alan Tarihi Esnaf Lokantası kurulduğu 1955 yılında bu yana müşterilerine kuzine fırında pişirilen yemekleri sunuyor. ( Lokman İlhan - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler