
Yozgat’ın yöresel lezzetlerinden "incir uyutması" ramazan sofralarının vazgeçilmez tatlıları arasında yer alıyor. Ege Bölgesi'nde üretilen inciri süt ile buluşturan Yozgatlılar bu tatlıyı sofrasından eksik etmiyor. Asırlardır damakları tatlandıran incir uyutması, evlerde hazırlandığı gibi işletmelerde de yapılarak müşterilere sunuluyor. ( Ömer Ertuğrul - Anadolu Ajansı )

Yozgat’ın yöresel lezzetlerinden "incir uyutması" ramazan sofralarının vazgeçilmez tatlıları arasında yer alıyor. Ege Bölgesi'nde üretilen inciri süt ile buluşturan Yozgatlılar bu tatlıyı sofrasından eksik etmiyor. Asırlardır damakları tatlandıran incir uyutması, evlerde hazırlandığı gibi işletmelerde de yapılarak müşterilere sunuluyor. ( Ömer Ertuğrul - Anadolu Ajansı )

Yozgat’ın yöresel lezzetlerinden "incir uyutması" ramazan sofralarının vazgeçilmez tatlıları arasında yer alıyor. Ege Bölgesi'nde üretilen inciri süt ile buluşturan Yozgatlılar bu tatlıyı sofrasından eksik etmiyor. Asırlardır damakları tatlandıran incir uyutması, evlerde hazırlandığı gibi işletmelerde de yapılarak müşterilere sunuluyor. ( Ömer Ertuğrul - Anadolu Ajansı )

Yozgat’ın yöresel lezzetlerinden "incir uyutması" ramazan sofralarının vazgeçilmez tatlıları arasında yer alıyor. Ege Bölgesi'nde üretilen inciri süt ile buluşturan Yozgatlılar bu tatlıyı sofrasından eksik etmiyor. Asırlardır damakları tatlandıran incir uyutması, evlerde hazırlandığı gibi işletmelerde de yapılarak müşterilere sunuluyor. ( Ömer Ertuğrul - Anadolu Ajansı )

Yozgat’ın yöresel lezzetlerinden "incir uyutması" ramazan sofralarının vazgeçilmez tatlıları arasında yer alıyor. Ege Bölgesi'nde üretilen inciri süt ile buluşturan Yozgatlılar bu tatlıyı sofrasından eksik etmiyor. Asırlardır damakları tatlandıran incir uyutması, evlerde hazırlandığı gibi işletmelerde de yapılarak müşterilere sunuluyor. ( Ömer Ertuğrul - Anadolu Ajansı )

Yozgat’ın yöresel lezzetlerinden "incir uyutması" ramazan sofralarının vazgeçilmez tatlıları arasında yer alıyor. Ege Bölgesi'nde üretilen inciri süt ile buluşturan Yozgatlılar bu tatlıyı sofrasından eksik etmiyor. Asırlardır damakları tatlandıran incir uyutması, evlerde hazırlandığı gibi işletmelerde de yapılarak müşterilere sunuluyor. ( Ömer Ertuğrul - Anadolu Ajansı )

Yozgat’ın yöresel lezzetlerinden "incir uyutması" ramazan sofralarının vazgeçilmez tatlıları arasında yer alıyor. Ege Bölgesi'nde üretilen inciri süt ile buluşturan Yozgatlılar bu tatlıyı sofrasından eksik etmiyor. Asırlardır damakları tatlandıran incir uyutması, evlerde hazırlandığı gibi işletmelerde de yapılarak müşterilere sunuluyor. ( Ömer Ertuğrul - Anadolu Ajansı )

Yozgat’ın yöresel lezzetlerinden "incir uyutması" ramazan sofralarının vazgeçilmez tatlıları arasında yer alıyor. Ege Bölgesi'nde üretilen inciri süt ile buluşturan Yozgatlılar bu tatlıyı sofrasından eksik etmiyor. Asırlardır damakları tatlandıran incir uyutması, evlerde hazırlandığı gibi işletmelerde de yapılarak müşterilere sunuluyor. ( Ömer Ertuğrul - Anadolu Ajansı )

Yozgat’ın yöresel lezzetlerinden "incir uyutması" ramazan sofralarının vazgeçilmez tatlıları arasında yer alıyor. Ege Bölgesi'nde üretilen inciri süt ile buluşturan Yozgatlılar bu tatlıyı sofrasından eksik etmiyor. Asırlardır damakları tatlandıran incir uyutması, evlerde hazırlandığı gibi işletmelerde de yapılarak müşterilere sunuluyor. ( Ömer Ertuğrul - Anadolu Ajansı )
Öne çıkanlar
En Yeniler

Lahey'de İsrail'in “Madleen ”i alıkoymasına karşı düzenlenen gösteriye Hollanda polisi müdahale etti

Ugandalı kadınlar topladıkları atıklarla hem geçimlerini sağlıyor hem de çevrenin korunmasına katkı sağlıyor