
İklim özellikleri ve verimli topraklarıyla yılda birden fazla ürün yetiştirilen Hatay'dan, başta maydanoz, dereotu, mandalina ve pazı olmak üzere 100'den fazla ürün yurt içi ve dışına gönderiliyor. Verimli Amik Ovası'nda buğdaydan mısıra, narenciyeden meyveye kadar çok sayıda ürünün yetiştirildiği Hatay'da, topraklar yaz kış boş kalmıyor. Türkiye genelinde üretilen 5 bin 881 ton pazının 3 bin 769 tonu Hatay'daki verimli arazilerde yetiştiriliyor. Bulgaristan, Romanya gibi ülkelere de gönderilen, salataların vazgeçilmezleri arasında yer alan maydanozun üretimiyle de Hatay, adından söz ettiriyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

İklim özellikleri ve verimli topraklarıyla yılda birden fazla ürün yetiştirilen Hatay'dan, başta maydanoz, dereotu, mandalina ve pazı olmak üzere 100'den fazla ürün yurt içi ve dışına gönderiliyor. Verimli Amik Ovası'nda buğdaydan mısıra, narenciyeden meyveye kadar çok sayıda ürünün yetiştirildiği Hatay'da, topraklar yaz kış boş kalmıyor. Türkiye genelinde üretilen 5 bin 881 ton pazının 3 bin 769 tonu Hatay'daki verimli arazilerde yetiştiriliyor. Bulgaristan, Romanya gibi ülkelere de gönderilen, salataların vazgeçilmezleri arasında yer alan maydanozun üretimiyle de Hatay, adından söz ettiriyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

İklim özellikleri ve verimli topraklarıyla yılda birden fazla ürün yetiştirilen Hatay'dan, başta maydanoz, dereotu, mandalina ve pazı olmak üzere 100'den fazla ürün yurt içi ve dışına gönderiliyor. Verimli Amik Ovası'nda buğdaydan mısıra, narenciyeden meyveye kadar çok sayıda ürünün yetiştirildiği Hatay'da, topraklar yaz kış boş kalmıyor. Türkiye genelinde üretilen 5 bin 881 ton pazının 3 bin 769 tonu Hatay'daki verimli arazilerde yetiştiriliyor. Bulgaristan, Romanya gibi ülkelere de gönderilen, salataların vazgeçilmezleri arasında yer alan maydanozun üretimiyle de Hatay, adından söz ettiriyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

İklim özellikleri ve verimli topraklarıyla yılda birden fazla ürün yetiştirilen Hatay'dan, başta maydanoz, dereotu, mandalina ve pazı olmak üzere 100'den fazla ürün yurt içi ve dışına gönderiliyor. Verimli Amik Ovası'nda buğdaydan mısıra, narenciyeden meyveye kadar çok sayıda ürünün yetiştirildiği Hatay'da, topraklar yaz kış boş kalmıyor. Türkiye genelinde üretilen 5 bin 881 ton pazının 3 bin 769 tonu Hatay'daki verimli arazilerde yetiştiriliyor. Bulgaristan, Romanya gibi ülkelere de gönderilen, salataların vazgeçilmezleri arasında yer alan maydanozun üretimiyle de Hatay, adından söz ettiriyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

İklim özellikleri ve verimli topraklarıyla yılda birden fazla ürün yetiştirilen Hatay'dan, başta maydanoz, dereotu, mandalina ve pazı olmak üzere 100'den fazla ürün yurt içi ve dışına gönderiliyor. Verimli Amik Ovası'nda buğdaydan mısıra, narenciyeden meyveye kadar çok sayıda ürünün yetiştirildiği Hatay'da, topraklar yaz kış boş kalmıyor. Türkiye genelinde üretilen 5 bin 881 ton pazının 3 bin 769 tonu Hatay'daki verimli arazilerde yetiştiriliyor. Bulgaristan, Romanya gibi ülkelere de gönderilen, salataların vazgeçilmezleri arasında yer alan maydanozun üretimiyle de Hatay, adından söz ettiriyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

İklim özellikleri ve verimli topraklarıyla yılda birden fazla ürün yetiştirilen Hatay'dan, başta maydanoz, dereotu, mandalina ve pazı olmak üzere 100'den fazla ürün yurt içi ve dışına gönderiliyor. Verimli Amik Ovası'nda buğdaydan mısıra, narenciyeden meyveye kadar çok sayıda ürünün yetiştirildiği Hatay'da, topraklar yaz kış boş kalmıyor. Türkiye genelinde üretilen 5 bin 881 ton pazının 3 bin 769 tonu Hatay'daki verimli arazilerde yetiştiriliyor. Bulgaristan, Romanya gibi ülkelere de gönderilen, salataların vazgeçilmezleri arasında yer alan maydanozun üretimiyle de Hatay, adından söz ettiriyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

İklim özellikleri ve verimli topraklarıyla yılda birden fazla ürün yetiştirilen Hatay'dan, başta maydanoz, dereotu, mandalina ve pazı olmak üzere 100'den fazla ürün yurt içi ve dışına gönderiliyor. Verimli Amik Ovası'nda buğdaydan mısıra, narenciyeden meyveye kadar çok sayıda ürünün yetiştirildiği Hatay'da, topraklar yaz kış boş kalmıyor. Türkiye genelinde üretilen 5 bin 881 ton pazının 3 bin 769 tonu Hatay'daki verimli arazilerde yetiştiriliyor. Bulgaristan, Romanya gibi ülkelere de gönderilen, salataların vazgeçilmezleri arasında yer alan maydanozun üretimiyle de Hatay, adından söz ettiriyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

İklim özellikleri ve verimli topraklarıyla yılda birden fazla ürün yetiştirilen Hatay'dan, başta maydanoz, dereotu, mandalina ve pazı olmak üzere 100'den fazla ürün yurt içi ve dışına gönderiliyor. Verimli Amik Ovası'nda buğdaydan mısıra, narenciyeden meyveye kadar çok sayıda ürünün yetiştirildiği Hatay'da, topraklar yaz kış boş kalmıyor. Türkiye genelinde üretilen 5 bin 881 ton pazının 3 bin 769 tonu Hatay'daki verimli arazilerde yetiştiriliyor. Bulgaristan, Romanya gibi ülkelere de gönderilen, salataların vazgeçilmezleri arasında yer alan maydanozun üretimiyle de Hatay, adından söz ettiriyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

İklim özellikleri ve verimli topraklarıyla yılda birden fazla ürün yetiştirilen Hatay'dan, başta maydanoz, dereotu, mandalina ve pazı olmak üzere 100'den fazla ürün yurt içi ve dışına gönderiliyor. Verimli Amik Ovası'nda buğdaydan mısıra, narenciyeden meyveye kadar çok sayıda ürünün yetiştirildiği Hatay'da, topraklar yaz kış boş kalmıyor. Türkiye genelinde üretilen 5 bin 881 ton pazının 3 bin 769 tonu Hatay'daki verimli arazilerde yetiştiriliyor. Bulgaristan, Romanya gibi ülkelere de gönderilen, salataların vazgeçilmezleri arasında yer alan maydanozun üretimiyle de Hatay, adından söz ettiriyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

İklim özellikleri ve verimli topraklarıyla yılda birden fazla ürün yetiştirilen Hatay'dan, başta maydanoz, dereotu, mandalina ve pazı olmak üzere 100'den fazla ürün yurt içi ve dışına gönderiliyor. Verimli Amik Ovası'nda buğdaydan mısıra, narenciyeden meyveye kadar çok sayıda ürünün yetiştirildiği Hatay'da, topraklar yaz kış boş kalmıyor. Türkiye genelinde üretilen 5 bin 881 ton pazının 3 bin 769 tonu Hatay'daki verimli arazilerde yetiştiriliyor. Bulgaristan, Romanya gibi ülkelere de gönderilen, salataların vazgeçilmezleri arasında yer alan maydanozun üretimiyle de Hatay, adından söz ettiriyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

İklim özellikleri ve verimli topraklarıyla yılda birden fazla ürün yetiştirilen Hatay'dan, başta maydanoz, dereotu, mandalina ve pazı olmak üzere 100'den fazla ürün yurt içi ve dışına gönderiliyor. Verimli Amik Ovası'nda buğdaydan mısıra, narenciyeden meyveye kadar çok sayıda ürünün yetiştirildiği Hatay'da, topraklar yaz kış boş kalmıyor. Türkiye genelinde üretilen 5 bin 881 ton pazının 3 bin 769 tonu Hatay'daki verimli arazilerde yetiştiriliyor. Bulgaristan, Romanya gibi ülkelere de gönderilen, salataların vazgeçilmezleri arasında yer alan maydanozun üretimiyle de Hatay, adından söz ettiriyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

İklim özellikleri ve verimli topraklarıyla yılda birden fazla ürün yetiştirilen Hatay'dan, başta maydanoz, dereotu, mandalina ve pazı olmak üzere 100'den fazla ürün yurt içi ve dışına gönderiliyor. Verimli Amik Ovası'nda buğdaydan mısıra, narenciyeden meyveye kadar çok sayıda ürünün yetiştirildiği Hatay'da, topraklar yaz kış boş kalmıyor. Türkiye genelinde üretilen 5 bin 881 ton pazının 3 bin 769 tonu Hatay'daki verimli arazilerde yetiştiriliyor. Bulgaristan, Romanya gibi ülkelere de gönderilen, salataların vazgeçilmezleri arasında yer alan maydanozun üretimiyle de Hatay, adından söz ettiriyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )