İlde en fazla susam ekilen bölgelerden birisi olan Ula ilçesinin Gökova Mahalledeki çiftçiler, Gökova Körfezi'nden esen ve yörede "Deli Memet" adı verilen rüzgarın getirdiği iyot sayesinde özgün bir aroma kazanan susamın hasadına başladı.
Genelde kadınların çalıştığı susam hasadında, mahsul toplandıktan sonra desteler halinde yerde bekletiliyor, ardından kümeler halinde kurutuluyor. ( Durmuş Genç - Anadolu Ajansı )
Muğla'da yetiştirilen, Gökova Körfezi'nden esen ve yörede "Deli Memet" adı verilen rüzgarın getirdiği iyot sayesinde özgün bir aroma kazanan susam, yurt içi ve dışından gelen yoğun taleple üreticisini memnun ediyor. İlde en fazla susam ekilen bölgelerden birisi olan Ula ilçesinin Gökova Mahalledeki çiftçiler, Gökova Körfezi'nden esen ve yörede "Deli Memet" adı verilen rüzgarın getirdiği iyot sayesinde özgün bir aroma kazanan susamın hasadına başladı. Genelde kadınların çalıştığı susam hasadında, mahsul toplandıktan sonra desteler halinde yerde bekletiliyor, ardından kümeler halinde kurutuluyor. ( Durmuş Genç - Anadolu Ajansı )
Muğla'da yetiştirilen, Gökova Körfezi'nden esen ve yörede "Deli Memet" adı verilen rüzgarın getirdiği iyot sayesinde özgün bir aroma kazanan susam, yurt içi ve dışından gelen yoğun taleple üreticisini memnun ediyor. İlde en fazla susam ekilen bölgelerden birisi olan Ula ilçesinin Gökova Mahalledeki çiftçiler, Gökova Körfezi'nden esen ve yörede "Deli Memet" adı verilen rüzgarın getirdiği iyot sayesinde özgün bir aroma kazanan susamın hasadına başladı. Genelde kadınların çalıştığı susam hasadında, mahsul toplandıktan sonra desteler halinde yerde bekletiliyor, ardından kümeler halinde kurutuluyor. ( Durmuş Genç - Anadolu Ajansı )
Muğla'da yetiştirilen, Gökova Körfezi'nden esen ve yörede "Deli Memet" adı verilen rüzgarın getirdiği iyot sayesinde özgün bir aroma kazanan susam, yurt içi ve dışından gelen yoğun taleple üreticisini memnun ediyor. İlde en fazla susam ekilen bölgelerden birisi olan Ula ilçesinin Gökova Mahallesi'nde çiftçiler, susam hasadına başladı. Sabah erken saatlerden itibaren tarlalara gelen tarım işçileri, makinelerin girmediği alanlarda ürünü elleriyle topluyor. ( Durmuş Genç - Anadolu Ajansı )
Muğla'da yetiştirilen, Gökova Körfezi'nden esen ve yörede "Deli Memet" adı verilen rüzgarın getirdiği iyot sayesinde özgün bir aroma kazanan susam, yurt içi ve dışından gelen yoğun taleple üreticisini memnun ediyor. İlde en fazla susam ekilen bölgelerden birisi olan Ula ilçesinin Gökova Mahallesi'nde çiftçiler, susam hasadına başladı. Sabah erken saatlerden itibaren tarlalara gelen tarım işçileri, makinelerin girmediği alanlarda ürünü elleriyle topluyor. ( Durmuş Genç - Anadolu Ajansı )
Muğla'da yetiştirilen, Gökova Körfezi'nden esen ve yörede "Deli Memet" adı verilen rüzgarın getirdiği iyot sayesinde özgün bir aroma kazanan susam, yurt içi ve dışından gelen yoğun taleple üreticisini memnun ediyor. İlde en fazla susam ekilen bölgelerden birisi olan Ula ilçesinin Gökova Mahallesi'nde çiftçiler, susam hasadına başladı. Sabah erken saatlerden itibaren tarlalara gelen tarım işçileri, makinelerin girmediği alanlarda ürünü elleriyle topluyor. ( Durmuş Genç - Anadolu Ajansı )
Muğla'da yetiştirilen, Gökova Körfezi'nden esen ve yörede "Deli Memet" adı verilen rüzgarın getirdiği iyot sayesinde özgün bir aroma kazanan susam, yurt içi ve dışından gelen yoğun taleple üreticisini memnun ediyor. İlde en fazla susam ekilen bölgelerden birisi olan Ula ilçesinin Gökova Mahallesi'nde çiftçiler, susam hasadına başladı. Sabah erken saatlerden itibaren tarlalara gelen tarım işçileri, makinelerin girmediği alanlarda ürünü elleriyle topluyor. ( Durmuş Genç - Anadolu Ajansı )
Muğla'da yetiştirilen, Gökova Körfezi'nden esen ve yörede "Deli Memet" adı verilen rüzgarın getirdiği iyot sayesinde özgün bir aroma kazanan susam, yurt içi ve dışından gelen yoğun taleple üreticisini memnun ediyor. İl Tarım ve Orman Müdürü Seyfettin Baydar, AA muhabirine açıklama yaptı. ( Durmuş Genç - Anadolu Ajansı )

