Dolar
38.45
Euro
43.69
Altın
3,219.62
ETH/USDT
1,839.00
BTC/USDT
96,170.00
BIST 100
9,078.43
Gaziantep'te sonbaharın vazgeçilmezi "soğan kebabı"
11.11.2015

Gaziantep'te, "gribe iyi geldiği" söylenen soğan kebabı, sonbahar aylarının vazgeçilmez yemekleri arasında yer alıyor. Türkiye'nin mutfak kültürüyle öne çıkan kentlerinden Gaziantep'te, özellikle sonbahar aylarında soğan kebabının tüketimi artıyor. (Rıdvan Korkulutaş - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te sonbaharın vazgeçilmezi "soğan kebabı"
Fotoğraf: Rıdvan Korkulutaş

Gaziantep'te, "gribe iyi geldiği" söylenen soğan kebabı, sonbahar aylarının vazgeçilmez yemekleri arasında yer alıyor. Türkiye'nin mutfak kültürüyle öne çıkan kentlerinden Gaziantep'te, özellikle sonbahar aylarında soğan kebabının tüketimi artıyor. (Rıdvan Korkulutaş - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te sonbaharın vazgeçilmezi "soğan kebabı"
Fotoğraf: Rıdvan Korkulutaş

Gaziantep'te, "gribe iyi geldiği" söylenen soğan kebabı, sonbahar aylarının vazgeçilmez yemekleri arasında yer alıyor. Türkiye'nin mutfak kültürüyle öne çıkan kentlerinden Gaziantep'te, özellikle sonbahar aylarında soğan kebabının tüketimi artıyor. (Rıdvan Korkulutaş - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te sonbaharın vazgeçilmezi "soğan kebabı"
Fotoğraf: Rıdvan Korkulutaş

Gaziantep'te, "gribe iyi geldiği" söylenen soğan kebabı, sonbahar aylarının vazgeçilmez yemekleri arasında yer alıyor. Türkiye'nin mutfak kültürüyle öne çıkan kentlerinden Gaziantep'te, özellikle sonbahar aylarında soğan kebabının tüketimi artıyor. (Rıdvan Korkulutaş - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te sonbaharın vazgeçilmezi "soğan kebabı"
Fotoğraf: Rıdvan Korkulutaş

Gaziantep'te, "gribe iyi geldiği" söylenen soğan kebabı, sonbahar aylarının vazgeçilmez yemekleri arasında yer alıyor. Türkiye'nin mutfak kültürüyle öne çıkan kentlerinden Gaziantep'te, özellikle sonbahar aylarında soğan kebabının tüketimi artıyor. (Rıdvan Korkulutaş - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te sonbaharın vazgeçilmezi "soğan kebabı"
Fotoğraf: Rıdvan Korkulutaş

Gaziantep'te, "gribe iyi geldiği" söylenen soğan kebabı, sonbahar aylarının vazgeçilmez yemekleri arasında yer alıyor. Türkiye'nin mutfak kültürüyle öne çıkan kentlerinden Gaziantep'te, özellikle sonbahar aylarında soğan kebabının tüketimi artıyor. (Rıdvan Korkulutaş - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te sonbaharın vazgeçilmezi "soğan kebabı"
Fotoğraf: Rıdvan Korkulutaş

Gaziantep'te, "gribe iyi geldiği" söylenen soğan kebabı, sonbahar aylarının vazgeçilmez yemekleri arasında yer alıyor. Türkiye'nin mutfak kültürüyle öne çıkan kentlerinden Gaziantep'te, özellikle sonbahar aylarında soğan kebabının tüketimi artıyor. (Rıdvan Korkulutaş - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te sonbaharın vazgeçilmezi "soğan kebabı"
Fotoğraf: Rıdvan Korkulutaş

Gaziantep'te, "gribe iyi geldiği" söylenen soğan kebabı, sonbahar aylarının vazgeçilmez yemekleri arasında yer alıyor. Türkiye'nin mutfak kültürüyle öne çıkan kentlerinden Gaziantep'te, özellikle sonbahar aylarında soğan kebabının tüketimi artıyor. (Rıdvan Korkulutaş - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te sonbaharın vazgeçilmezi "soğan kebabı"
Fotoğraf: Rıdvan Korkulutaş

Gaziantep'te, "gribe iyi geldiği" söylenen soğan kebabı, sonbahar aylarının vazgeçilmez yemekleri arasında yer alıyor. Türkiye'nin mutfak kültürüyle öne çıkan kentlerinden Gaziantep'te, özellikle sonbahar aylarında soğan kebabının tüketimi artıyor. (Rıdvan Korkulutaş - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te sonbaharın vazgeçilmezi "soğan kebabı"
Fotoğraf: Rıdvan Korkulutaş

Gaziantep'te, "gribe iyi geldiği" söylenen soğan kebabı, sonbahar aylarının vazgeçilmez yemekleri arasında yer alıyor. Türkiye'nin mutfak kültürüyle öne çıkan kentlerinden Gaziantep'te, özellikle sonbahar aylarında soğan kebabının tüketimi artıyor. (Rıdvan Korkulutaş - Anadolu Ajansı)

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler