
Gaziantep'te, "gribe iyi geldiği" söylenen soğan kebabı, sonbahar aylarının vazgeçilmez yemekleri arasında yer alıyor. Türkiye'nin mutfak kültürüyle öne çıkan kentlerinden Gaziantep'te, özellikle sonbahar aylarında soğan kebabının tüketimi artıyor. (Rıdvan Korkulutaş - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te, "gribe iyi geldiği" söylenen soğan kebabı, sonbahar aylarının vazgeçilmez yemekleri arasında yer alıyor. Türkiye'nin mutfak kültürüyle öne çıkan kentlerinden Gaziantep'te, özellikle sonbahar aylarında soğan kebabının tüketimi artıyor. (Rıdvan Korkulutaş - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te, "gribe iyi geldiği" söylenen soğan kebabı, sonbahar aylarının vazgeçilmez yemekleri arasında yer alıyor. Türkiye'nin mutfak kültürüyle öne çıkan kentlerinden Gaziantep'te, özellikle sonbahar aylarında soğan kebabının tüketimi artıyor. (Rıdvan Korkulutaş - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te, "gribe iyi geldiği" söylenen soğan kebabı, sonbahar aylarının vazgeçilmez yemekleri arasında yer alıyor. Türkiye'nin mutfak kültürüyle öne çıkan kentlerinden Gaziantep'te, özellikle sonbahar aylarında soğan kebabının tüketimi artıyor. (Rıdvan Korkulutaş - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te, "gribe iyi geldiği" söylenen soğan kebabı, sonbahar aylarının vazgeçilmez yemekleri arasında yer alıyor. Türkiye'nin mutfak kültürüyle öne çıkan kentlerinden Gaziantep'te, özellikle sonbahar aylarında soğan kebabının tüketimi artıyor. (Rıdvan Korkulutaş - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te, "gribe iyi geldiği" söylenen soğan kebabı, sonbahar aylarının vazgeçilmez yemekleri arasında yer alıyor. Türkiye'nin mutfak kültürüyle öne çıkan kentlerinden Gaziantep'te, özellikle sonbahar aylarında soğan kebabının tüketimi artıyor. (Rıdvan Korkulutaş - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te, "gribe iyi geldiği" söylenen soğan kebabı, sonbahar aylarının vazgeçilmez yemekleri arasında yer alıyor. Türkiye'nin mutfak kültürüyle öne çıkan kentlerinden Gaziantep'te, özellikle sonbahar aylarında soğan kebabının tüketimi artıyor. (Rıdvan Korkulutaş - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te, "gribe iyi geldiği" söylenen soğan kebabı, sonbahar aylarının vazgeçilmez yemekleri arasında yer alıyor. Türkiye'nin mutfak kültürüyle öne çıkan kentlerinden Gaziantep'te, özellikle sonbahar aylarında soğan kebabının tüketimi artıyor. (Rıdvan Korkulutaş - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te, "gribe iyi geldiği" söylenen soğan kebabı, sonbahar aylarının vazgeçilmez yemekleri arasında yer alıyor. Türkiye'nin mutfak kültürüyle öne çıkan kentlerinden Gaziantep'te, özellikle sonbahar aylarında soğan kebabının tüketimi artıyor. (Rıdvan Korkulutaş - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te, "gribe iyi geldiği" söylenen soğan kebabı, sonbahar aylarının vazgeçilmez yemekleri arasında yer alıyor. Türkiye'nin mutfak kültürüyle öne çıkan kentlerinden Gaziantep'te, özellikle sonbahar aylarında soğan kebabının tüketimi artıyor. (Rıdvan Korkulutaş - Anadolu Ajansı)