Dolar
39.87
Euro
46.96
Altın
3,337.20
ETH/USDT
2,576.10
BTC/USDT
109,200.00
BIST 100
10,275.75
Gaziantep'te "kurutmalık mevsimi" başladı
19.07.2015

Gaziantep'te, özellikle kışın tüketmek amacıyla hazırlanan biber, kabak ve patlıcan gibi sebzelerden oluşan kurutmalıklar, kurutma tezgahlarındaki yerini aldı. Gaziantep Sebze Hali'nden alınan biber, patlıcan ve kabaklar, tohumları temizlendikten sonra iplere diziliyor. Ddaha sonra bahçe ve tarlalarda hazırlanmış sırıklara bağlanarak, güneş altında kurumaya bırakılıyor. Sebzesine göre 3 gün ile 15 gün arasında değişen sürede kuruyan sebzeler, talebe göre yurt içi veya yurt dışına gönderiliyor. (Orhan Çiçek - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te "kurutmalık mevsimi" başladı
Fotoğraf: Orhan Çiçek

Gaziantep'te, özellikle kışın tüketmek amacıyla hazırlanan biber, kabak ve patlıcan gibi sebzelerden oluşan kurutmalıklar, kurutma tezgahlarındaki yerini aldı. Gaziantep Sebze Hali'nden alınan biber, patlıcan ve kabaklar, tohumları temizlendikten sonra iplere diziliyor. Ddaha sonra bahçe ve tarlalarda hazırlanmış sırıklara bağlanarak, güneş altında kurumaya bırakılıyor. Sebzesine göre 3 gün ile 15 gün arasında değişen sürede kuruyan sebzeler, talebe göre yurt içi veya yurt dışına gönderiliyor. (Orhan Çiçek - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te "kurutmalık mevsimi" başladı
Fotoğraf: Orhan Çiçek

Gaziantep'te, özellikle kışın tüketmek amacıyla hazırlanan biber, kabak ve patlıcan gibi sebzelerden oluşan kurutmalıklar, kurutma tezgahlarındaki yerini aldı. Gaziantep Sebze Hali'nden alınan biber, patlıcan ve kabaklar, tohumları temizlendikten sonra iplere diziliyor. Ddaha sonra bahçe ve tarlalarda hazırlanmış sırıklara bağlanarak, güneş altında kurumaya bırakılıyor. Sebzesine göre 3 gün ile 15 gün arasında değişen sürede kuruyan sebzeler, talebe göre yurt içi veya yurt dışına gönderiliyor. (Orhan Çiçek - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te "kurutmalık mevsimi" başladı
Fotoğraf: Orhan Çiçek

Gaziantep'te, özellikle kışın tüketmek amacıyla hazırlanan biber, kabak ve patlıcan gibi sebzelerden oluşan kurutmalıklar, kurutma tezgahlarındaki yerini aldı. Gaziantep Sebze Hali'nden alınan biber, patlıcan ve kabaklar, tohumları temizlendikten sonra iplere diziliyor. Ddaha sonra bahçe ve tarlalarda hazırlanmış sırıklara bağlanarak, güneş altında kurumaya bırakılıyor. Sebzesine göre 3 gün ile 15 gün arasında değişen sürede kuruyan sebzeler, talebe göre yurt içi veya yurt dışına gönderiliyor. (Orhan Çiçek - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te "kurutmalık mevsimi" başladı
Fotoğraf: Orhan Çiçek

Gaziantep'te, özellikle kışın tüketmek amacıyla hazırlanan biber, kabak ve patlıcan gibi sebzelerden oluşan kurutmalıklar, kurutma tezgahlarındaki yerini aldı. Gaziantep Sebze Hali'nden alınan biber, patlıcan ve kabaklar, tohumları temizlendikten sonra iplere diziliyor. Ddaha sonra bahçe ve tarlalarda hazırlanmış sırıklara bağlanarak, güneş altında kurumaya bırakılıyor. Sebzesine göre 3 gün ile 15 gün arasında değişen sürede kuruyan sebzeler, talebe göre yurt içi veya yurt dışına gönderiliyor. (Orhan Çiçek - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te "kurutmalık mevsimi" başladı
Fotoğraf: Orhan Çiçek

Gaziantep'te, özellikle kışın tüketmek amacıyla hazırlanan biber, kabak ve patlıcan gibi sebzelerden oluşan kurutmalıklar, kurutma tezgahlarındaki yerini aldı. Gaziantep Sebze Hali'nden alınan biber, patlıcan ve kabaklar, tohumları temizlendikten sonra iplere diziliyor. Ddaha sonra bahçe ve tarlalarda hazırlanmış sırıklara bağlanarak, güneş altında kurumaya bırakılıyor. Sebzesine göre 3 gün ile 15 gün arasında değişen sürede kuruyan sebzeler, talebe göre yurt içi veya yurt dışına gönderiliyor. (Orhan Çiçek - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te "kurutmalık mevsimi" başladı
Fotoğraf: Orhan Çiçek

Gaziantep'te, özellikle kışın tüketmek amacıyla hazırlanan biber, kabak ve patlıcan gibi sebzelerden oluşan kurutmalıklar, kurutma tezgahlarındaki yerini aldı. Gaziantep Sebze Hali'nden alınan biber, patlıcan ve kabaklar, tohumları temizlendikten sonra iplere diziliyor. Ddaha sonra bahçe ve tarlalarda hazırlanmış sırıklara bağlanarak, güneş altında kurumaya bırakılıyor. Sebzesine göre 3 gün ile 15 gün arasında değişen sürede kuruyan sebzeler, talebe göre yurt içi veya yurt dışına gönderiliyor. (Orhan Çiçek - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te "kurutmalık mevsimi" başladı
Fotoğraf: Adsız Günebakan

Gaziantep'te, özellikle kışın tüketmek amacıyla hazırlanan biber, kabak ve patlıcan gibi sebzelerden oluşan kurutmalıklar, kurutma tezgahlarındaki yerini aldı. Gaziantep Sebze Hali'nden alınan biber, patlıcan ve kabaklar, tohumları temizlendikten sonra iplere diziliyor. Ddaha sonra bahçe ve tarlalarda hazırlanmış sırıklara bağlanarak, güneş altında kurumaya bırakılıyor. Sebzesine göre 3 gün ile 15 gün arasında değişen sürede kuruyan sebzeler, talebe göre yurt içi veya yurt dışına gönderiliyor. (Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te "kurutmalık mevsimi" başladı
Fotoğraf: Adsız Günebakan

Gaziantep'te, özellikle kışın tüketmek amacıyla hazırlanan biber, kabak ve patlıcan gibi sebzelerden oluşan kurutmalıklar, kurutma tezgahlarındaki yerini aldı. Gaziantep Sebze Hali'nden alınan biber, patlıcan ve kabaklar, tohumları temizlendikten sonra iplere diziliyor. Ddaha sonra bahçe ve tarlalarda hazırlanmış sırıklara bağlanarak, güneş altında kurumaya bırakılıyor. Sebzesine göre 3 gün ile 15 gün arasında değişen sürede kuruyan sebzeler, talebe göre yurt içi veya yurt dışına gönderiliyor. (Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te "kurutmalık mevsimi" başladı
Fotoğraf: Adsız Günebakan

Gaziantep'te, özellikle kışın tüketmek amacıyla hazırlanan biber, kabak ve patlıcan gibi sebzelerden oluşan kurutmalıklar, kurutma tezgahlarındaki yerini aldı. Gaziantep Sebze Hali'nden alınan biber, patlıcan ve kabaklar, tohumları temizlendikten sonra iplere diziliyor. Ddaha sonra bahçe ve tarlalarda hazırlanmış sırıklara bağlanarak, güneş altında kurumaya bırakılıyor. Sebzesine göre 3 gün ile 15 gün arasında değişen sürede kuruyan sebzeler, talebe göre yurt içi veya yurt dışına gönderiliyor. (Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te "kurutmalık mevsimi" başladı
Fotoğraf: Adsız Günebakan

Gaziantep'te, özellikle kışın tüketmek amacıyla hazırlanan biber, kabak ve patlıcan gibi sebzelerden oluşan kurutmalıklar, kurutma tezgahlarındaki yerini aldı. Gaziantep Sebze Hali'nden alınan biber, patlıcan ve kabaklar, tohumları temizlendikten sonra iplere diziliyor. Ddaha sonra bahçe ve tarlalarda hazırlanmış sırıklara bağlanarak, güneş altında kurumaya bırakılıyor. Sebzesine göre 3 gün ile 15 gün arasında değişen sürede kuruyan sebzeler, talebe göre yurt içi veya yurt dışına gönderiliyor. (Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı)

Gaziantep'te "kurutmalık mevsimi" başladı
Fotoğraf: Adsız Günebakan

Gaziantep'te, özellikle kışın tüketmek amacıyla hazırlanan biber, kabak ve patlıcan gibi sebzelerden oluşan kurutmalıklar, kurutma tezgahlarındaki yerini aldı. Gaziantep Sebze Hali'nden alınan biber, patlıcan ve kabaklar, tohumları temizlendikten sonra iplere diziliyor. Ddaha sonra bahçe ve tarlalarda hazırlanmış sırıklara bağlanarak, güneş altında kurumaya bırakılıyor. Sebzesine göre 3 gün ile 15 gün arasında değişen sürede kuruyan sebzeler, talebe göre yurt içi veya yurt dışına gönderiliyor. (Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı)

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler