
Türkiye'nin ilk gastronomi kenti Gaziantep'te bir firma, "tahinli" özel bir baklava üretti. İçine bol fıstık ve kaymak konulan tahinli baklava kısa sürede ilgi gördü. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin ilk gastronomi kenti Gaziantep'te bir firma, "tahinli" özel bir baklava üretti. İçine bol fıstık ve kaymak konulan tahinli baklava kısa sürede ilgi gördü. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin ilk gastronomi kenti Gaziantep'te bir firma, "tahinli" özel bir baklava üretti. İçine bol fıstık ve kaymak konulan tahinli baklava kısa sürede ilgi gördü. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin ilk gastronomi kenti Gaziantep'te bir firma, "tahinli" özel bir baklava üretti. İçine bol fıstık ve kaymak konulan tahinli baklava kısa sürede ilgi gördü. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin ilk gastronomi kenti Gaziantep'te bir firma, "tahinli" özel bir baklava üretti. İçine bol fıstık ve kaymak konulan tahinli baklava kısa sürede ilgi gördü. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin ilk gastronomi kenti Gaziantep'te bir firma, "tahinli" özel bir baklava üretti. İçine bol fıstık ve kaymak konulan tahinli baklava kısa sürede ilgi gördü. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin ilk gastronomi kenti Gaziantep'te bir firma, "tahinli" özel bir baklava üretti. İçine bol fıstık ve kaymak konulan tahinli baklava kısa sürede ilgi gördü. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin ilk gastronomi kenti Gaziantep'te bir firma, "tahinli" özel bir baklava üretti. İçine bol fıstık ve kaymak konulan tahinli baklava kısa sürede ilgi gördü. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )