
Şanlıurfa İsot Festivali (URFES) kapsamında en iyi lezzet ustaları arasında çiğ köfte yarışması düzenlendi. Lezzetin duayenleri kendi taktik ve yöntemleriyle en iyi köfteyi yoğurabilmek için büyük çaba gösterdi. Yedi kişiden oluşan jüri, köfteyi kıvamı, tadı, görünümü, tuzu ve katkı maddeleri oranına göre değerlendirdi. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa İsot Festivali (URFES) kapsamında en iyi lezzet ustaları arasında çiğ köfte yarışması düzenlendi. Lezzetin duayenleri kendi taktik ve yöntemleriyle en iyi köfteyi yoğurabilmek için büyük çaba gösterdi. Yedi kişiden oluşan jüri, köfteyi kıvamı, tadı, görünümü, tuzu ve katkı maddeleri oranına göre değerlendirdi. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa İsot Festivali (URFES) kapsamında en iyi lezzet ustaları arasında çiğ köfte yarışması düzenlendi. Lezzetin duayenleri kendi taktik ve yöntemleriyle en iyi köfteyi yoğurabilmek için büyük çaba gösterdi. Yedi kişiden oluşan jüri, köfteyi kıvamı, tadı, görünümü, tuzu ve katkı maddeleri oranına göre değerlendirdi. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa İsot Festivali (URFES) kapsamında en iyi lezzet ustaları arasında çiğ köfte yarışması düzenlendi. Lezzetin duayenleri kendi taktik ve yöntemleriyle en iyi köfteyi yoğurabilmek için büyük çaba gösterdi. Yedi kişiden oluşan jüri, köfteyi kıvamı, tadı, görünümü, tuzu ve katkı maddeleri oranına göre değerlendirdi. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa İsot Festivali (URFES) kapsamında en iyi lezzet ustaları arasında çiğ köfte yarışması düzenlendi. Lezzetin duayenleri kendi taktik ve yöntemleriyle en iyi köfteyi yoğurabilmek için büyük çaba gösterdi. Yedi kişiden oluşan jüri, köfteyi kıvamı, tadı, görünümü, tuzu ve katkı maddeleri oranına göre değerlendirdi. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa İsot Festivali (URFES) kapsamında en iyi lezzet ustaları arasında çiğ köfte yarışması düzenlendi. Lezzetin duayenleri kendi taktik ve yöntemleriyle en iyi köfteyi yoğurabilmek için büyük çaba gösterdi. Yedi kişiden oluşan jüri, köfteyi kıvamı, tadı, görünümü, tuzu ve katkı maddeleri oranına göre değerlendirdi. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa İsot Festivali (URFES) kapsamında en iyi lezzet ustaları arasında çiğ köfte yarışması düzenlendi. Lezzetin duayenleri kendi taktik ve yöntemleriyle en iyi köfteyi yoğurabilmek için büyük çaba gösterdi. Yedi kişiden oluşan jüri, köfteyi kıvamı, tadı, görünümü, tuzu ve katkı maddeleri oranına göre değerlendirdi. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa İsot Festivali (URFES) kapsamında en iyi lezzet ustaları arasında çiğ köfte yarışması düzenlendi. Lezzetin duayenleri kendi taktik ve yöntemleriyle en iyi köfteyi yoğurabilmek için büyük çaba gösterdi. Yedi kişiden oluşan jüri, köfteyi kıvamı, tadı, görünümü, tuzu ve katkı maddeleri oranına göre değerlendirdi. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa İsot Festivali (URFES) kapsamında en iyi lezzet ustaları arasında çiğ köfte yarışması düzenlendi. Lezzetin duayenleri kendi taktik ve yöntemleriyle en iyi köfteyi yoğurabilmek için büyük çaba gösterdi. Yedi kişiden oluşan jüri, köfteyi kıvamı, tadı, görünümü, tuzu ve katkı maddeleri oranına göre değerlendirdi. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa İsot Festivali (URFES) kapsamında en iyi lezzet ustaları arasında çiğ köfte yarışması düzenlendi. Lezzetin duayenleri kendi taktik ve yöntemleriyle en iyi köfteyi yoğurabilmek için büyük çaba gösterdi. Yedi kişiden oluşan jüri, köfteyi kıvamı, tadı, görünümü, tuzu ve katkı maddeleri oranına göre değerlendirdi. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa İsot Festivali (URFES) kapsamında en iyi lezzet ustaları arasında çiğ köfte yarışması düzenlendi. Lezzetin duayenleri kendi taktik ve yöntemleriyle en iyi köfteyi yoğurabilmek için büyük çaba gösterdi. Yedi kişiden oluşan jüri, köfteyi kıvamı, tadı, görünümü, tuzu ve katkı maddeleri oranına göre değerlendirdi. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )