Dolar
39.22
Euro
44.66
Altın
3,324.25
ETH/USDT
2,493.70
BTC/USDT
104,673.00
BIST 100
9,486.56
Doğdukları yer aynı, lezzetleri farklı
03.11.2018

Ünlü Bursa Kebabı'nın da ortaya çıktığı 600 yıllık Tarihi Kayhan Çarşısı'nda dönere alternatif olarak yapılmaya başlanan pideli köfte, yaklaşık yarım asırdır damakları şenlendiriyor. Tarihi çarşıda Bursa Kebabı'nın yapıldığı ilk dükkanda uzun yıllar çalışan Hacı Hüsamettin Sünneli'nin, aynı çarşıda 1970 yılında açtığı kendi dükkanında sıcak pide üzerine döner yerine köfteleri yerleştirip, domates sosu ve keçi tereyağı ile servis ettiği, isteğe göre sunumuna yoğurt, domates ve biber eklediği pideli köfte yoğun ilgi görüyor. ( Ali Atmaca - Anadolu Ajansı )

Doğdukları yer aynı, lezzetleri farklı
Fotoğraf: Ali Atmaca

Ünlü Bursa Kebabı'nın da ortaya çıktığı 600 yıllık Tarihi Kayhan Çarşısı'nda dönere alternatif olarak yapılmaya başlanan pideli köfte, yaklaşık yarım asırdır damakları şenlendiriyor. Tarihi çarşıda Bursa Kebabı'nın yapıldığı ilk dükkanda uzun yıllar çalışan Hacı Hüsamettin Sünneli'nin, aynı çarşıda 1970 yılında açtığı kendi dükkanında sıcak pide üzerine döner yerine köfteleri yerleştirip, domates sosu ve keçi tereyağı ile servis ettiği, isteğe göre sunumuna yoğurt, domates ve biber eklediği pideli köfte yoğun ilgi görüyor. ( Ali Atmaca - Anadolu Ajansı )

Doğdukları yer aynı, lezzetleri farklı
Fotoğraf: Ali Atmaca

Ünlü Bursa Kebabı'nın da ortaya çıktığı 600 yıllık Tarihi Kayhan Çarşısı'nda dönere alternatif olarak yapılmaya başlanan pideli köfte, yaklaşık yarım asırdır damakları şenlendiriyor. Tarihi çarşıda Bursa Kebabı'nın yapıldığı ilk dükkanda uzun yıllar çalışan Hacı Hüsamettin Sünneli'nin, aynı çarşıda 1970 yılında açtığı kendi dükkanında sıcak pide üzerine döner yerine köfteleri yerleştirip, domates sosu ve keçi tereyağı ile servis ettiği, isteğe göre sunumuna yoğurt, domates ve biber eklediği pideli köfte yoğun ilgi görüyor. ( Ali Atmaca - Anadolu Ajansı )

Doğdukları yer aynı, lezzetleri farklı
Fotoğraf: Ali Atmaca

Ünlü Bursa Kebabı'nın da ortaya çıktığı 600 yıllık Tarihi Kayhan Çarşısı'nda dönere alternatif olarak yapılmaya başlanan pideli köfte, yaklaşık yarım asırdır damakları şenlendiriyor. Tarihi çarşıda Bursa Kebabı'nın yapıldığı ilk dükkanda uzun yıllar çalışan Hacı Hüsamettin Sünneli'nin, aynı çarşıda 1970 yılında açtığı kendi dükkanında sıcak pide üzerine döner yerine köfteleri yerleştirip, domates sosu ve keçi tereyağı ile servis ettiği, isteğe göre sunumuna yoğurt, domates ve biber eklediği pideli köfte yoğun ilgi görüyor. ( Ali Atmaca - Anadolu Ajansı )

Doğdukları yer aynı, lezzetleri farklı
Fotoğraf: Ali Atmaca

Ünlü Bursa Kebabı'nın da ortaya çıktığı 600 yıllık Tarihi Kayhan Çarşısı'nda dönere alternatif olarak yapılmaya başlanan pideli köfte, yaklaşık yarım asırdır damakları şenlendiriyor. Tarihi çarşıda Bursa Kebabı'nın yapıldığı ilk dükkanda uzun yıllar çalışan Hacı Hüsamettin Sünneli'nin, aynı çarşıda 1970 yılında açtığı kendi dükkanında sıcak pide üzerine döner yerine köfteleri yerleştirip, domates sosu ve keçi tereyağı ile servis ettiği, isteğe göre sunumuna yoğurt, domates ve biber eklediği pideli köfte yoğun ilgi görüyor. ( Ali Atmaca - Anadolu Ajansı )

Doğdukları yer aynı, lezzetleri farklı
Fotoğraf: Ali Atmaca

Ünlü Bursa Kebabı'nın da ortaya çıktığı 600 yıllık Tarihi Kayhan Çarşısı'nda dönere alternatif olarak yapılmaya başlanan pideli köfte, yaklaşık yarım asırdır damakları şenlendiriyor. Tarihi çarşıda Bursa Kebabı'nın yapıldığı ilk dükkanda uzun yıllar çalışan Hacı Hüsamettin Sünneli'nin, aynı çarşıda 1970 yılında açtığı kendi dükkanında sıcak pide üzerine döner yerine köfteleri yerleştirip, domates sosu ve keçi tereyağı ile servis ettiği, isteğe göre sunumuna yoğurt, domates ve biber eklediği pideli köfte yoğun ilgi görüyor. ( Ali Atmaca - Anadolu Ajansı )

Doğdukları yer aynı, lezzetleri farklı
Fotoğraf: Ali Atmaca

Ünlü Bursa Kebabı'nın da ortaya çıktığı 600 yıllık Tarihi Kayhan Çarşısı'nda dönere alternatif olarak yapılmaya başlanan pideli köfte, yaklaşık yarım asırdır damakları şenlendiriyor. Tarihi çarşıda Bursa Kebabı'nın yapıldığı ilk dükkanda uzun yıllar çalışan Hacı Hüsamettin Sünneli'nin, aynı çarşıda 1970 yılında açtığı kendi dükkanında sıcak pide üzerine döner yerine köfteleri yerleştirip, domates sosu ve keçi tereyağı ile servis ettiği, isteğe göre sunumuna yoğurt, domates ve biber eklediği pideli köfte yoğun ilgi görüyor. ( Ali Atmaca - Anadolu Ajansı )

Doğdukları yer aynı, lezzetleri farklı
Fotoğraf: Ali Atmaca

Ünlü Bursa Kebabı'nın da ortaya çıktığı 600 yıllık Tarihi Kayhan Çarşısı'nda dönere alternatif olarak yapılmaya başlanan pideli köfte, yaklaşık yarım asırdır damakları şenlendiriyor. Tarihi çarşıda Bursa Kebabı'nın yapıldığı ilk dükkanda uzun yıllar çalışan Hacı Hüsamettin Sünneli'nin, aynı çarşıda 1970 yılında açtığı kendi dükkanında sıcak pide üzerine döner yerine köfteleri yerleştirip, domates sosu ve keçi tereyağı ile servis ettiği, isteğe göre sunumuna yoğurt, domates ve biber eklediği pideli köfte yoğun ilgi görüyor. ( Ali Atmaca - Anadolu Ajansı )

Doğdukları yer aynı, lezzetleri farklı
Fotoğraf: Ali Atmaca

Ünlü Bursa Kebabı'nın da ortaya çıktığı 600 yıllık Tarihi Kayhan Çarşısı'nda dönere alternatif olarak yapılmaya başlanan pideli köfte, yaklaşık yarım asırdır damakları şenlendiriyor. Tarihi çarşıda Bursa Kebabı'nın yapıldığı ilk dükkanda uzun yıllar çalışan Hacı Hüsamettin Sünneli'nin, aynı çarşıda 1970 yılında açtığı kendi dükkanında sıcak pide üzerine döner yerine köfteleri yerleştirip, domates sosu ve keçi tereyağı ile servis ettiği, isteğe göre sunumuna yoğurt, domates ve biber eklediği pideli köfte yoğun ilgi görüyor. ( Ali Atmaca - Anadolu Ajansı )

Doğdukları yer aynı, lezzetleri farklı
Fotoğraf: Ali Atmaca

Ünlü Bursa Kebabı'nın da ortaya çıktığı 600 yıllık Tarihi Kayhan Çarşısı'nda dönere alternatif olarak yapılmaya başlanan pideli köfte, yaklaşık yarım asırdır damakları şenlendiriyor. Tarihi çarşıda Bursa Kebabı'nın yapıldığı ilk dükkanda uzun yıllar çalışan Hacı Hüsamettin Sünneli'nin, aynı çarşıda 1970 yılında açtığı kendi dükkanında sıcak pide üzerine döner yerine köfteleri yerleştirip, domates sosu ve keçi tereyağı ile servis ettiği, isteğe göre sunumuna yoğurt, domates ve biber eklediği pideli köfte yoğun ilgi görüyor. ( Ali Atmaca - Anadolu Ajansı )

Doğdukları yer aynı, lezzetleri farklı
Fotoğraf: Ali Atmaca

Ünlü Bursa Kebabı'nın da ortaya çıktığı 600 yıllık Tarihi Kayhan Çarşısı'nda dönere alternatif olarak yapılmaya başlanan pideli köfte, yaklaşık yarım asırdır damakları şenlendiriyor. Tarihi çarşıda Bursa Kebabı'nın yapıldığı ilk dükkanda uzun yıllar çalışan Hacı Hüsamettin Sünneli'nin, aynı çarşıda 1970 yılında açtığı kendi dükkanında sıcak pide üzerine döner yerine köfteleri yerleştirip, domates sosu ve keçi tereyağı ile servis ettiği, isteğe göre sunumuna yoğurt, domates ve biber eklediği pideli köfte yoğun ilgi görüyor. ( Ali Atmaca - Anadolu Ajansı )

Doğdukları yer aynı, lezzetleri farklı
Fotoğraf: Ali Atmaca

Ünlü Bursa Kebabı'nın da ortaya çıktığı 600 yıllık Tarihi Kayhan Çarşısı'nda dönere alternatif olarak yapılmaya başlanan pideli köfte, yaklaşık yarım asırdır damakları şenlendiriyor. Tarihi çarşıda Bursa Kebabı'nın yapıldığı ilk dükkanda uzun yıllar çalışan Hacı Hüsamettin Sünneli'nin, aynı çarşıda 1970 yılında açtığı kendi dükkanında sıcak pide üzerine döner yerine köfteleri yerleştirip, domates sosu ve keçi tereyağı ile servis ettiği, isteğe göre sunumuna yoğurt, domates ve biber eklediği pideli köfte yoğun ilgi görüyor. ( Ali Atmaca - Anadolu Ajansı )

Doğdukları yer aynı, lezzetleri farklı
Fotoğraf: Ali Atmaca

Ünlü Bursa Kebabı'nın da ortaya çıktığı 600 yıllık Tarihi Kayhan Çarşısı'nda dönere alternatif olarak yapılmaya başlanan pideli köfte, yaklaşık yarım asırdır damakları şenlendiriyor. Tarihi çarşıda Bursa Kebabı'nın yapıldığı ilk dükkanda uzun yıllar çalışan Hacı Hüsamettin Sünneli'nin, aynı çarşıda 1970 yılında açtığı kendi dükkanında sıcak pide üzerine döner yerine köfteleri yerleştirip, domates sosu ve keçi tereyağı ile servis ettiği, isteğe göre sunumuna yoğurt, domates ve biber eklediği pideli köfte yoğun ilgi görüyor. ( Ali Atmaca - Anadolu Ajansı )

Doğdukları yer aynı, lezzetleri farklı
Fotoğraf: Ali Atmaca

Ünlü Bursa Kebabı'nın da ortaya çıktığı 600 yıllık Tarihi Kayhan Çarşısı'nda dönere alternatif olarak yapılmaya başlanan pideli köfte, yaklaşık yarım asırdır damakları şenlendiriyor. Tarihi çarşıda Bursa Kebabı'nın yapıldığı ilk dükkanda uzun yıllar çalışan Hacı Hüsamettin Sünneli'nin, aynı çarşıda 1970 yılında açtığı kendi dükkanında sıcak pide üzerine döner yerine köfteleri yerleştirip, domates sosu ve keçi tereyağı ile servis ettiği, isteğe göre sunumuna yoğurt, domates ve biber eklediği pideli köfte yoğun ilgi görüyor. ( Ali Atmaca - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler