Dolar
40.25
Euro
46.83
Altın
3,338.33
ETH/USDT
3,161.00
BTC/USDT
118,096.00
BIST 100
10,189.11
Diyarbakır'da soğuk kadayıf yaz aylarının vazgeçilmezi oldu
27.06.2021

Diyarbakır'da yağ ve şeker oranı düşük, şerbeti sütle hazırlanan soğuk kadayıf, hafifliğiyle yaz aylarının vazgeçilmez lezzetleri arasına girdi. Kentin yüzyıllık lezzeti olan, fıstıklı, cevizli, kaymaklı, peynirli, burma, düz ve çubuk çeşitleriyle sunulan tescilli kadayıfını "soğuk süt" ile hazırlayan işletmeler, ardından tatlıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. ( Mehmet Sıddık Kaya - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da soğuk kadayıf yaz aylarının vazgeçilmezi oldu
Fotoğraf: Mehmet Sıddık Kaya

Diyarbakır'da yağ ve şeker oranı düşük, şerbeti sütle hazırlanan soğuk kadayıf, hafifliğiyle yaz aylarının vazgeçilmez lezzetleri arasına girdi. Kentin yüzyıllık lezzeti olan, fıstıklı, cevizli, kaymaklı, peynirli, burma, düz ve çubuk çeşitleriyle sunulan tescilli kadayıfını "soğuk süt" ile hazırlayan işletmeler, ardından tatlıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. ( Mehmet Sıddık Kaya - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da soğuk kadayıf yaz aylarının vazgeçilmezi oldu
Fotoğraf: Mehmet Sıddık Kaya

Diyarbakır'da yağ ve şeker oranı düşük, şerbeti sütle hazırlanan soğuk kadayıf, hafifliğiyle yaz aylarının vazgeçilmez lezzetleri arasına girdi. Kentin yüzyıllık lezzeti olan, fıstıklı, cevizli, kaymaklı, peynirli, burma, düz ve çubuk çeşitleriyle sunulan tescilli kadayıfını "soğuk süt" ile hazırlayan işletmeler, ardından tatlıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. ( Mehmet Sıddık Kaya - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da soğuk kadayıf yaz aylarının vazgeçilmezi oldu
Fotoğraf: Mehmet Sıddık Kaya

Diyarbakır'da yağ ve şeker oranı düşük, şerbeti sütle hazırlanan soğuk kadayıf, hafifliğiyle yaz aylarının vazgeçilmez lezzetleri arasına girdi. Kentin yüzyıllık lezzeti olan, fıstıklı, cevizli, kaymaklı, peynirli, burma, düz ve çubuk çeşitleriyle sunulan tescilli kadayıfını "soğuk süt" ile hazırlayan işletmeler, ardından tatlıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. ( Mehmet Sıddık Kaya - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da soğuk kadayıf yaz aylarının vazgeçilmezi oldu
Fotoğraf: Mehmet Sıddık Kaya

Diyarbakır'da yağ ve şeker oranı düşük, şerbeti sütle hazırlanan soğuk kadayıf, hafifliğiyle yaz aylarının vazgeçilmez lezzetleri arasına girdi. Kentin yüzyıllık lezzeti olan, fıstıklı, cevizli, kaymaklı, peynirli, burma, düz ve çubuk çeşitleriyle sunulan tescilli kadayıfını "soğuk süt" ile hazırlayan işletmeler, ardından tatlıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. ( Mehmet Sıddık Kaya - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da soğuk kadayıf yaz aylarının vazgeçilmezi oldu
Fotoğraf: Mehmet Sıddık Kaya

Diyarbakır'da yağ ve şeker oranı düşük, şerbeti sütle hazırlanan soğuk kadayıf, hafifliğiyle yaz aylarının vazgeçilmez lezzetleri arasına girdi. Kentin yüzyıllık lezzeti olan, fıstıklı, cevizli, kaymaklı, peynirli, burma, düz ve çubuk çeşitleriyle sunulan tescilli kadayıfını "soğuk süt" ile hazırlayan işletmeler, ardından tatlıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. ( Mehmet Sıddık Kaya - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da soğuk kadayıf yaz aylarının vazgeçilmezi oldu
Fotoğraf: Mehmet Sıddık Kaya

Diyarbakır'da yağ ve şeker oranı düşük, şerbeti sütle hazırlanan soğuk kadayıf, hafifliğiyle yaz aylarının vazgeçilmez lezzetleri arasına girdi. Kentin yüzyıllık lezzeti olan, fıstıklı, cevizli, kaymaklı, peynirli, burma, düz ve çubuk çeşitleriyle sunulan tescilli kadayıfını "soğuk süt" ile hazırlayan işletmeler, ardından tatlıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. ( Mehmet Sıddık Kaya - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da soğuk kadayıf yaz aylarının vazgeçilmezi oldu
Fotoğraf: Mehmet Sıddık Kaya

Diyarbakır'da yağ ve şeker oranı düşük, şerbeti sütle hazırlanan soğuk kadayıf, hafifliğiyle yaz aylarının vazgeçilmez lezzetleri arasına girdi. Kentin yüzyıllık lezzeti olan, fıstıklı, cevizli, kaymaklı, peynirli, burma, düz ve çubuk çeşitleriyle sunulan tescilli kadayıfını "soğuk süt" ile hazırlayan işletmeler, ardından tatlıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. ( Mehmet Sıddık Kaya - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da soğuk kadayıf yaz aylarının vazgeçilmezi oldu
Fotoğraf: Mehmet Sıddık Kaya

Diyarbakır'da yağ ve şeker oranı düşük, şerbeti sütle hazırlanan soğuk kadayıf, hafifliğiyle yaz aylarının vazgeçilmez lezzetleri arasına girdi. Kentin yüzyıllık lezzeti olan, fıstıklı, cevizli, kaymaklı, peynirli, burma, düz ve çubuk çeşitleriyle sunulan tescilli kadayıfını "soğuk süt" ile hazırlayan işletmeler, ardından tatlıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. ( Mehmet Sıddık Kaya - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da soğuk kadayıf yaz aylarının vazgeçilmezi oldu
Fotoğraf: Mehmet Sıddık Kaya

Diyarbakır'da yağ ve şeker oranı düşük, şerbeti sütle hazırlanan soğuk kadayıf, hafifliğiyle yaz aylarının vazgeçilmez lezzetleri arasına girdi. Kentin yüzyıllık lezzeti olan, fıstıklı, cevizli, kaymaklı, peynirli, burma, düz ve çubuk çeşitleriyle sunulan tescilli kadayıfını "soğuk süt" ile hazırlayan işletmeler, ardından tatlıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. ( Mehmet Sıddık Kaya - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da soğuk kadayıf yaz aylarının vazgeçilmezi oldu
Fotoğraf: Mehmet Sıddık Kaya

Diyarbakır'da yağ ve şeker oranı düşük, şerbeti sütle hazırlanan soğuk kadayıf, hafifliğiyle yaz aylarının vazgeçilmez lezzetleri arasına girdi. Kentin yüzyıllık lezzeti olan, fıstıklı, cevizli, kaymaklı, peynirli, burma, düz ve çubuk çeşitleriyle sunulan tescilli kadayıfını "soğuk süt" ile hazırlayan işletmeler, ardından tatlıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. ( Mehmet Sıddık Kaya - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da soğuk kadayıf yaz aylarının vazgeçilmezi oldu
Fotoğraf: Mehmet Sıddık Kaya

Diyarbakır'da yağ ve şeker oranı düşük, şerbeti sütle hazırlanan soğuk kadayıf, hafifliğiyle yaz aylarının vazgeçilmez lezzetleri arasına girdi. Kentin yüzyıllık lezzeti olan, fıstıklı, cevizli, kaymaklı, peynirli, burma, düz ve çubuk çeşitleriyle sunulan tescilli kadayıfını "soğuk süt" ile hazırlayan işletmeler, ardından tatlıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. ( Mehmet Sıddık Kaya - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da soğuk kadayıf yaz aylarının vazgeçilmezi oldu
Fotoğraf: Mehmet Sıddık Kaya

Diyarbakır'da yağ ve şeker oranı düşük, şerbeti sütle hazırlanan soğuk kadayıf, hafifliğiyle yaz aylarının vazgeçilmez lezzetleri arasına girdi. Kentin yüzyıllık lezzeti olan, fıstıklı, cevizli, kaymaklı, peynirli, burma, düz ve çubuk çeşitleriyle sunulan tescilli kadayıfını "soğuk süt" ile hazırlayan işletmeler, ardından tatlıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. ( Mehmet Sıddık Kaya - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da soğuk kadayıf yaz aylarının vazgeçilmezi oldu
Fotoğraf: Mehmet Sıddık Kaya

Diyarbakır'da yağ ve şeker oranı düşük, şerbeti sütle hazırlanan soğuk kadayıf, hafifliğiyle yaz aylarının vazgeçilmez lezzetleri arasına girdi. Kentin yüzyıllık lezzeti olan, fıstıklı, cevizli, kaymaklı, peynirli, burma, düz ve çubuk çeşitleriyle sunulan tescilli kadayıfını "soğuk süt" ile hazırlayan işletmeler, ardından tatlıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. ( Mehmet Sıddık Kaya - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler