
Nevşehir'de 38 yaşındaki Murat Avcı, muhasebecilik mesleğini bırakarak kiraladığı eski patates tarlalarında çilek fidesi ve meyvesinin üretip, ürünü yurt içi ve yurt dışına pazarlıyor. Derinkuyu ilçesinde kiraladığı 30 bin metrekare arazide çilek fidesi, 40 bin metrekarelik alanda ise çilek üreten Avcı, hiçbir kimyasal katkı maddesi kullanmadan organik ürettiği yüksek aromalı ve raf ömrü daha uzun çileklere olan talebe yetişmeye çalışıyor. Üretim alanındaki işçiler olgunlaşan meyveleri haftanın belirli günleri hasat ediyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Nevşehir'de 38 yaşındaki Murat Avcı, muhasebecilik mesleğini bırakarak kiraladığı eski patates tarlalarında çilek fidesi ve meyvesinin üretip, ürünü yurt içi ve yurt dışına pazarlıyor. Derinkuyu ilçesinde kiraladığı 30 bin metrekare arazide çilek fidesi, 40 bin metrekarelik alanda ise çilek üreten Avcı, hiçbir kimyasal katkı maddesi kullanmadan organik ürettiği yüksek aromalı ve raf ömrü daha uzun çileklere olan talebe yetişmeye çalışıyor. Üretim alanındaki işçiler olgunlaşan meyveleri haftanın belirli günleri hasat ediyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Nevşehir'de 38 yaşındaki Murat Avcı, muhasebecilik mesleğini bırakarak kiraladığı eski patates tarlalarında çilek fidesi ve meyvesinin üretip, ürünü yurt içi ve yurt dışına pazarlıyor. Derinkuyu ilçesinde kiraladığı 30 bin metrekare arazide çilek fidesi, 40 bin metrekarelik alanda ise çilek üreten Avcı, hiçbir kimyasal katkı maddesi kullanmadan organik ürettiği yüksek aromalı ve raf ömrü daha uzun çileklere olan talebe yetişmeye çalışıyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Nevşehir'de 38 yaşındaki Murat Avcı, muhasebecilik mesleğini bırakarak kiraladığı eski patates tarlalarında çilek fidesi ve meyvesinin üretip, ürünü yurt içi ve yurt dışına pazarlıyor. Derinkuyu ilçesinde kiraladığı 30 bin metrekare arazide çilek fidesi, 40 bin metrekarelik alanda ise çilek üreten Avcı, hiçbir kimyasal katkı maddesi kullanmadan organik ürettiği yüksek aromalı ve raf ömrü daha uzun çileklere olan talebe yetişmeye çalışıyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Nevşehir'de 38 yaşındaki Murat Avcı, muhasebecilik mesleğini bırakarak kiraladığı eski patates tarlalarında çilek fidesi ve meyvesinin üretip, ürünü yurt içi ve yurt dışına pazarlıyor. Derinkuyu ilçesinde kiraladığı 30 bin metrekare arazide çilek fidesi, 40 bin metrekarelik alanda ise çilek üreten Avcı, hiçbir kimyasal katkı maddesi kullanmadan organik ürettiği yüksek aromalı ve raf ömrü daha uzun çileklere olan talebe yetişmeye çalışıyor. Üretim alanındaki işçiler olgunlaşan meyveleri haftanın belirli günleri hasat ediyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Nevşehir'de 38 yaşındaki Murat Avcı, muhasebecilik mesleğini bırakarak kiraladığı eski patates tarlalarında çilek fidesi ve meyvesinin üretip, ürünü yurt içi ve yurt dışına pazarlıyor. Derinkuyu ilçesinde kiraladığı 30 bin metrekare arazide çilek fidesi, 40 bin metrekarelik alanda ise çilek üreten Avcı, hiçbir kimyasal katkı maddesi kullanmadan organik ürettiği yüksek aromalı ve raf ömrü daha uzun çileklere olan talebe yetişmeye çalışıyor. Üretim alanındaki işçiler olgunlaşan meyveleri haftanın belirli günleri hasat ediyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Nevşehir'de 38 yaşındaki Murat Avcı, muhasebecilik mesleğini bırakarak kiraladığı eski patates tarlalarında çilek fidesi ve meyvesinin üretip, ürünü yurt içi ve yurt dışına pazarlıyor. Derinkuyu ilçesinde kiraladığı 30 bin metrekare arazide çilek fidesi, 40 bin metrekarelik alanda ise çilek üreten Avcı, hiçbir kimyasal katkı maddesi kullanmadan organik ürettiği yüksek aromalı ve raf ömrü daha uzun çileklere olan talebe yetişmeye çalışıyor. Üretim alanındaki işçiler olgunlaşan meyveleri haftanın belirli günleri hasat ediyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Nevşehir'de 38 yaşındaki Murat Avcı, muhasebecilik mesleğini bırakarak kiraladığı eski patates tarlalarında çilek fidesi ve meyvesinin üretip, ürünü yurt içi ve yurt dışına pazarlıyor. Derinkuyu ilçesinde kiraladığı 30 bin metrekare arazide çilek fidesi, 40 bin metrekarelik alanda ise çilek üreten Avcı, hiçbir kimyasal katkı maddesi kullanmadan organik ürettiği yüksek aromalı ve raf ömrü daha uzun çileklere olan talebe yetişmeye çalışıyor. Üretim alanındaki işçiler olgunlaşan meyveleri haftanın belirli günleri hasat ediyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Nevşehir'de 38 yaşındaki Murat Avcı, muhasebecilik mesleğini bırakarak kiraladığı eski patates tarlalarında çilek fidesi ve meyvesinin üretip, ürünü yurt içi ve yurt dışına pazarlıyor. Derinkuyu ilçesinde kiraladığı 30 bin metrekare arazide çilek fidesi, 40 bin metrekarelik alanda ise çilek üreten Avcı, hiçbir kimyasal katkı maddesi kullanmadan organik ürettiği yüksek aromalı ve raf ömrü daha uzun çileklere olan talebe yetişmeye çalışıyor. Üretim alanındaki işçiler olgunlaşan meyveleri haftanın belirli günleri hasat ediyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Nevşehir'de 38 yaşındaki Murat Avcı, muhasebecilik mesleğini bırakarak kiraladığı eski patates tarlalarında çilek fidesi ve meyvesinin üretip, ürünü yurt içi ve yurt dışına pazarlıyor. Derinkuyu ilçesinde kiraladığı 30 bin metrekare arazide çilek fidesi, 40 bin metrekarelik alanda ise çilek üreten Avcı, hiçbir kimyasal katkı maddesi kullanmadan organik ürettiği yüksek aromalı ve raf ömrü daha uzun çileklere olan talebe yetişmeye çalışıyor. Üretim alanındaki işçiler olgunlaşan meyveleri haftanın belirli günleri hasat ediyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Nevşehir'de 38 yaşındaki Murat Avcı, muhasebecilik mesleğini bırakarak kiraladığı eski patates tarlalarında çilek fidesi ve meyvesinin üretip, ürünü yurt içi ve yurt dışına pazarlıyor. Derinkuyu ilçesinde kiraladığı 30 bin metrekare arazide çilek fidesi, 40 bin metrekarelik alanda ise çilek üreten Avcı, hiçbir kimyasal katkı maddesi kullanmadan organik ürettiği yüksek aromalı ve raf ömrü daha uzun çileklere olan talebe yetişmeye çalışıyor. Üretim alanındaki işçiler olgunlaşan meyveleri haftanın belirli günleri hasat ediyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Nevşehir'de 38 yaşındaki Murat Avcı, muhasebecilik mesleğini bırakarak kiraladığı eski patates tarlalarında çilek fidesi ve meyvesinin üretip, ürünü yurt içi ve yurt dışına pazarlıyor. Derinkuyu ilçesinde kiraladığı 30 bin metrekare arazide çilek fidesi, 40 bin metrekarelik alanda ise çilek üreten Avcı, hiçbir kimyasal katkı maddesi kullanmadan organik ürettiği yüksek aromalı ve raf ömrü daha uzun çileklere olan talebe yetişmeye çalışıyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )