'Dananın kuyruğunu koparan' lezzet: Pöç
17.09.2019

Gastronomi deyince akla gelen kentlerden olan Kayseri'de mantı, pastırma, sucuk ve çeşit çeşit hamur işlerinin yanında unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemeklerden olan "Pöç" de sofraları süslüyor.

"Dananın kuyruğunu koparan" lezzet: Pöç
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Gastronomi deyince akla gelen kentlerden olan Kayseri'de mantı, pastırma, sucuk ve çeşit çeşit hamur işlerinin yanında unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemeklerden olan "Pöç" de sofraları süslüyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

"Dananın kuyruğunu koparan" lezzet: Pöç
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Gastronomi deyince akla gelen kentlerden olan Kayseri'de mantı, pastırma, sucuk ve çeşit çeşit hamur işlerinin yanında unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemeklerden olan "Pöç" de sofraları süslüyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

"Dananın kuyruğunu koparan" lezzet: Pöç
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Gastronomi deyince akla gelen kentlerden olan Kayseri'de mantı, pastırma, sucuk ve çeşit çeşit hamur işlerinin yanında unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemeklerden olan "Pöç" de sofraları süslüyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

"Dananın kuyruğunu koparan" lezzet: Pöç
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Gastronomi deyince akla gelen kentlerden olan Kayseri'de mantı, pastırma, sucuk ve çeşit çeşit hamur işlerinin yanında unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemeklerden olan "Pöç" de sofraları süslüyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

"Dananın kuyruğunu koparan" lezzet: Pöç
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Gastronomi deyince akla gelen kentlerden olan Kayseri'de mantı, pastırma, sucuk ve çeşit çeşit hamur işlerinin yanında unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemeklerden olan "Pöç" de sofraları süslüyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

"Dananın kuyruğunu koparan" lezzet: Pöç
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Gastronomi deyince akla gelen kentlerden olan Kayseri'de mantı, pastırma, sucuk ve çeşit çeşit hamur işlerinin yanında unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemeklerden olan "Pöç" de sofraları süslüyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

"Dananın kuyruğunu koparan" lezzet: Pöç
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Gastronomi deyince akla gelen kentlerden olan Kayseri'de mantı, pastırma, sucuk ve çeşit çeşit hamur işlerinin yanında unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemeklerden olan "Pöç" de sofraları süslüyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

"Dananın kuyruğunu koparan" lezzet: Pöç
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Gastronomi deyince akla gelen kentlerden olan Kayseri'de mantı, pastırma, sucuk ve çeşit çeşit hamur işlerinin yanında unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemeklerden olan "Pöç" de sofraları süslüyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

"Dananın kuyruğunu koparan" lezzet: Pöç
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Gastronomi deyince akla gelen kentlerden olan Kayseri'de mantı, pastırma, sucuk ve çeşit çeşit hamur işlerinin yanında unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemeklerden olan "Pöç" de sofraları süslüyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

"Dananın kuyruğunu koparan" lezzet: Pöç
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Gastronomi deyince akla gelen kentlerden olan Kayseri'de mantı, pastırma, sucuk ve çeşit çeşit hamur işlerinin yanında unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemeklerden olan "Pöç" de sofraları süslüyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

"Dananın kuyruğunu koparan" lezzet: Pöç
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Gastronomi deyince akla gelen kentlerden olan Kayseri'de mantı, pastırma, sucuk ve çeşit çeşit hamur işlerinin yanında unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemeklerden olan "Pöç" de sofraları süslüyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

"Dananın kuyruğunu koparan" lezzet: Pöç
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Gastronomi deyince akla gelen kentlerden olan Kayseri'de mantı, pastırma, sucuk ve çeşit çeşit hamur işlerinin yanında unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemeklerden olan "Pöç" de sofraları süslüyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

"Dananın kuyruğunu koparan" lezzet: Pöç
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Gastronomi deyince akla gelen kentlerden olan Kayseri'de mantı, pastırma, sucuk ve çeşit çeşit hamur işlerinin yanında unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemeklerden olan "Pöç" de sofraları süslüyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

"Dananın kuyruğunu koparan" lezzet: Pöç
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Gastronomi deyince akla gelen kentlerden olan Kayseri'de mantı, pastırma, sucuk ve çeşit çeşit hamur işlerinin yanında unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemeklerden olan "Pöç" de sofraları süslüyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

"Dananın kuyruğunu koparan" lezzet: Pöç
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Gastronomi deyince akla gelen kentlerden olan Kayseri'de mantı, pastırma, sucuk ve çeşit çeşit hamur işlerinin yanında unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemeklerden olan "Pöç" de sofraları süslüyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler